cum pot sa-mi scriu semnatura cu culoare?
Raspunsuri - Pagina 2
corina iulia spune:
quote:
Originally posted by corina iulia
[Corina, dai click dreapta pe raspunde la subiect si alegi open in new window. Te intorci in fereastra cu mesajul si dai clik dreapta pe reply with quote la mesajul dorit, iti apare quote, selectezi tot si copiezi dupa care te duci in fereatra cu raspunsul si dai paste. Repeti operatia pt. fiecare mesaj pe care vrei sa-l comentezi. La sfirsit sa nu uiti sa inchizi ferestrele deschise.
Nu stiu daca am fost suficient de explicita.
Repeti operatia pt. fiecare mesaj pe care vrei sa-l comentezi. La sfirsit sa nu uiti sa inchizi ferestrele deschise.
Nu stiu daca am fost suficient de explicita.
Karina + Bogdanel
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=41659" target="_blank">Ajutati-l pe Mihaita !
"daca se inchide o usa, o suta altele se deschid, iar daca se face bezna, dupa ea vine lumina" -proverb arab
cu drag de forum, corina
[/quote]
iti multumesc, am sa incerc sa deslusesc mai bine "mersul problemei" caci vaz ca n-a iesit din prima
o sa incerc din nou si apoi spun daca sunt isteata foc sau trebuie sa perseverez
"daca se inchide o usa, o suta altele se deschid, iar daca se face bezna, dupa ea vine lumina" -proverb arab
cu drag de forum, corina
corina iulia spune:
cred ca sunt eu grea de cap dar chiar nu imi iese!
cand dau cum ai zic, click dr pe raspunde subiect, selectez new windows, apoi ma intorc la pagina desprecopii cu titlul topicului, dau click dr pe quote , dau copy.
apoi ma intorc la desprecopii new windows si incerc sa dau paste, dar nici pomeneala, este scris doar delete si select all.
si de aici operatiunea este compromisa.
unde gresesc?
cu drag de forum, corina
Oana_B spune:
Uite niste idei:
In mod normal, cand dai pe "raspunde la subiect" sub fereastra mesajului tau apar cateva raspunsuri de pe ultima pagina:
-daca raspunsurile pe care vrei sa le quotezi tu se afla acolo selectezi pe rand de la fiecare mesaj textul dorit cu mouse-ul, dai ctrl+c ca sa il copiezi, apoi cu ctrl+v sa il pui in fereastra mesajului tau. Apoi fiecare text in parte il pui intre [quote] [/ quote]
-daca raspunsurile sunt la distante prea mari ca sa fie asezate pe aceeasi pagina poti lucra cu doua ferestre deschide deodata si procedezi ca mai sus ori apesi pe "versine pentru imprimanta" (iti va aparea subiectul intreg de la cap la coada fara forma tabelara), cauti textele dorite si faci tot ca mai sus.
-daca ai un singur raspuns pe care vrei sa-l quotezi e mai simplu, langa butonul ala rosu de pm ai "replay with quote".
succes
Oana_B
corina iulia spune:
quote:
Originally posted by Oana_B
Uite niste idei:
In mod normal, cand dai pe "raspunde la subiect" sub fereastra mesajului tau apar cateva raspunsuri de pe ultima pagina:
-daca raspunsurile pe care vrei sa le quotezi tu se afla acolo selectezi pe rand de la fiecare mesaj textul dorit cu mouse-ul, dai ctrl+c ca sa il copiezi, apoi cu ctrl+v sa il pui in fereastra mesajului tau. Apoi fiecare text in parte il pui intre [quote] [/ quote]
-daca raspunsurile sunt la distante prea mari ca sa fie asezate pe aceeasi pagina poti lucra cu doua ferestre deschide deodata si procedezi ca mai sus ori apesi pe "versine pentru imprimanta" (iti va aparea subiectul intreg de la cap la coada fara forma tabelara), cauti textele dorite si faci tot ca mai sus.
-daca ai un singur raspuns pe care vrei sa-l quotezi e mai simplu, langa butonul ala rosu de pm ai "replay with quote".
succes
Oana_B
inca o data sarutari de maini. multumesc mult pt raspuns, chiar ca e pe intelesul meu
acum sigur nu ma mai prinzi cu intrebarea asta
karina draga si tie iti multumesc dar plecla varianta oanei, care e teribil de simpla
cu drag de forum, corina