Dureri de burta
Raspunsuri - Pagina 2
DARAEL spune:
quote:
Originally posted by Monica-Elena
Miruna in primele sapt durerile de burtica ca la ciclu sunt in regula sunt de l aimplantarea oului. De ce nu iei utrogestan? Nu iti face nimic rau din contra acum pana se formeaza placenta ca sa produca singura homoniii de care are nevoie, utrogestanul nu face decat sa hraneasca sarcina si sa il ajute pe bebe sa se implanteze.
Asa cum zice si Tia mergi la dr Iosup un oki profesionist de ecografist.
Bafta!
Monica si broscuta din burtica
Esentele tari se tin in sticlute mici.
Subscriu
! Este foarte important si ochiul, nu numai aparatul.Totusi, eu zic sa zambesti – parerea mea este ca nu trebuie sa-ti faci griji. Acum BB este sef pe uter, asa ca el stie foarte bine ce "sa lucreze" in zona. Ce s-a vazut la eco pot fi mici hematoame placentare destul de frecvente de altfel in acest stadiu de dezvoltare a placentei care se resorb spontan si nu au semnificatie clinica.
la burtica !Cu stima,
Singur, DARAEL
Ratacitor prin Lume
http://www.geocities.com/dara2el/
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=41659" target="_blank">ajutati-l pe mihaita!
“A te invinge pe tine insuti este prima si cea mai frumoasa dintre toate victoriile.“ DEMOCRIT
adrianafedorca spune:
si pe mine ma durea burtica la inceputul sarcinii , ca si cum mi-ar veni CM si dr mea a zis ca e normal, si mie mi-a dat utrogestan, poti sa-l iei , ca rau nu-ti face, din contra fixeaza sarcina mai bine, si mergi mai mai fa o eco cum au zis fetele
numai bine si sa fie asa cum doresti tu
Adriana si bebelinul 33 de saptamani
http://community.webshots.com/user/adrianafedorca
mitub spune:
Miruna, in primul rand felicitari pentru sarcina!
Durerile de burtica sunt normale in aceasta perioada, daca nu ai sangerari nu te nelinisti, ia Utrogestanul, dupa cum vezi multe dintre noi au luat pentru sustinerea hormonala a sarcinii.
Apoi, in legatura cu varsta sarcinii, medicii calculeaza de la ultima menstruatie, poate tu ai calculat de la data conceptiei si prin urmare se mai adauga aproximativ 2 saptamani.
Forma neregulata poate fi o desprindere sau mai bine zis un defect de acolare. Mergi peste o saptamana sa te vada din nou la ecograf, atunci este clar daca embrionul s-a dezvoltat, la 7 saptamani e posibil sa vedeti si o inimioara batand!
Pupici si sarcina usoara,
Boga, mamica de Mirunica si burtica de bb2- 19 saptamani + (DPN 1 august)
AYSHA 2 spune:
Miruna, spune-mi te rog, daca poti mai explicit, ce fel de dureri sunt? In lateral, simetric, spre ovare, sau central, in zona uterului ?
Eu sunt inca aspiranta, dar intreb si eu ca luna asta am luat duphaston si poate, poate...ma rog la Dumnezeu !
Laurici, noi te sustinem, nu te da batuta ! Anunta-ne, daca poti, daca nu stai in pat!
Pupici la burticoase !
Aysha 2
Natasa spune:
Miruna, ia fara grija Utrogestan, ca nu-ti face nici un rau.Eu am luat preventiv citeva luni-la indicatia medicului- si sarcina a mers perfect.Multa bafta si un bebe sanatos!
miruna28 spune:
M-am hotarat sa iau, numai ca mie mi l-a recomandat intravaginal, 1 la 6 ore; e destul de aiurea.......mai ales cand sunt la serv.
Deocamdata il iau pana in sapt a 12-a..apoi mai vedem; oricum , peste 4 sapt adica la exact 9 saptamani, voi merge la control.
Voi cum il administrati ?
gilbertliana spune:
Miruna, cand am mers la doctor pentru ca testul mi-a iesit pozitiv, am crezut ca e dereglat testul, pentru ca aveam niste dureri de burta de imi venea sa ma sui pe pereti. Eram convinsa ca imi vine ciclul, mai ales ca am avut o sangerare usoara, si cu toate astea, pe 3 aprilie vine un bebe. La eco mi-a confirmat sarcina, dar cu 3 variante: ca embrionul e mort, ca nu mai e deloc sau e prea mica sarcina si nu se vede inca bine. Zicea ca am 6 saptamani si ca am iminenta de avort. Am luat 2 saptamani Aliestrenol si No-Spa si m-am rugat intr-una, si suntem bine si bebe si eu. Nici pomeneala de iminenta de avort, iar sarcina a decurs extrem de usor, fara greturi, pofte, insomnii.
Iti doresc o sarcina usoara si fara probleme, si sa te bucuri de fiecare moment, ca e unic. Ai incredere in Dumnezeu ca o sa te ajute.
Ariela si bebe