Mamici de mai-iunie 2005 (37)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

Si la mine e soare mey, dupa baba pe care am avut-o ieri ma declar multumita. O colega, psihologul insitutiei a zis asa: uite cum interpretez eu baba ta: toata ziua a fost frumos, deci esti o tipa de treaba, iar pe seara ninge ceea ce inseamna ca nu te dezlantui decat daca e groasa rau... si nici atunci cu mare rautate pentru ca ningea cu soare!
Sunt de acord si eu cu data aleasa, si la ce ora vreti voi pentru intalneala.

Andreea 30 sapt.
Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andutzy spune:

Simona, de CAPRICORNI nu mai de bine Nici eu nu cred in zodii f bine, dar in a mea ma potrivesc foarte bine. am si ascendentul tot in Capricorn, deci iti dai seama...Dar daca ar fi dupa zodii m-as intelege minunat cu scorpionii. Fostul meu sot era scorpion si nu a durat. Cu leii cica nu ne impacam, dar tati lui bebe, actualul meu sot e leu convins si ne impacam destul de bine(cu exceptia razboaielor de orgolii).
Cat despre ziua, locatia si ora 18 pentru intalnire, numai cuvinte de lauda. Bine ar fi sa facem rezervari inca de pe acum si sa stabilim daca venim sau nu si cu partenerii, sa stim daca dublam numarul de persoane pentru rezervare...
Bebicul meu e tare neastamparat, ma loveste cand sus, cand jos. Nu stiu cand se hotaraste sa ramana si el cu capul in jos, sa ma loveasca doar sus sa scap de grija prezentatiei.
Noua analizele ne-a zis sa le facem dupa saptamana 34. In 34 mergem sa ne ia si culturi din col iar, am inteles ca asa se face si ne conformam.
Cam atat de la noi, pupici,
Dragos Alexandru, saptamana 30 de la UM, DPN 24 mai si

Andutzy- UM 18.08.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucas spune:

Buna la toata lumea,

mama!!! da cit ati scris!
si eu ma inscriu in simtirile si simturile celorlalte: arsuri, palpitatii, tensiunea, 10 cu 6, picioare umflate, la 9 seara adorm si la 5 ma trezesc. mie nu mi-a dat sa mai refac nici un fel de analize. dar sapt. viitoare ma duc la doctor ginec. eu doc. de familie nu il frecventez, cu toate ca e super misto.
eu voi naste la Polizu, nu stiu cine intreba. sapt. trecuta am aflat cit i-a doctorul meu ptr. cezariana si mi-au cazut toate fetele pe care le posedam!!!! (la mine e musai cezariana din cauza altor probleme medicale)
si eu ma inscriu la intilnire. (pina la proba contrarie!!!)
am fost in oras sa ma uit ptr. diverse si diferite pentru bebe.
concluzia: p'aia de se mira de ce a scazut natalitatea, ii impusc si sinucid!!!!!!! cu mina mea.
astept baby expo, la pomul laudat!!!!!!!
bebe se misca dar nu foarte, e tare lenes. aseara am fost la teatru, a dat din picioare tot timpul. INCULT!! e clar!!! nici cind ii pun muzica (clasica) nu se potoleste. concluzie fireasca, incult!NU!!!!!
hai ca am scris o gramada! bine ca stau pe scaun , ca altfel gifiiam ca o locomotiva. si dupa un dus, gifii! (dusul il fac singura, si e chiar dus, asta ca sa nu va dau cine stie ce idei)
va pupez,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luluku spune:

Lucas, eu intrebam de polizu...tu cu cine o sa nasti? ai ceva detalii despre maternitate...doctori? alea, alea?
Ca pe mine m-au cam speriat articolele din presa referitoare la schimbatul copiilor, la declararea aiurea a copiilor, respectiv ca e mort cand de fapt era viu..si tot asa

Luluku + BB - DPN 27.06.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonaeus spune:

Andutzy, ce coincidenta.
Si sotul meu e tot leu si ne intelegem excelent.
Suntem casatoriti de 7 ani, dar suntem impreuna de 12.
Sa nu ne fie de deochi.

Eu propun sa ne intalnim doar noi, mamicile, fiindca sotii nu se cunosc si unii nici nu cred ca ar fi prea incantati de idee (cred ca e cazul sotului meu).
In plus, poate au si un program mai lung la serv.

Ora 18 e OK, chiar 17.30 mi-ar conveni fiindca eu termin devreme.

Simona si bebe Anna (DPN 15-20 mai)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucas spune:

eu o sa nasc cu Poiana, asta daca nici unul din noi nu se va razgindi.
nu stiu sa spun cum este la bebei, eu am stat 4 zile in ianuarie in Polizu, cind am facut amnio. si imi povesteau fetele cum e. dupa ce nasti, se sta in camere de 2-3 paturi cu bebei in camera. am inteles ca Polizu este recunoscut ca fiind un spital unde echipa de la neonatologie este foarte buna. nu prea stiu cum poate sa schimbe bebei daca stau cu tine in camera. numai daca sunt prematuri sau fac icter si trebuie pusi la aparat ii i-a din salon. Proaspetele maminci cu care am stat de vorba, erau multumite, da stii cum e, fiecare are propria imagine despre cum ar vrea sa fie.
ce m-a deranjat chiar tare a fost faptul ca se poate intra la orice ora in spital, si cite persoane doresc. de ex. am intilnit o mamica care era suparata ca la vecina ei de salon au venit 10 persoane odata!!!!!!!!!!!! eu personal ma intrebam unde au intrat atitia, dar ma rog! eu cred ca ii dadeam afara, fara suparare, sa intre max. 2, ca totusi sunt si copii foarte proaspat nascuti.
pe mine ma batea gindul sa iau o rezerva privata. dar ti-am zis dupa ce am auzit cit trebuie sa decartez la doctor, nu cred ca mai vreau si rezerva privata.(adica pot sa vreau, da....fondurili disponibile se reduc considerabil)
la asistente daca cotizezi este OK. mi-a placut in schimb blocul operator de la et. 1. cu mine asistentele de acolo s-au purtat super!! si fara sa le dau nimic!!! chiar m-am simtit super tratata acolo! in momentul in care m-am asezat pe masa sa imi faca anestezie, erau 5 in jurul meu. si vorbeau foarte frumos, doc. anestezista f. misto. atunci m-am simtit ca in "Spitalul de urgenta", pe bune. poate am avut noroc, nu stiu ce sa-ti zic.ca am citit pe DC si lucruri mai putin placute despre Polizu. imi doresc sa am norocul asta, macar o singura data: cind nasc. !!!!!!!!!!
acu sa nu intelegi ca sunt super incintata, bleahhh! da asta e! am inteles ca la CFR 2 e f.f. misto! dar... prea tirziu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mickyyy spune:

hai ca chef de munca am mai mult de-o groaza......asa ca imi reiau job-ul in primire.

Deci, Vineri 18.03.2005, ora 18.00, locatie La Mama (cel din spate de la Eva) a doua reuniune de burtici!

S-au inscris pe lista pana acum: gabitzam, simonaeus, Mickyyy, andutzy, Luluku, Androix, andreea.a si lucas.

Daca am scapat pe cineva, dati un semn ca's cam aiurita-n ultima vreme. Lista ramane deschisa tuturor.

Mickyyy (27 saptamani) si Malina Ioana (31.03.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonaeus spune:

Bravo Mickyyy !!!

Mikka, nu te inscrii?

Fetele ziceti-mi si mie ce bani luam in concediul de maternitate (cele 126 de zile).
Stiu ca 85% din sal. mediu pe ultimele 6 luni, dar nu stiu ce deduceri sau retineri sunt.
Nu se retine impozit, dar somaj, cas, etc?

Eu vreau sa stau acasa de la 1 apr si vreau sa fiu pregatita.
Azi deja mi-am aranjat dosarele, am facut curat prin birou... nu stiu cine va prelua totul, dar nici nu ma intereseaza

Simona si bebe Anna (DPN 15-20 mai)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea.a spune:

Ma inscriu si eu pentru intalnirea de vineri!

Andreea & bb Eric Andrei (DPN 1 iulie)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/andreea4/detail?.dir=c0dc&.dnm=c573.jpg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irinuta spune:

Buna fetele!

In primul rand, Lucas, Luluku, si eu nasc la Polizu, cu doctorita Petrache. Am ajuns la ea prin Medicover, dar mi se pare OK (nu Medicover-ul, ci doctorita).

Am intrebat-o si eu despre conditiile din spital, mai acum o luna, si mi-a spus ca intr-adevar sunt numai rezerve de 2-4 paturi, si ca bebelusii stau cu noi in camera.

Un lucru important: am intrebat despre trusa de anestezie epidurala, daca este necesar sau recomandabil sa o cumparam noi? si mi-a spus ca da, este recomandabil, pentru ca exista posibilitatea sa nu aiba asemenea truse! Nu este vorba despre substanta de anestezie, cat de trusa - care nu stiu in ce consta. Mi-a spus ca se gasesc truse de vanzare la farmacia din Spitalul Universitar, in jur de 800,000 / trusa.

Asa ca, aviz amatoarelor! De asemenea, eu va recomand sa va luati un cateter pentru perfuzia care se impune in caz de epidurala, ca sa nu ne intepe de mai multe ori decat necesar si de asemenea ca sa putem misca mina, daca simtim nevoia. Presupun ca un asemenea instrument nu este foarte scump (dar nu stiu sigur).

Daca mai stiti ceva de Polizu, si despre doctorita Petrache, as aprecia orice informatii suplimentare!

Punctul 2: din pacate, chiar pe 18 la ora 17:30 am programare la eco, asa ca imi pare rau dar chiar nu cred ca ajung la Mama. Imi pare rau, dar daca puneti pozele undeva sa le vedem si noi, ar fi grozav. Intre timp, am sa postez o poza cu burtica mea sa ma vedeti si am sa pun si pozele de la eco.

Si bebita mea s-a cam lenevit, dar mi se pare ca exista un ciclu: in week-end si la inceputul saptamanii este mai activa - atunci cand sunt eu mai odinita, iar spre sfarsitul saptamanii, cand deja sunt satula de munca, este mai putin activa. Cred ca spre sfarsitul saptamanii consum eu mai multa energie si ii las ei mai putina.

Va pup pe toate si mai scrieti, mai scrieti!

si Alexandra

Mergi la inceput