cum pot sa-mi scriu semnatura cu culoare?
buna Admin si moderatori.
am vazut pe forum ca sunt unii mebri ai forumulu care au semanturile scrise cu albastru, cu rosu...
tare mi-ar placea sa pot sa schimb si eu negrul cu o culoare. ce pot face?
si vreau sa mai intreb ceva.
am vazut ca unele mesaje sunt cu dublu quote, cum se procedeaza ca sa pot parfraza de doua sau mai multe ori acelasi mesaj fara a fi mevoie sa scriu un alt mesaj pt asta?
va multumes anticipat.
"daca se inchide o usa, o suta altele se deschid, iar daca se face bezna, dupa ea vine lumina"-proverb arab
cu drag de forum, corina
Raspunsuri
Jazz spune:
Incearca sa bagi culoarea scrisa in engleza in paranteze patrate urmata de text si din nou culoarea in paranteze patrate cu / inaintea culorii-este pe tasta cu semnul intrebarii, va arata cam asa [/red]...
Spune-mi daca nu am fost clara...
corina iulia spune:
quote:
Originally posted by Jazz
Incearca sa bagi culoarea scrisa in engleza in paranteze patrate urmata de text si din nou culoarea in paranteze patrate cu / inaintea culorii-este pe tasta cu semnul intrebarii, va arata cam asa [/red]...
"Because woman’s work is never done and is underpaid or unpaid or boring or repetitious and we’re the first to get fired and what we look like is more important than what we do and if we get raped it's our fault and if we get beaten we must have provoked it […]for lots and lots of other reasons we are part of the women's liberation movement."-Ms.
ai fost foarte clara, sa vad daca EU am reusit
[/blue]"daca se inchide o usa, o suta altele se deschid, iar daca se face bezna, dupa ea vine lumina"[/blue] -proverb arab
cu drag de forum, corina
corina iulia spune:
quote:
Originally posted by corina iuliaquote:
"Because woman’s work is never done and is underpaid or unpaid or boring or repetitious and we’re the first to get fired and what we look like is more important than what we do and if we get raped it's our fault and if we get beaten we must have provoked it […]for lots and lots of other reasons we are part of the women's liberation movement."-Ms.
ai fost foarte clara, sa vad daca EU am reusit
[/blue]"daca se inchide o usa, o suta altele se deschid, iar daca se face bezna, dupa ea vine lumina"[/blue] -proverb arab
cu drag de forum, corina
sa vedem acum.
[/red]"daca se inchide o usa, o suta altele se deschid, iar daca se face bezna, dupa ea vine lumina"[/red] -proverb arab
cu drag de forum, corina
corina iulia spune:
quote:
se pare ca nu vrea
[/red]"daca se inchide o usa, o suta altele se deschid, iar daca se face bezna, dupa ea vine lumina"[/red] -proverb arab
cu drag de forum, corina
corina iulia spune:
quote:
Multumesc, Oana!
Hai, Corina incearca acum fara / la prima paranteza.
oana , iti multumesc! sa vedem ce iese.
iar pt tine jazz ce ma faceam fara tine
si pe tine si-ti multumesc.
"daca se inchide o usa, o suta altele se deschid, iar daca se face bezna, dupa ea vine lumina" -proverb arab
cu drag de forum, corina
corina iulia spune:
quote:
Initial creeata de corina iulia
buna Admin si moderatori.
si vreau sa mai intreb ceva.
am vazut ca unele mesaje sunt cu dublu quote, cum se procedeaza ca sa pot parfraza de doua sau mai multe ori acelasi mesaj fara a fi mevoie sa scriu un alt mesaj pt asta?
va multumes anticipat.
"daca se inchide o usa, o suta altele se deschid, iar daca se face bezna, dupa ea vine lumina"-proverb arab
cu drag de forum, corina
va multumes inca o data, pt ca am reusit
si vreau sa va intreb daca puteti sa ma ajutati si cu partea a doua a intrebarii.
am selectat mai sus.
"daca se inchide o usa, o suta altele se deschid, iar daca se face bezna, dupa ea vine lumina" -proverb arab
cu drag de forum, corina
Karina spune:
Corina, dai click dreapta pe raspunde la subiect si alegi open in new window. Te intorci in fereastra cu mesajul si dai clik dreapta pe reply with quote la mesajul dorit, iti apare quote, selectezi tot si copiezi dupa care te duci in fereatra cu raspunsul si dai paste. Repeti operatia pt. fiecare mesaj pe care vrei sa-l comentezi. La sfirsit sa nu uiti sa inchizi ferestrele deschise.
Nu stiu daca am fost suficient de explicita.
Karina + Bogdanel
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=41659" target="_blank">Ajutati-l pe Mihaita !
corina iulia spune:
[Corina, dai click dreapta pe raspunde la subiect si alegi open in new window. Te intorci in fereastra cu mesajul si dai clik dreapta pe reply with quote la mesajul dorit, iti apare quote, selectezi tot si copiezi dupa care te duci in fereatra cu raspunsul si dai paste. Repeti operatia pt. fiecare mesaj pe care vrei sa-l comentezi. La sfirsit sa nu uiti sa inchizi ferestrele deschise.
Repeti operatia pt. fiecare mesaj pe care vrei sa-l comentezi. La sfirsit sa nu uiti sa inchizi ferestrele deschise.
Karina + Bogdanel
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=41659" target="_blank">Ajutati-l pe Mihaita !
[/quote]
cu drag de forum, corina