Din Republica Moldova cine mai e? (4)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alinkav spune:

Noroc podrugili!!!!!!

Uite ca noi suntem pe aici,am intrat putin, ca sunt in plina invatare de lege rutiera!!!
Si desigur datorita vremii ne petrecem mai mult timp si pe afara, e bucuria lui Alex sa se balaceasca in nisip, si "bucuria" mea de a-l vedea asa de curat!!!!
Acum juma de ora copilul meu, a daramat televizorul!!!Am crezut ca mor in momentul respectiv, ca totul se petrecea in fata mea(eu stateam pe pat), cand vedeam cum cade televizorul cu fata in jos si se rastoarna masa e pe sub el si copilul meu fiind pe sub masa!!!Din fericire s-a ales cu o sperietura pe moment, desigur, ca acum e in plina defasurare de noi prostii!!
Asta fiind a doua noastra daramare, a mai avut un moment la fel de neplacut, cand a daramat o usa, pe care am scos-o si am lasat-o in hol. Si care era sa-l loveasca, dar a scapat printr-o minune, ferindu-se intr-o portiune de 30 de cm intre usa si perete. Asa ca suntem cascadori e mici!!!
Am pus si niste poze noi in albumul Martie2005, datorita Nataliei, asa ca puteti sa ne vedeti.
Cam atat deocamdata si de la noi.

Alina si Alex Andrei(22 noiembrie 2003)
poze cu Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LiliaToma spune:

Ce m-am amuzat Alina de fapta flacaului tau, desi cred ca tie nu iti venea a ride atunci, nu?
Vad ca lumea continua sa fie lipsa. Mai ales Cristina , chiar mi se pare tare ciudat ca nu a scris. Nu-i sta in fire.
Sper sa nu i se fi intimplat nimic.
Am uitat sa spun ca am vazut is u pozele atle, Lucia, frumoase si chiar arati ca o adevarata doamna.Si eu care mi te inchipuiam asa fetiscana... ca mine... de 1m 56 si nu stiu de ce.... grasuta....( poate pentru ca stiu o Lucia grasa si blonda)
Arati foarte bine.
Acum sunt in curs de vizionare pozelor cu Alex... de fapt sunt la prima...

Lilia si printesa ei AMELIA (26.09.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lucia_B spune:

Salut fetelor

Calculatorul meu iarasi isi face de cap, nu pot sa trimit mesaje din prima. Nu mai inteleg de ce se inchide DC - ul ?

Natalia - mai fa si tu o pauza mai lunga, cam de tot wekend-ul, cu traducerile o sa incepi de luni.

Alina - spor la invatat, dar incearca sa-l inveti si pe Alex vre-o regula, poate o sa fie mai atent la cotituri si virajuri, atunci la sigur ca nu o sa dea TV-ul sau usile jos.Ma bucur mult ca a scapat cu bine. Apropo, am vazut noile poze - frumos baiat are mama, sa va traiasca.

Lilia - Auzi, eu - doamna, cred ca glumesti . Mai treci cu ochiul prin foto, insa evitale pe cele cu nunta, sa vezi ce fetiscana o sa ti se arate, ce-i drept mai inalta ca tine, de 1,62 .
PS: - nu ai gresit cu mult, ma fac acum .

Weekend placut .
_
10+

Tot raul e inspre bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinkav spune:

Buna dimineata!

N-am mai scris dupa incidentul de vineri seara, l-am asteptat pe sotior sa vina si sa ridice tv-ul, si deja cand ii faceam baie lui Alex am vazut ca s-a zgariat pe cap bine de tot cred ca in cadere dupa televizor.
Acum umbla fericit, ce-i mai trebuie.
Multumim de complimente!!!
Gata va las, ca e WE si e cam aiurea sa stau pe net!!!

Alina si Alex Andrei(22 noiembrie 2003)
poze cu Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MamaElei spune:

Buna, fetelor!
Sper ca ati avut un WE frumos (daca n-ati scris - asa cred!).
Alina, imi pare rau ca totusi au ramas urme dupa asa patanie, dar lasa ca trece, ca are mama baiat mare si frumos!
Ce fain de tine si Nati ca va vedeti in parc si baiaetii se mai , iae mamicile frumoasele mai discuta.
Noi am avut un WE plin, simbata am fost la parintii sotului in vizita si Paula a primit portia exagerata de atentie. Iar duminica, dupa ani de zile (a se citi - luni) a instalat sotul meu cele trei polite lipsa de la mobila din salon, sint hapi . Dupa reprosurile lui cum ca as avea o geaca foarte urita care nu-i place, am imbracat cupilu' si am plecat spre noul centru comercial deschis in capitala respublicii (pt cei interesati- cititi http://www.timpul.mdl.net/Article.asp?idIssue=100&idRubric=1467&idArticle=3908 ). Tatal isi ducea tzantzosh fata in brate, iar eu mai in spate cu gecile, suzetele si restul lucrurilor indespensabile culegeam privirile pline de admiratie ale de vinzatoare adresate sotului. Si desigur nu mi-am luat nika, unica geaca cit de cit costa 950 lei (cam 60$), care in mod sigur la talciok ar costa maxim 400 lei. Dar, in schimb sotul si-a reinnoit garderoba.
Hai, ca m-am intins, sper sa fiu iertata.

Pupi de la noi si mai scriti ca astept sa mai cetesc, ca nu prea am chef de lucru (nu ca n-as avea)

Rodica si PAULA (02.09.04)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lucia_B spune:

Buna fetili .

Alina - ma miram eu cum de a scapat fara vatamaturi ostasul, dar de frica si spaima bietu copkil nici nu a zis "cir". Sa stii ca e un barbat adevarat, transmitei din parte mea citiva , imi plac asa viteji .

Rodica - Sa stii ca la noi tot timpul e invers, spre deosebire de voi. Plecam la piata sau la un centru sa-si innoiasca Valeriu garderoba si iesim de acolo cu o droaie de colete si absolut toate pentru cine crezi, sigur ca pentru mine. Lui ii cumparam doar cind suntem in treacat pe la un centru, cind ne fura ceva ochii, insa cind plecam special sa-i cumparam ceva, nu prea are noroc. Sper asa si tu sa te innoesti in curind.

Fetelor am o noutate super. Sunt in al doulea cer, ce mai undeva prin al ...sprezecelea . Daca mai tineti minte ziceam ca tre sa plecam in deplasare in Bratislava in aprilie, plecam acum in martie, pe 25 - vineri. Mergea vorba ca facem tranzit prin Ro, adic Bahrain-Istambul-Ro-Bratislava, si ... s-au schimbat planurile, facem tranzitul prin MOLDOVA!!!!!!!!! Nu-mi vine sa cred, o sa stam in Chisinau 4, va dati seama 4 zile, dupa care inca vreo 2 si in Ro. Sunt super de fericita. Atit de mult imi doream sa ma trezesc acasa macar pentru o zi, si cind cole tocmai 4.

Gata va las, ca eu acum sunt intr-o stare cind as putea sa scriu pagini intregi, sunt in extaz, sunt super fericita, ce mai, nici nu incap in pielea mea de fericire. Gata.

11+

Tot raul e inspre bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Balbina spune:

Salutare tuturor,

Rodica, ce w-e plin ai avut. Chiar m-ai facut curioasa cu centrul acela comercial. Cind o sa ajungem si noi in Moldova, neaparat vreau sa merg si eu.

quote:
Iar duminica, dupa ani de zile (a se citi - luni) a instalat sotul meu cele trei polite lipsa de la mobila din salon, sint hapi
ce cunoscut imi suna, si al meu tare greu se apuca de ceva. Si nu ar fi vorba ca nu poate (ca poate sa faca multe, putoarea), dar nu are chef sa se apuce. Spune-mi si mie, cum il convingi, poate e vreo metoda noua?
Lucia, nici nu-ti inchipui ce ma bucur pentru tine. Asemenea emotii pozitive sint mai mult decit benefice pentru sarcina ta. Sa ne spui neaparat cum ai calatorit, cum ai petrecut, poate chiar ne vei ilustra cu poze...

------------------
Numai bine,

Natalia

Mergi la inceput

Lucia, pai sa-ti zic cum se intimpla la noi. In FIECARE dimineata sotul meu incepe cu: n-am cu ce ma imbraca sau cu ce ma imbrac eu azi? Dupa ce fac , il conving cu mare greu sa mergem sa luam ceva si daca avem noroc si gasim ceva ce-i place, atunci e doar un lucru, ca el zice ca nu se poate uita dupa mai multe lucruri in acelasi timp. Iar eu normal ma mai pricopsesc cu vreo nspe hainute, ca doar pot sa ma uit dupa mai multe lucruri o data . Asa ca ieri am fost in culmea fericiri (si-a luat si blugi si un pulover, adica DOUA lucruri)!!!

Nati, pai nu am reteta din pacate, se pare ca l-au apucat mustrarile de cunostita, sau s-or fi plictisit de "pileala" mea zilnica la cap
Sa stii ca centrul mi-a placut, aveau magazinele unor firme noi ex. CELIO, de unde si-a luat hainute sotul), spre deosebire de celelalte centre e muuult mai spatios, dar totusi in mare sint cam acelasi marfuri ca si la piata dar cu un pret mai mare

Cristina, Lilia...???

Mergi la inceput

Hellouuu? Pe unde sinteti? Cristina, si azi lipsa?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LiliaToma spune:

Buna, buna!
Cam slabut cu scrisul.
Cu mine, hai ca v-ati obisnuit ca scriu mai rar( desi nu am scuze nici eu) dar ce s-a intimplat cu Cristina?

Lilia si printesa ei AMELIA (26.09.2004)

Mergi la inceput