Dureri de burta
Sunt insarcinata in 4-5 saptamani si am dureri de burta zilnic, uneori si noaptea (usoare, dar totusi simt ceva in partea de jos); nu-s continue, dar sunt zilnice.
Ieri am fost la medic, mi-a facut o eco (eu m-am dus ptr a-mi confirma sarcina)si mi-a zis ca sarcina este de 6 sapt si jumatate ( e practic imposibil asta !!) si ca in partea de jos are o forma neregulata; m-a intrebat daca am sangerat, dar eu nu am sangerat, nu am greturi; daca nu mi-as fi facut testul si nu as avea sanii mult mai mari, nici n-as zice ca-s insarcinata mai ales ca durerile de burta sunt ca si cum mi-ar veni CM.
Mi-a zis ca nu e foarte ok cu acea forma si sa astept o saptamana sa vedem cum evolueaza si sa ma duc peste o saptamana la control.
Intre timp sa iau utrogeston.
Credeti ca ar fi bine sa merg si in alta parte sa vad ce iese la eco?
N-as lua nimic pana nu as asculta inca o parere;
Miruna.
Raspunsuri
Tia spune:
daca durerile sunt usoare, n-ai de ce sa te sperii, dar pentru siguranta evita efortul: sa nu stai in picioare, sa nu urci multe scari, sa nu ridici sau sa cari greutati, sa fii cat mai cuminte. si as lua utrogestanul, nu face nimic rau, este progesteron natural.... si inca ceva, nu te stresa asa tare ca nu face bine, fii increzatoare si va fi bine
conteaza foarte mult moralul
mergi la alta eco peste cateva zile, dar la unul performant 
20+
miruna28 spune:
Multumesc mult, dar forma aceea neregula din partea de jos ma nelinisteste mai mult; sangerari nu am avut , asa ca de ce nu este o forma regulata ?
alinam spune:
Miruna in legatura cu durerile sa stii ca sunt normale.... si el le-am avut, da am stat cumintica..... au trecut ... la cateva saptamani, acum nu ma mai doare, ma mai inteapa uneori ... cica se mareste uterul, se intind ligamentele samd.
pe mine la prima eco m-a speriat un doktor tembel, ca am iminenta de avort, ca sacul are forma ciudata, adika alungita ..... am mers peste doua saptamani la alt doktor, alt eco si totul era ok .... curaj si nu iti face griji fara sens ....
Tia spune:
de-asta am spus sa mergi la un ecograf performant si as completa.. un oki profesionist
ti-l recomand pe dr. Iosup de la CMU: 327 11 88/ 89/ 90
20+
miruna28 spune:
Multumesc mult
Este Centrul Medical Unirea ?
Da-mi , te rog, un punct de reper unde se afla.
Cat costa o eco.acolo? sa fiu pregatita..
miruna28 spune:
Alinam, tu ai luat ceva din momentul in care ti-a spus ca are forma alungita (la mine a zis ovala, la forma)si pana ai mers la cealalata eco. unde ti-a zis ca totul e normal ? Mie mi-a dat utrogestan si parca nu as lua..
Tia spune:
quote:
Originally posted by miruna28
Multumesc mult
Este Centrul Medical Unirea ? da
Da-mi , te rog, un punct de reper unde se afla. pe stanga, inainte de a doua intersectie venind de la Unirea spre Alba Iulia, unde era inainte Connex
Cat costa o eco.acolo? sa fiu pregatita.. nu stiu, dar poti intreba cand suni pentru programare
20+
Monica-Elena spune:
Miruna in primele sapt durerile de burtica ca la ciclu sunt in regula sunt de l aimplantarea oului. De ce nu iei utrogestan? Nu iti face nimic rau din contra acum pana se formeaza placenta ca sa produca singura homoniii de care are nevoie, utrogestanul nu face decat sa hraneasca sarcina si sa il ajute pe bebe sa se implanteze.
Asa cum zice si Tia mergi la dr Iosup un oki profesionist de ecografist.
Bafta!
Monica si broscuta din burtica
Esentele tari se tin in sticlute mici.