Sezonul 2005- F1 !
Raspunsuri - Pagina 2
adusca spune:
Eu as fi foarte curioasa cum s-ar termina un duel intre Michael
Schumacher si Barrichello.....se stie ca lui Barrichello i s-a impus mereu sa-l sustina din umbra pe Schumacher...si asa a si facut....cu toate ca uneori avea posibilitatea sa-l intreaca. Daca ar avea unde verde pt un duel?
Viata e ca carosabilu'...unii vine, altii trece...
mariana tache spune:
Adusca, ma bucur ca ai gasit subiectul si aici! Si btw, sunt convinsa ca Michael il subclaseaza la orice ora pe Barrichello. Si Michael mai are un atu: e constant in prestatii, in schimb Rubi...mai are de luat lectii
dante01, ce zici de noul pilot de la McLaren, Montoya? Stii ca echipa are un nou sponsor? Nu mai e West, ci Johnnie Walker. Trecerea se va face undeva prin august.
Si mie mi se par stupide unele regulamente noi; cel mai stupid mi se pare chestia cu pneurile, ca nu au voie sa le schimbe; mi se pare periculos.
Care circuit va place cel mai mult? Eu sunt innebunita dupa Spa; bine ca e din nou in grila!
Mariana, Stefan (20.04.2004) si (15 sapt.)
pozicile noastre
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34377" target="_blank">O poveste de suflet
Sanatate Maxima!!!
dante01 spune:
nu stiam de deal-ul cu Johnnie Oaca'...
referitor la Monoya, nu pot sa zic ca ma omor dupa el, dar daca va fac echipa buna cu Kimie o sa fie bine...mi-ar fi placut sa fi fost in locul lui alonso, dar ar fi fost 2 lei tineri si sansele sa fi iesit rau pentru echipa ar fi fost mari...ambii ar fi avut ambitiile lor, de...
...Life's tragedy is that we get old too soon and wise too late...
caro spune:
quote:
Originally posted by mariana tache
Adusca, ma bucur ca ai gasit subiectul si aici! Si btw, sunt convinsa ca Michael il subclaseaza la orice ora pe Barrichello. Si Michael mai are un atu: e constant in prestatii, in schimb Rubi...mai are de luat lectii
dante01, ce zici de noul pilot de la McLaren, Montoya? Stii ca echipa are un nou sponsor? Nu mai e West, ci Johnnie Walker. Trecerea se va face undeva prin august.
Si mie mi se par stupide unele regulamente noi; cel mai stupid mi se pare chestia cu pneurile, ca nu au voie sa le schimbe; mi se pare periculos.
Care circuit va place cel mai mult? Eu sunt innebunita dupa Spa; bine ca e din nou in grila!
Mariana, Stefan (20.04.2004) si (15 sapt.)
pozicile noastre
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34377" target="_blank">O poveste de suflet
Sanatate Maxima!!!
hehehe, cred ca ai vrut sa spui ca il surclaseaza...
revin sambata ca infocata fan a lui Schumi si al echipei Ferrari....
adusca spune:
Am gasit date despre toate circuitele F1 - 2005
http://www.onlinesport.ro/Html/formula1/2005/circuite/melbourne.shtm
Mie cel mai mult imi place circuitul de la Monaco deoarece este bazat mai mult pe talentul pilotului decat pe viteza masinii. De fiecare data cand ma uit la o cursa pe circuitul de la Imola mi-l amintesc pe Senna. Ma uitam pe prezentarea lui si am vazut ca Niki Lauda a castiga prima cursa desfasurata la Imola in 1980. Si-l mai aminteste cineva, sau sunt singura din generatia lui Gica Petrescu?
O stire cel putin interesanta:
Din 2007, Ferrari ar putea concura singura in campionatul mondial de Formula Unu organizat de Bernie Ecclestone. Celelalte echipe vor sa isi faca o competitie paralela in care sa aiba si ele sanse sa castige.
http://www.onlinesport.ro/Html/formula1/567.shtm
Viata e ca carosabilu'...unii vine, altii trece...
roxana1974 spune:
Si mie mi se pare ciudat regulamentul cu schimbarea pneurilor...cum au justificat hotararea sa nu se mai schimbe?
Cat despre duelul Schumi / Rubi ... hmm... prea demult shade "pe tusa" Rubi, asa ca probabil constientizeaza ca nu prea are sanse sa-l depaseasca pe Schumi si accepta sa joace rolul sau de secund, spre binele echipei.
*Roxana dixit* [:-D]
"Fiecare pasare, pe limba ei piere..."
ionella3003 spune:
bine v-am gasit!!!!!!
si noi cu ferrari tinem!!!
si sunt de acord c-ar mai trebui sa mai castige si rubi!!! Duminica ne uitam din nou la cursa...
Oare l-au schimbat de tot pe mihai alexandrescu??? ca-mi scotea par alb cu comentariile lui...
Ionela si Alex (DN 21.09.2004)
ALEX cantaretul
gicutza spune:
Mai treceti pe lista un fan inrait... da' McLaren . Din motive de "deplasare" am ratat etapa australiana asa ca nu pot comenta prea mult, dar Malayesia nu o mai ratez si revin cu comentarii.
Sa traim bine!
mariana tache spune:
Salut!
Am lipsit cateva zile de pe DC (motive subiective).
Vad cu placere ca nu sunt singura fan F1 si mai ales fan Ferrari
Duminica nu am vazut cursa si nici calificarile nu le-am prins. Asa ca va rog sa ma lamuriti si pe mine cum de Shumi a plecat de pe 13 si cum de a ajuns pe 7. Parca asa am inteles ca a fost, nu? Slaba prestatie! Dupa cum a inceput sezonul nu va mai fi nevoie de inca o competitie paralela!
Mariana, Stefan (20.04.2004) si (17 sapt.)
pozicile noastre
Sanatate Maxima!!!
valentinag spune:
Schumi(spre bucuria mea)a inceput sezonul foarte prost.A plecat de pe 13 pen k a avut timp slab in calificari!
E timpul sa mai cistige si altii
Speranta moare ultima!
Valentina
poze