Mamici de martie-aprilie 2005 (19)
Raspunsuri - Pagina 15
rrox3 spune:

Haideti
la www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=45358" target="_blank"> Mamici de martie - aprilie 2005 (20)
Roxana, Mariuca (5 ani si 8 luni) si bebe din burtica s. 35+
teodora racz spune:
Hai ca s-a terminat si meciul!Am citit ca se dezbate problema nasterii:ce bine!Mai invatam si noi ceva.Vad ca parerile sunt impartite dar e bine ca putem sa ne sfatuim.Eu am ales cezariana pe motivul ca bb.este in pozitie transversala;stiu ca se mai poate intoarce dar cred ca raman la alegerea mea;am mai spus si alta data:de ce sa suferi cand exista o alternativa?Eu nu rezist deloc la durere;
Cand am pierdut prima sarcina si a trebuit sa o elimin am crezut ca mor;stateam pe wc.cu incheietura mainii sub robinetul cu apa rece si ma rugam sa nu mor si sa nu ma gaseasca nimeni!Atunci am crezut ca am atins apogeul durerii!Si cand totul s-a terminat(dupa vreo 10 zile umflate cu tone de medic.impotriva durerii)dr.m-a asigurat ca durerile nasterii sunt inca o data pe atat;cand eram in agonie imi spuneam tot timpul ca eu nu mai vreau copii;oricum a fost o perioada foarte nasoala atat fizic cat si psihic;
Deci dau dreptate Mamacitei cand ne spune ca se poate si altfel!Totul depinde de noi si de cat de bine ne cunoastem corpul!
Teodora si bb.34+
mamanati spune:
Buna seara fetelor,
mamacita, in sfirsit am reusit si eu sa vad pozele. Ma uitam la ele si ma gindeam ca as vrea sa fiu si eu acolo safac citeva poze cu burtica la Cazino si pe malul marii. Dar cred ca deja cu al doilea bebe. Si daca tot a venit vorba de epidurala vreau sa te intreb si eu ceva. Daca bebe a mea are circulara de cordon ar fi vre-un risc sa fac epidurala? N-o sa dureze travaliul mai mult? Din cauza anesteziei nu pot pierde simtul de a "impinge"? Am inteles ca in caz de circulara de cordon travaliul nu trebuie sa dureze mai mult de 12 ore, in special daca bebe e fara lichid amniotic.
Daca as fi nascut in Constanta, cel putin de anestezist, as fi fost increzuta suta la suta
(de sigur, daca nu ma refuzai). Dar lasa ca noi mai facem un bebe
. Sa ne dea Dumnezeu sanatate.
Zuzunachi, da ce mica-i lumea asta. Sotul meu (si soacra) e din Segarcea-Vale. Eu am fost o singura data la ei acasa. Insa cuibusorul nostru e in Eforie Nord.
Cornelia, m-am bucurat sa te vad pe aici.
Noapte buna, si pupici la toate burticile si mamicile.
B.N.