Din Republica Moldova cine mai e? (4)
Raspunsuri - Pagina 13
ticka spune:
quote:
Originally posted by Violetik
WAAAAAAAW!!!!... ticka, ce mica e lumea!!! Fetelor, mi-am gasit o colega!Da, ticka cu Nojac am facut si eu acu' nu mai fac sarmanu' caci am auzit ca e bolnavior f.Cu Zgardan nu am facut sa pare ca noi am fost primii care au trecut de la Zgardan. Deci tu ai fost 1-a promotie? Cu alde Octavian intr-o grupa? Si-atunci cum de in Ro? Lucrezi pe specialitate? Apropos, ce specialitate ai terminat? Nu demult a fost serata francofoniei si ne-am intilnit cu toti profii, a fost super funny.O mai tii minte pe Sturza? Ea de-acum e sefa de catedra.A fost premiata ca cea mai moderna proafa Ce mult ma bucur!!! NOi intotdeauna spuneam ca la francophonie c'est une grande famille, alors tu est comme ma grande soeur!!
Vio, eu n-am fost prima promotzie. Pe vremea aia, studierea in franceza era in stadiu de testare si nu aveau nici o treaba cu filiera francofona. Aia a aparut mai tarziu. E adevarat noi am fost primii cu franceza avansata si studierea mai multor materii in franceza. Dar cursurile in franceza nu s-au tzinut decat 2 ani, pentru ca atunci cand s-a ajuns la specializare nu erau profi care sa cunoasca franceza (nu cunosteau nici romana ). Asa ca s-au oprit dupa 2 ani. Am facut la Chisinau sectzia de Tehnologie si Modelare a Confectziilor din Tzesaturi (pe vremuri era la Facultatea de Tehnologie, acum e facultate separata). Asta a fost intre '92 si '94.
Pe Octavian nu-l cunosc. Printre cei de la industria alimentara (pentru ca era o grupa mica formata din elevi de la diverse specializari) ii cunosteam pe Petre Stanciu, Ionela Titirez (cu ei am facut si liceul), Mai era un tip care se dadea mereu rotund Filip, dar nu-i stiu numele. Oricum eram putini doar 17 studenti in 2 grupe. Pionerii sau cobaii .
De la cei care si-au facut studiile in perioada francofoniei o cunoasc pe Natalia Dohotaru si Sergiu Robu. Pe ei ii cunoaste si Lilia, ca au facut nush ce proiect impreuna...daca imi aduc bine aminte. Vezi ca si Lilia, e oarecum in domeniu
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=42234" target="_blank">Mihaita al lui Felis
Violetik spune:
ticka, nu-i cunosc nici pe unul din ei. Asta a fost 10 ani in urma pe cind eu nici la liceu nu eram.Si nu am stiut ca facultatea ta a fost la Riscani.Si Lilia ce fac. a facut? Fetelor l-ti vazut pe Voronin "tronat"? Lilia nu cumva rei filiera francofona? Sotzu' meu termina aceasta facultate
LiliaToma spune:
Buna,
Din pacate mie Nojac nu mi s-a parut deloc inofensiv... asta ca profesor... ne-a trintit niste note... si acum imi aduc aminte ce nervi aveam ca a pus o groaza de note negative la teste( care intra in media finala) si cind au fost fetele sa ii arate ca nu au facut gresit ca el a taiat cu rosu de sus pina jos fara sa verifice ca lumea... a zis ca nu mai poate schimba nimic ca a dat notele la decanat....
Da, Violeta, am facut REI filiera francofona, noi am fost prima grupa francofona in ASE si daca nu gresesc chiar la momentul cela din institutiile din Moldova
Lilia si printesa ei AMELIA (26.09.2004)
ticka spune:
Lilia, uite ca la noi a fost invers. Nojac, ca profesor a fost foarte bun si foarte entuziast si a dat si note foarte bune la fiecare examen si testari. Ne cam nenorocea cu testarile extra timp de studiu dar... n-a fost asa rau. S-o fi schimbat intre timp...nu shtiu.
pupici dragelor
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=42234" target="_blank">Mihaita al lui Felis
ticka spune:
Si inca ceva Lilia, eu am avut multi colegi de liceu (promotia mea '92) care au facut REI cu predare in engleza, franceza si germana. Stiu ca am fost cu cativa dintre ei la cursuri avansate de franceza la Institutul Francez din Buc. Or ei nu erau legati cu "francofonia"?
Violetik spune:
ei, mai lasati-l voi pe Nojac, ca nu am amintiri kiar placute legate de acest domn.Mai bine spune-ti ce mai faceti in we? Si ce va mai fac bbii dulci?
MamaElei spune:
Pai se poate dragelor, atita amar de timp sa nu mai scrie nimeni nimic????
Ce mai faceti?
Pe unde ati disparut? Din cite am inteles in Buc nu e prea frumos afara, nici pe aici nu e, asa ca treceti repejor la apel!!!
Noi sintem relativ bine, Paula cu ceva mucozitati, cica de la dintele care vrea sa apara i se trage, iar eu nu stiu pe unde mi-am pierdut vocea si vorbesc pe soptite, foarte sexy. Timpul e cam mohorit, dar oricum iesim de vreo 2-3 ori pe zi pe afara.
Am si eu o intrebarela fetele din Buc. Vreau sa o invat pe Paula cuvintul NU. Rudele au fost si ele de acord, dar tot baga un "nu si poate, ii kk", ultimul cuvint as vrea sa-l scot, asa ca poate imi spuneti ce cuvint folositi/foloseati, plizz.
de la noi si va asteptam la apel
Rodica si PAULA (02.09.04)
MamaElei spune:
Hai, ma fetelor, chiar asa??? Nimeni, nimic nu mai zice? Sinteti asa ocupate??
Rodica si PAULA (02.09.04)
Violetik spune:
Mama Elei, uite ca eu intru mai des....doar ca nu scriam de fiecedata, doar citeam.Acum stau f mult timp la comp, imi fac teza de diploma si sunt f stresata caci vreau s-o termin mai repede.La tine ce mai nou? Fetelor, mai spuneti si voi ceva? Sa va certam...? sau sa nu mai ajungem la asa ceva, sper sa reveniti! Rodica, tu nu stii pe unde in Chisinau se fac electrostimulari? pe net nu am gasit nimic :(