Sezonul 2005- F1 !

Sezonul 2005- F1 ! | Autor: mariana tache

Link direct la acest mesaj

Nu stiu daca s-a mai discutat pe tema asta (daca da, taiati-ma!), dar eu imi incerc norocul!
Sunt un mare, mare impatimit F1 si Ferrari!
Deabia am asteptat sa inceapa noul sezon! Schimbari multe si mari. Pare mult mai interesant decat vechiul sezon.
Voi ce parere aveti???
Va place F1? Am cu cine sa discut pe tema asta? Adica sa discutam despre F1, nu trebuie sa fiti si fan ferrari.
Va astept la taclale despre motoare!

Mariana, Stefan (20.04.2004) si (15 sapt.)

pozicile noastre
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34377" target="_blank">O poveste de suflet

Sanatate Maxima!!!

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adusca spune:

Mariano, eu fusesei fac F1, dar cam de 2 ani (Internetul bata-l vina) am cam pierdut contactul cu noutatile.....ar fi foarte interesant sa ne spui cate ceva. Ce schimbari? Care-s favoritii ....cand e primul circuit si unde..... tot Ralph campion oare? Barfe, etc...

Viata e ca carosabilu'...unii vine, altii trece...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariana tache spune:

Adusca, eu spun cu drag noutatile, numai sa am cui; adica sa se mai adune lume ca poate mai vin si alti "stiuti" ca mine si ma ajuta.
Si btw: nu Ralph e marele campion, ci frate-sau Michael.

pozicile noastre
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34377" target="_blank">O poveste de suflet

Sanatate Maxima!!!

Mergi la inceput

Ai dreptate, scleroza isi spune cuvantul, mereu o fo' campion Michael
Schumacher, este un pilot eficient si complet. Bine, ca a si facut echipa buna cu Barrichello....cred ca-i foarte important sa colaboreze cei doi piloti pt obtinerea unui rezultat bun.
Dar dragostea mea mare a fost Aryton Senna ( aici veti gasi mai multe clipuri cu Senna: www.a-senna.com/Video_Gallery/ ), parca era alta treaba cind alerga Senna cu Prost, cu Manssel, cu Piquet, Alessi...spectaculos.
De curand am revazut accidentul lui Senna...l-am vazut si in direct...tin minte ca a fost inmormantat pe 14 mai, ziua mea de nastere.

Mergi la inceput

Nu am putut sa intru cateva zile pe DC, si cand am intrat am fost pe fuga.
Ma tot intrebam ce gasesc la acest subiect: lume innebunita dupa F1, sau un subiect lipsit de interes?!?!
Si uite ca numai eu si cu Adusca servim F1.
Pacat. Mi-ar fi placut sa ne strangem cativa impatimiti F1 si sa impartasim impresii si sperante.
andusca.

pozicile noastre

Sanatate Maxima!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xenocid spune:

"Deci" dupa toate calculele mele (stati sa mai verific odata...mda e corect) sintem in anul 2005. Mai e putin si se duce si'un sfert din el

Alin

*Ex astris, Scientia*

Mergi la inceput

Mariana, acum am observat si eu...ai scris "Sezonul 2004"

xeno, o bila alba pt spiritul tau de observatie

Mergi la inceput

Na, ca l-am rezolvat!
Oare unde mi-a fost capul?!?! Poate am fost .
Oare "2004" a fost "piedica"?

pozicile noastre

Sanatate Maxima!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana1974 spune:

Ehehei Mariana, am fost si io odata fan F1 insa mi-a trecut. In schimb sora mea e atat de interesata incat stie toti pilotii, care ce masina conduce, care masina ce motor si ce shasiu are...plange, injura, sufera cand nu iese cine vrea ea pe primul loc...
Daca scrieti aici noutatzi si chestii, io va citesc, da' nu stiu sa zic! Poate daca va vad pe voi sa ma reapuce dorul...no! astept noutatzi, prospaturi, de care va place, scheme?!

"Fiecare pasare, pe limba ei piere..."

Mergi la inceput

Sunt un pic uimita de aceasta mutare a topicului. Nu prea vad legatura; nu am cerut nici un sfat si nici nu vreau sa fiu prof de F1; am vrut sa fie o "discutie generala". Dar, in fine, cum vor moderatorii .

Roxana, ce fan ai fost tu, daca ti-a trecut?!? Asta e in sange; odata ce vine, nu mai trece !

pozicile noastre

Sanatate Maxima!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dante01 spune:

eu tin cu McLaren...
si tin cu ei de long time...nici nu mai tin minte de cand, dar cu siguranta de dupa revolutie, ca pana nu pupam noi F1...
Ce vremuri...Senna, Nigel Manssel, Alain Prost, Gherhard Berger, Jean Alesi, Nelson Piquet....
Acum s-a dus spectacolul...Mai nou, motoarele masinilor trebuie sa reziste la 2 curse, nr de pneuri sunt limitate(am vazut la prima cursa anul asta ca nici unul din cei mari nu au schimbat caucioacele in timpul cursei) si tot felul de reguli din astea stupide...
Ce ma seaca si mai si, e ca astia de pe aici nu mai transmit cursele si a trebuit sa pun o antena de satelot sa prind RTL...Macar aia dau, nu inteleg eu nimic ca-i in jermana, dar ma uit la poze...

...Life's tragedy is that we get old too soon and wise too late...

Mergi la inceput