Din Republica Moldova cine mai e? (4)
Raspunsuri - Pagina 14
![](images/user_woman.png)
MamaElei spune:
Vio, ce ma bucur ca ai dat un semn de viata, deja am disperat. Mersi de intrebare, sintem bine, Paula e cam miriita in asteptarea dintelui, iar eu am o tusa magareasca cu care o sperii pe Paula noaptea (dormim toti trei intr-o camera, ca la noi e cam frig si ne incalzim cu un calorifer electric). Mult spor la scrisul lucrarii, vai parca mai ieri sciam si eu lucrarea .
In ceea ce priveste electrostimularea, eu ti-am mai raspuns mai devreme ca nu prea stim nimic despre si nici unde s-ar face asa ceva, sorry. Poate sa cumperi un Makler si acolo gasesti vreun salon de frumusete care ofera astfel de servicii.
Rodica si PAULA (02.09.04)
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
Violetik spune:
ok merci! ce s-a intimplat cu timpul de afara pe la noi? Parca nu demult era atit de frumos....ca ma intrebam duminica de ce am eu de facut lucrarea... toti erau pe la padure, la frigarui, gratare eh....numai eu eveam diploma de dat.Apropos, tu ce-ai facut in we, Rodica?
LiliaToma spune:
Buna, buna
pustietate adevarata... Se vede ca a venit primavara.
ce mai faceti?
Nu mi-ati spus cine pleaca acasa de pasti? Cu trenul mereg cineva, poate ne vedem acolo?
Alina, cum a fost examenul? Nu ne spui? Stiu ca din prima foarte foarte putin trec la traseu: tu ai fost printre cei mai norocosi?
Lucia, de mult nu ai mai dat semne, ce mai faci, cum te simti?
Rodica, nu te supara, dar eu nu am inteles faza cu :"Rudele au fost si ele de acord.." De ce, la tine e important sa fie da cord rudele? Eu una , decid cu sotul impreuna, ce e bine si ce nu ptr copilul nostru. Bineinteles ca citesc si ascult toate sfaturile ca nu ma dor urechile de la asta, dar facem cum credem noi.
Cit despre fraza: "nu se poate e kk". Eu am de gind( dar sa vedem cum reusim) pursisimplu sa ii psun ca nu se poate si sa ii explic de ce: ca e fierbinte, ca e rece... Pina creste intelege ea ce si cum.
Violeta, succes la teza : ce tema ai?
Natalia, pupici lui Vlad, i-a placut jucaria?
Lilia si printesa ei AMELIA (26.09.2004)
MamaElei spune:
quote:
Originally posted by Violetik
ok merci! ce s-a intimplat cu timpul de afara pe la noi? Parca nu demult era atit de frumos....ca ma intrebam duminica de ce am eu de facut lucrarea...toti erau pe la padure, la frigarui, gratare eh....numai eu eveam diploma de dat.Apropos, tu ce-ai facut in we, Rodica?
Vio, hai ca-ti raspund si eu dupa inca un WE. In acel vichend am fost desigur la talcioc, unde am luat un carucior de vara pentru Paula usor, ieftin si prin urmare urit. Avem un carucior mare, care se transforma in unul de vara, dar e foarte greu si aveam nevoie de unul mic pt a-l tine in masina in caz de necesitate. Asa ca, pastrind traditia, am trecut prezenta la talcioc
![](icon_smile_big.gif)
![](icon_smile_big.gif)
![](icon_smile_big.gif)
Iar acest vichend a fost foarte plin, in special pt Paula. Vineri i-am pus cercei, am fost la expozitia de carti pt copii si am ales rochia ei pt cumetrie. Dumineca am fost la parintii mei care au casa si am mincat gratar. Dar tu ce ai facut? Cum stai cu lucrarea?
Lilia, am gresit eu, vroiam sa zic bunici, dar am scris rude, nu stiu de ce. Pai, uite, bunicii cam au capacitatea de a alinta piticii si nu le refuza nici un moft (in mare vorbesc). Eu si sotul am dori sa existe careva limite (nu zic ca sintem cei mai sevri parinti, ca oricum e teorie, la cit de miriita e acum, facem orice vrea numai sa taca), si parintii nostri au fost de acord sa nu alinte copchila oferindu-i tot ce cere. Sper ca m-am facut inteleasa. Cum a fost la medic?
Si noi mergem miine la medic, ca-s cam
![](bang.gif)
![](bang.gif)
Hai ca strig la fete, poate aud si scriu si ele ceva: Tiiiickaaaaa, Aliiiiinaaaaa, Naataaaaaa, Luciaaaaa!!!
![](pupic.gif)
![](pupic.gif)
Rodica si
![](surpriza.gif)
Davina spune:
Buna fetele !Eu nu am mai scris de mult dar sa stiti ca va citesc mereu .Eu sint cam lenoasa la scris...mai ales ca a venit primavara si e foarte cald aici .
Lilia noi nu venim la Pasti dar o sa fim de ziua copchilului in Moldova ,adica pe 1 Iunie :)
Rodica si noi sintem in asteptarea dintisorilor(aia de sus ) si Deanna e foarte miriita(de o luna incoace) ...dar sincer m-am deprins cu plinsul ei si nu ma deranjeaza .O iau in brate numai daca ii este foame,trebuie schimbat pampersul ,dintii...in rest o pun jos in "cusca" ca nu vreau sa o alint ,nu de alta dar tot eu o sa am de suferit cu atitudinea ei .Ea dupa acuma imi arata ce poate -bate din picioare ,cu jucariile,mi-a rupt niste frunze de la o planta artificiala,se baga sub pat ...numai de ghidusii se tine
Eu am mai fost apsenta din motivul ca am citit cartea Codul lui Da Vinci ..a mai citit-o cineva ?
va las ca m-am intins .. si nu vreau sa va plictisesc :-)
o zi buna la toate .
ah Lilia am vazut pozele de la Baby Expo ,Amelia e o dulceata .
Alina si bebe Deanna ingerasul mamei (09.09.2004)
poze http://community.webshots.com/user/davina25
Violetik spune:
buna din 9!!! Am reaparut si eu....dupa o lunga calatorie, la socri...care a fost destul de bine. Am crezut ca o sa revin cu noi forte, insa calatoria m-a istovit Oricum tot la teza ma intorc.
LiliaToma tema e urmatoarea :"Amelioaraea calitatii vinului de calitate inalta prin scheme tehnologice moderne in zona de Codrii Centrala a Moldovei" ( insa desigur e in fr )
Mamaelei: felicitari de cumparatura.Sa va fie cu folos.Si cu pregatirile de cumatrie cum mai merg?
Davina: despre ce e cartea?
ok gilrs, tre' sa plec....pa...mai scriu.
Lory_k spune:
fetelor din repb.Moldova de peste prut,eu ma numescHosen,ma-m nascut,in orasulSoroca stau in Buc,de 10 ani,si sunt maritata-n
ca-m astai tot,ceau si mai vorbim sper sa ne intelegem,ceau,si va fac cadou din
un buchet mare de
si o
bereca de la
ca aici nu am samagonka
ca la noi,am mai mult cyuhai sau nihonsu
adica bautura lora cu traditiele lora de aici,in rest gasesc de toate,dar ca samogonka noastra nimic nu se conpara nici ma car palinca din RO,cu stima si respect
din
hosen spune:
scuza-ti fetelor dar am uitat sa es de pe saitul prietenei mele,si acum am revenit cu saitul meu sper sa nu va derangeze,dar prietena mea este jet be get din RO,cu stima si respect
din
LiliaToma spune:
oooo, nici nu ma asteptam sa gasesc atitea mesaje.
Rodica, te inteleg perfect acum cind ai spus despre ce e vorba...
Intr-adevar cu bunicii e greu, ca ei ii alinta rau pe nepoti daca ii lasi.
Si noi incercam sa nu o alintam prea mult si mereu mi se pare ca soacra o tine prea mult in brate. Dar slava Domnului ca ea nu zice nimic, daca ii spun sa o mai puna jos asa face. E intelegatoare. Si o inteleg si pe ea ca o iubeste foaret mult si ar tine-o mereu numai in brate si pupaturi.... Dar trebuie sa gasim o limita... Ma gindesc ca daca mergem de pasti acasa, o sa vrea toti sa o tina in brate...
Ma gindeam ca despre : "nu se poate" cum sa ii spui si cum intelege mai bine ar putea sa ne spuna Cristina, care are fata mare si stie ce merge si ce nu merge la copil( asta asa orientativ, ca stiu eu ca fiecare copil e altfel)
Si felicitari ptr carut, desi vad ca nu esti multumita ca e urit
Violeta, succes mai departe la teza: taare complicata tema mi se pare. Oricum mie imi aduce aminte de merceologie, ca asta obiect l-am avut in domeniul respectiv. Si taaare frica imi mai era de Vrednic, daca mai e acum. dar am trecut cu bine si mult mai usor decit ma asteptam( a fost colocviu cu nota parca, nu mai stiu).Oricum ideea e ca asa de tare nu ne placea obiectul asta ca glumeam cu fetele: cum scapam de el, la WC cu cursurile....
Hosen, bine ai venit printre noi.Nu te supara dar tare incilcit ai scris. Nu am inteles, stai de 10 ani in Bucuresti, dar esti casatorita in Japonia. deci nu mai stai in Bucuresti, ai stat sau cum, sau mai stai....
Si trebuie sa ne mai dai detalii despre tine, uita-te in listuta, avem nevoie de: data nasterii tale, a bebilor daca ii ai, ce studii ai... SI mai am eu asa o curiozitate, tu de ce nationalitate esti, sau parintii tai, ca mi se pare interesant numele ptr o moldoveanca.... Si daca nu te superi o sa te corectez un pic, nu se zice ca ai intrat pe site-ul tau in cazul asta ci ca ai folosit loginul prietenei tale si acum pe al tau
Alina si Natalia, vedeti ca sunteti restantiere la scris aici....
Davina, merci de aprecieri, si puitul tau e scump foc. Si iti doresc sa iasa dintii aia cit mai repede sa scapi de chin. Ceea ce ii doresc si Rodicai si la toate mamicile care au bebei in asteptarea dintilor.
Aa, la spital nu am ajuns ptr ca doctorul nostru este plecat peste hotare, asa ca asteptam saptamina viitoare sa vina el. Pina atunci urmarim ghipsul, daca o sa vedem ca o deranjeaza rau mergem neaparat, dar tot mai bine sa fie cel care ne urmareste mereu...
Eu vreau sa va intreb ceva, si va rog sa imi spuneti sincer...
de fapt cam asta e intrebarea: ce faceti cind aveti de reprosat ceva, sau v-a deranjat ceva la o persoana mai mare, o persoana careia ai trebuie sa ii porti tot respectul...
Ii spuneti in fata tot ce v-a deranjat?
Ii aratati ca v-ati suparat, dar nu puteti exprima exact in cuvinte ce ati simtit?
Va este rusine sa ii spuneti ca v-a suparat?
Ignorati?
Si alte variante daca aveti....
de exemplu, tu Violeta, spuneai ca te-ai suparat pe nasi... Ce ai facut?
pupici si astept pareri de la voi toate....
Lucia si Ana?
Lilia si printesa ei AMELIA (26.09.2004)
Violetik spune:
Salutare!!!
LiliaToma sa inteleg ca te-a suparat cineva? Daca da, atunci nu permite sa-ti perzi nervii pe cineva pe care nu-l poti inghiti.Eu am facut "po umnomu" cum zice sotu-meu.Vorbesc cu nasii din pasti in pasti si cind vb vb rece, cind ne intilnim la fel, daca e sarbatoare vin ii felicit le dau ce am de dat si gata.Am racit relatia.Asta e! Eu am viata mea, ei a lor.I-am ertat ( ca doar e postul mare nu?), dar n-o sa uit niciodata cum au procedat si ce mi-au spus, a ramas ca niste gropi in asfalt, care oricit le-ai pune si le-ai astupa ele iarasi reapar.Cel mai tare mi-e jale de "ala micu' " piciu, el doar n-are nici o vina si e un scupic, pe el intotdeauna o sa-l iubesc.Nasii oricum incerca sa se comporte f frumos ( le pare rau, se intelege) Lilia, cel mai bine lasa sa treaca pe-alaturi, fate ca nu observi, depaseste situatia.Eu daca avea sa stiu ca asa avea sa se intimple, la sigur nu le mai ceream sfatul.Sper sa treci cu usurinta peste greutatile vietii si daca crezi ca o sa-ti fie mai usor pe suflet, descarca-te spunindu-ne noua, sau poti sa plingi daca crezi ca o sa fie mai bine ( eu asa fac uneori, trag un bocet si-apoi merg mai departe) important sa nu te vada cel din cauza caruia plingi.Sa stii ca noi o sa te sustinem si la noi poti gasi mereu cite un umar de spijin.NUMAI BINE!!!
P.S. hosen bun venit printre noi!!!!!