Respectul de sine
Raspunsuri - Pagina 2
melina34 spune:
Carmen.cita eu sint de acord cu tine la o singura faza: ,,nu exista resuscitare, scanteia ori e ori nu e"
ideea este ce te faci pe termen lung in conditiile astea, cit poti sa rabzi?
de la ajungi la
pitico, hai sa ne!!!!!!
M.
filofteia spune:
Trebuie sa incepi cu tine....
Si incepe cu a te pieptana si farda in fiecare dimineata, indiferent daca iesi din casa sau nu...
Daca iti permiti cumpara un set nou de haine...
piticasigogosica spune:
Melina ,nu merita sa ne nu crezi?
Eu nu sunt de acord cu faza cu scanteia,ca daca e scanteie trebuie facut ceva sa ia foc !!!
Filofteia chiar trebuie sa ma duc sa-mi mai cumpar cate ceva ,dar o fac numia sa ma simt eu bine (ca orice femeie de altfel)ca la noi nu e asta problema,adica intorc capete pe strada fara probleme si de iesit ies in fiecare zi,doar el ma tine in casa si asta iarasi ma deprima.
Poete ca astept mai mult decat poate da,sau vrea sa dea ????
IRI SI IRIS...
gabdyd spune:
pitico, cat de bine te inteleg!!!
Si eu trec prin aceleasi sentimente, dar nu ma intreb neaparat ce e cu mine ci cum as putea faca sa il motivez pe sotul meu.
Si eu eram o fata foarte admirata, laudata, curtata dar nu am avut ochi decat pentru el. Adevarat este ca dragostea e oarba. Eu abia mai tarziu am inceput sa vad la sotul meu diferente de mentalitate esentiale , pe care inainte nu vroiam sa le vad.
E adevarat, e vorba de respectul de sine, de faptul noi permitem sa ne simtim asa. Si e vorba de indiferenta lor, de raceala asta.
Culmea e ca probabil el nu isi da seama ca e indiferent, ca eu ma dau de ceasul mortii ca sa ajungem undeva ca familie si el doar se uita la televizor. Crede ca am eu toane.
Sunt si eu rea ca vreau prea multe dintr-o data. Nu financiar ci sufleteste, vreau sa vad ca ii pasa, ca se gandeste la viitorul nostru comun nu ca traieste de azi pe maine. Imi dau seama ca e un baiat bun, dar uite-asa e omul, vrea mereu mai mult decat are.
In fine, ideea este ca daca nu te simti implinita, vorbeste cu el la modul cel mai serios si daca nu vrea sa faca nimic pentru tine, nu mai sta langa omul ala. Si eu tocmai ma pregatesc pentru discutia asta.
Au dreptatate fetele, nu este neaparat nevoie de un barbat ca sa te simti bine ca femeie. Eu imi aduc aminte ce bine era cand locuiam singura si nu ma f... nimeni la melodie.
Iar acum ai un copil, ca si mine. Nu ne mai permitem sa gresim si sa stam intr-o situatie care nu va duce la ceva bun.
Bafta
cde
gabdyd spune:
Daca mi-as putea trai din nou viata ... de Emma Bombeck
M-as fi culcat sa ma odihnesc atunci cind ma simteam rau, in loc sa pretind ca pamintul se va opri daca eu nu voi fi la serviciu pentru o zi.
As fi ars luminarea roz sculptata ca un trandafir in loc sa o las sa se topeasca in camara
As fi vorbit mai putin si as fi ascultat mai mult.
As fi invitat prieteni la masa chiar daca e o pata pe covor si canapeaua trebuie stearsa.
As fi mincat pop-corn in camera "buna" si nu mi-as mai fi facut atitea griji din cauza prafului cind cineva vroia sa aprinda focul in semineu
Mi-as fi facut timp sa-l ascult pe bunicul povestind din tineretile lui
N-as fi insistat niciodata sa mergem cu geamurile masinii inchise intr-o zi frumoasa de vara doar pentru ca parul meu a fost proaspat coafat si fixat
As fi stat intinsa pe pajiste cu capul pe iarba
As fi plins si ris mai putin privind televizorul si mai mult privind viata
Dar, cel mai mult, sa am o a doua sansa la viata,as pretui fiecare moment, l-as privi cu adevarat...l-as trai...
Nu m-as mai agita atit de mult pentru lucruri meschine si marunte.
Nu va faceti griji din cauza celor care nu va simpatizeaza, sau mai mult, n-ar trebui sa va intereseze cine ce face In schimb, sa pretuim
prietenii pe care ii avem si oamenii care ne iubesc
Sa ne gindim la lucrurile cu care Dumnezeu ne-a binecuvintat.
Si la ceea ce facem in fiecare zi sa ne imbunatatim mintea, trupul, sufletul, emotiile.
Femeia si atitudinea ei in diverse etape ale vietii:
LA 3 ani: Se priveste si se vede regina.
LA 8 ani: Se priveste si se vede Cenusareasa
La 15 ani: Se priveste si vede Sora cea Urita (Mama,> nu pot merge la scoala aratind in halul asta!!)
LA 20 de ani: Se priveste si se vede"prea grasa /prea slaba, prea inalta / prea scunda, prea cu parul lins / prea creata"- dar decide sa iasa oricum
La 30 de ani: : Se priveste si vede"prea grasa / prea slaba, prea inalta / prea scunda, prea cu parul lins / prea creata"- dar decide ca nu are timp sa se aranjeze, asa ca iese oricum
La 40 de ani: Se priveste si vede "curata" si iese oricum.
LA 50 de ani: Se priveste si vede"Sunt eu" si merge oriunde isi doreste
La 60 de ani: Se priveste si isi reaminteste de toti oamenii care nu se mai pot privi in oglinda. Iese sicucereste lumea.
LA 70 de ani: Se priveste si vede intelepciune, risete si abilitate, iese si se bucura de viata,
LA 80 de ani: Nu mai pierde vremea sa se priveasca.Isi pune palaria violet si iese sa se bucure de lume.
Poate ar trebui, toate, sa ne insfacam mai devreme palaria violet!
"Chiar daca esti pe drumul bun, vei fi calcat daca stai pur si simplu "
cde
numeioana spune:
Superb! M-ai convins sa-mi pun palaria ...si sa nu ma mai gandesc nici o clipa ca,de fapt, nu-mi sta bine cu palarie...si ca, din aceasta cauza, n-am purtat niciodata. Asa vreau sa traisc si eu, fara sa ma preocupe prea mult aparentele si sa fi eu insami mereu!
Atata timp cat esti vesela, jucausa, glumeata si razi mereu esti cea mai frumoasa fiinta de pe pamant. Orice barbat ar vrea sa fie cu o astfel de femeie. iar eu sunt una din ele...Ma consider o norocoasa pt ca viitorul meu sot a vazut in mine toate aceste lucruri.
Ioana
zepellina spune:
Sunt si eu ft vesela, glumeata, sotul meu a vazut asta de la inceput.....dar acum nu mai vede, s-a schimbat, il enervez
o sa imi pun si eu palaria acum...chiar daca mai uit uneori
zepellina
piticasigogosica spune:
Am inceput sa port palaria violet si vad ca functioneaza !
Ca sa nu mai spun ca se asorteaza cu vremea de afara !
Deocamdata sunt bine si sper sa nu mai "cad" ci sa urc.
Va pup!
IRI SI IRIS...
SIMONABB spune:
ce-ar fi sa incepi prin a-ti modifica stilul de gindire
de ce sa astepti sa fii ajutata, sa ai siguranta unui umar pe care sa te bazezi la nevoie ? Oamenii in esenta sunt singuri, indiferent cit am iubi, indiferent cit de mult am fuziona cu o alta fiinta.
http://community.webshots.com/user/simonabb
piticasigogosica spune:
SIMONA tu,in mare ai dreptate!
Banuiesc ca ai si tu un suflet pereche langa tine;si te intreb chiar nu simti nevoia sa ai un umar pe care sa te poti sprijini la nevoie???
E firesc ca in viata asta ne nastem si murim singuri,dar pe parcursul ei trebuie sa interactionam cu altii prin iubire,respect,incredere...
Nu trebuie sa ne bazam pe cei din jurul nostru pentru viata noastra,dar consider ca viata e mai frumoasa traita alaturi de oameni si prin oameni!
IRI SI IRIS...