Bebelusi de iulie-august 2004 (51)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns leeloo2004 spune:

Buna dimineata si de la noi si o saptamina calduroasa si insorita va dorim!
Azi mergem la petrecere - fiul nasilor implineste 4 ani asa ca mergem in gasca sa-l sarbatorim la un club. Sunt tare curioasa sa vad cum va fi pentru ca nu am mai fost pina acum in astfel de cluburi pentru copii si sunt oricum in cautare de locuri unde sa-i taiem motul piticului la 1 an...

Gabriela si Stefan David (08.07.2004)
32 ani, zodia: gemeni
http://community.webshots.com/user/leelooga

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dorsilia spune:

Buna dimineata !

si sanatate tuturor! si La multi anisori puiutilor sarbatoriti !

trimiteti-mi si mie pe mail reteta de slabit a mamei Omidée, va rog, am inteles ca nu chiar spartana, oricum nu e sanatos sa slabesti mult in timp putin, io sper ca in 6 luni sa dau jos alea 10 kg in surplus..pare posibil?

mihaela30lia@yahoo.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea_s spune:

Gabi, sa imi spui si mie cum e la club ca si eu sunt in cautare

Andreea si Matei zambaretzu'

http://community.webshots.com/user/andreea_ciontu
Povestea nasterii: http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43944

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rain spune:

neata neata!

pupacim pe toata lumea ...se pare ca a venit primavara, astazi nu stiu daca mergem in parc pentru ca la amiaza am eu ceva de facut, dar de maine daca e asa soare ...Tineretului scrie pe noi!

Lia, ti-am trimis aseara mail cu tot ce am eu despre Montignac, nu ai primit?
(Felicia, Irina ...voi ati primit?)

Nicole & Andreea Alexandra (26.07.2004)
Poze cu mamici, burtici, pitici, Andreea 1-4 luni
Andreea de la 4 luni
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=40285" target="_blank">Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Buna dimineata ! In sfarsit e soareee !!!
pentru bebei ce serbeaza lunile !

Mamici, i-am dat ieri Giuliei mamaliguta cu unt, ca felul II dupa supica. Si i-a placut !
Cu slabitul ... io zic ca orice ati alege, ideea e sa va apucati "ieri" ... ca vin sarbatorile de Pasti si io una o dau in bara ... am sa incerc saptamana asta aia cu supa de varza, daca am rezul;tatul dorit, promit sa pun poze cu evolutia mea ... din ultimii 3 ani ... e film de groaza si ma mir ca sunt inca sanatoasa

Pupici la voi si o saptamana excelenta in sotita sa aveti !!!

Leoaicele Daria & Giulia (2004 08 16)
"La vita e` una bataglia, la morte un`avventura"
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=37099" target="_blank">Povestea-nasterii

Mergi la inceput

heheheehhe abia asteptam Daria sa vedem poze ...din alea cu before si after! sa stii ca la un moment dat imi trecuse si mie prin cap chestia asa cu supa de varza, dar mi-am imaginat ce gust trebuie sa aiba si am renuntat ...

da sa-l vedeti pe sot, mai rau ca o gagica ...a slabit 10 kile si a inceput sa probeze toate hainele care nu-l mai incapeau, a facut dulapul vraiste ...am lesinat de ras pentru ca nu am ocazia sa vad prea des asa ceva! si nu va zic ce incantare pe el, se uita in oglinda de nu stiu cate ori pe zi ...ce sa mai, am devenit o familie obsedata de kilograme, in schimb moata pune pe ea ...in doua saptamani a luat 500 g, asa ca a ajuns la 7,6 kg !!!

fetele cochetele ...cine se inscrie pe lista pentru parc?
eu propun maine la ora 2, in Tineretului, e ok? ca pe la pranz banuiesc ca toti mananca ...

Andreea de la 4 luni
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=40285" target="_blank">Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papadie spune:

Adela & Denisa
_
eli mie dr mi-a dat Cerazette pt perioada in care alaptam.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gongutza spune:

Nicole noi ne inscriem pt maine in parc daca e frumos,dar cred ca o sa intarziem putin ca Bubu abia pe la 1 si ceva mananca de pranz asa ca...si pana il imbrac,pana ajungem cred ca se face 2 jumate...da in care parte a Tineretului?Cea dinspre Mega Image sau Brancoveanu?

Mergi la inceput

Adina, ne vedem la Brancoveanu ...e bine si 2.30 ca poate nici noi nu putem chiar la 2 fix, oricum mai vorbim si maine de dimineata!

Andreea de la 4 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amironeanu spune:

Buna dimineata!
si noi avem o zi superba, cu soare, chiar daca este un pic frig.
Ne pregatim sa mergem la plimbare, sper sa nu patesc ca ieri cand eu impingeam carutul, iar tati o ducea pe Stefi in brate .
Am plecat, ma trage Stefi de cercei si spune "hai mami afara"

Pupici,
Andrea si Stefania (13.08.2004)
Stefania - printesa mea

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=44241" target="_blank"> O poveste despre o raza de soare

Mergi la inceput