Mamici de mai-iunie 2005 (37)
Raspunsuri - Pagina 15
Luluku spune:
monu, nu ma pot da cu parearea, dar ar trebui ca o eventuala malformatie a cordului fatului sa se vada la ecografie, ar mai o varianta ca sa rezulte o malformatie dupa cum se aud bataile inimii..dar oricum ar trebui sa se vada...acuma mai depinde si de pozitia copilului, daca nu cumva ascunde inima cu mana..
dar care e problema?
Luluku
+ BB
- DPN 27.06.2005
monu spune:
sotia unui coleg a nascut in luna ianuarie a.c. o fetitza. azi m-au sunat sa imi spuna ca bb are o malformatie a inimii si trebuie de urganta operata in Italia. mi se rupe sufletul cand ma gandesc la bb!
nefertari spune:
simonaues - prosopul de care zic eu costa in jur de 250 mii - spun in jur pt ca preturile am vazut ca variau de la 300 si in magazin pana la 235 pe taraba . Cred ca am vazut toata oferta - daca apuci de el pe ambele fete iti dai seama ca e dublu - si e mai mare decat cele al 100 si ... , in plus are o manusa .
Oricum - ce am vazut la Unirea e mai prost calitativ si bineinteles mai scump.
Am cautat suzeta cu termometru insa n-am gasit decat Farlin si nu mi-a placut. In schimb am vazut un set de la Philips cu termometru digital si suzeta dar noi avem deja termometru
Am uitat sa va spun ca ieri am facut analize pt trim.3 si sper sa fie ultimele - ma simt satula de dat sange ,mai ales ca ma chinuie de fiecare data avand in vedere ca venele mele se lasa gasite greu.
Apoi pe 30 mergem la Iosup , pe 01 aprilie ( nu e pacaleala ) la Badiu .
Gata cronica !
Vin si eu la intalnire vineri - doar sa nu plecati prea repede ca voi ajunge dupa 18.30
Eu,el(Alex-5ani)si ea(Freya-DPN 11.05.2005)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/abihayat2002/album?.dir=8e19
Irinuta spune:
Cloreta,
Help!!!
trebuie facuta dozare de anticorpi in cazul in care eu am grupa 01 si tati AII?
Doctorita mea nu a zis nimic despre asta, desi stie
!!! Mi-a spus ca s-ar putea ca bebe sa aiba un icter prelungit dupa nastere, dar nimic despre dozare anticorpi!!!
Poti sa imi dai mai multe amanunte? Raman pe veci recunoscatoare!
si
Xandra
Luluku spune:
Cam ciudat, poate doctorul a fost un pic cam prea nepasator, dar poate ca a fost si o afectiune dobandita dupa nastere, adica poate fi de vina orice, stiu si eu, vre-un virus nedepistat, vre-o raceala prost tratata, sau pur si simplu revin la neglijenta doctorului...
o astfel de intrebare ar trebui sa o punem si noi doctorilor....doar asa ca sa ne linistim un pic, si cu titlu informativ.
sau poate doctorul nu a vrut sa le spuna ca sa nu o demoralizeze
Cine stie.....
Luluku
+ BB
- DPN 27.06.2005
Androix spune:
Hai cu capitolu nou ca vreau si io sa scriu dar mi-e teama ca pana termin tot ce am de zis il inkideti si scriu degeaba ![]()
![]()
![]()
Andreea
30 sapt.
Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get!
gabitzam spune:
Acusica, stai sa-l deschid! Nu mai scrieti aici ![]()
Gata! Continuati la www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=45190" target="_blank">Mamici de mai-iunie 2005
Gabitza si bebe Andrei Stefan
DPN 31.05.05