Bebelusi de sept - oct 2004 (30)
Raspunsuri - Pagina 8
aissa spune:
Am revenit. Sper sa nu fi facut o boacana ca am mers pana acolo. Nu era nimeni racit, nu au venit prea multi (vreo 7-8) sa o vada. Problema a fost ca, desi am defacut-o cat am putut in masina, a transpirat, mai ales la cap. Ii dadusem caciula groasa jos si mai avea una subtire de bumbac care era uda-uda. Am tinut-o pe cealalta in jurul capului dar nu stiu cat am reusit sa o protejez. Voi cum faceti in masina? Ca sincer nu-mi venea sa ii dau geaca si caciula jos si sa o tin asa dezbracata, desi poate asa ar fi mai bine. Nu stiu, mi-e asa teama, mai ales ca Tony ma zapaceste sa am grija... Acum faptul e consumat, ce-o vrea Dumnezeu, dar va rog si pe voi sa-mi tineti pumnii. Mai ales ca vinerea viitoare am mare nevoie sa fie super sanatoasa si in putere ca avem comisie la Protectia Copilului si trebuie sa mergem si cu ea. Altfel, gagica s-a simtit bine, nu a plans la nimeni, dar nici nu a ras decat la mine, lucru care m-a umplut la inima, va dati seama.
Si sa o lauda acum un pic (ceea ce probabil inseamna ca nu o sa mai pape asa) cand am venit i-am dat 180 lapte si apoi, timid, m-am apropiat cu borcanelul cu piureu. Care era aproape plin pana sus. Fetelor, nu mi-a venit a crede, l-a papat pe tot si deschidea gurita, si inghitea, fara tipete, fara agitatie. Chiar clatina capul cum face dupa tetina cand o amagesc eu. Sa nu o deochi, iubita mea, daca papa de acum asa e super.
Renunt deci sa-i fierb mar, ca vad ca nu prea sunt incantati puii vostri si oricum azi nu-mi fortez norocul la liungurita. Vad maine, poate fac compot in loc de piureu de fructe.
Cat despre telefon, ieri mi-am descarcat bateria punand melodiile. Ca d-ra a inceput sa acorde atentie telefonului si se agita mama-mama cand vede ca-l iau de pe masa. E clar e si televizomana si obsedata de telefon , va dati seama ce ne asteapta!
Crini, multumesc pentru informatie. Dar nu cred ca la noi, in Romania l-as gasi tot asa cu 50 de euro. Iar Alexandrei, da cu masca i-am facut si nu prea statea. Depindea si de masca, uneori era una mai mica la care statea mai bine, la cele mai mari se agita. Si tot 10-15 minute faceam si noi sedinta. E bine ca poti inchiria. Mie nu pentru mine mi-ar trebui (Doamne fereste sa mai am nevoie de el). Sora mea are baiatul mai sensibil si se pare ca are predispozitie sa faca astm si dr. i-a recomandat sa isi cumpere un aparat din asta.
Cristina si Alexandra (30.09.2004)
cu printesa
mel_g spune:
Uff fetelor ce dor imi este de voi. De doua saptamani nu mi-a mai venit femeia care ma ajuta la treburi prin casa si nu am mai reusit sa intru sa vad ce mai faceti - dar sper ca recuperez saptamana viitoare.
Sa va spun ce patesc eu cu bebeul - nu mai vrea sa ramana singur cu nimeni altcineva decat cu mine sau cu sotul _in cel mai rau caz). Nu ma simt magulita deloc pt ca nu prea mai reusesc sa plec din cauza lui. Ce sa fac? Am lasat-o pe mama si intr-o jumatate de ora m-a sunat sa ma intorc pt ca a urlat continuu!
Pupici
Mel de 2 x (20.09.2004)
Teo & Tibi
elyanne spune:
Mina am vazut tarziu mesajul de la tine (ne intorsesm de afara)... mi-ar fi placut sa ne vedem, sa o cunosc si pe Nina. Noi am bantuit mai devreme azi, ca nu mai avea stare si am scos-o afara pe la 13... Lasa ca ne vedem zilele astea, ca tot zic astia ca vine primavara.
Elena cu cipilica
Eliana si Elena (23.10.2004)
anamari spune:
noi tocmai ne-am intors de la Boston ,ieri...a fost frumos-m-am revazut cu verisoara mea dupa 7 ani...drumul a fost ingrozitor de lung-asa ca a trebuit sa ne oprim la motel peste noapte-dataa viitoare cred ca merg cu avionul...si am mai avut si parte de furtuna de zapada, cu siguranta conditiile nu au fost din cele mai favorabbile.
Lia a fost ultra -cuminte pentru un asa drum lung. Am pus-o pentru prima oara in carusel-si s-a plimbat prin centrul Bostonului in carut...a racit un pic-dar nu e chiar asa rau comparativ cu ce s-a intamplat cu alti bebelusi.
noi am facut o pauza cu diversificarea- si acum ne vom chinui din nou cu cerealele-mai e cineva in satdiul 1,sau am rqams singuri?
sanatate la toti bebelusii...
ps-am pus poze noi.
anamaria-lia-21.10.2004 si alex -24.08.1993
poze de copii cuminti
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=39200" target="_blank">povestea lui alex, povestea liei, povestea noastra
anne33 spune:
Salutam si noi poporul de mamici si bebici.Roandre,am vazut draga ca si tu esti sagetatoare ca si mine.Noi suntem bine,si de azi avem un dintisor.
http://community.webshots.com/user/anne3321
herra spune:
quote:
Originally posted by ellen
Zicea cineva de para ca nu isi face efectul. Si la noi e la fel. Alexuta mea mananca cate 2 pere de zi si face la fel. Una din pere este amestecata si cu iaurt si degeaba. Cred ca depinde de fiecare copil.
Elena & Alexandra (25.09.2004)
cine a recomandat para pentru efectul laxativ vorbea NU de para cruda, ci de PIUREUL DE PERE DE LA HIPP - pentru care subscriu!
am inceput timid diversificarea si nu pot vorbi despre asta - superstitie! dar n-am disparut - in caz ca va intrebati! - stiu tot ce-ati facut/scris in ultimul timp!
sanatate multa si week-end placut!
[font=Comic Sans MS] Good friends are like stars.........You don't always see them, but you know they are always there.
[font=Comic Sans MS]Cristina & Vlad (23 septembrie 2004)
me, my family and MY SON
crini spune:
anne33, felicitari pentru dintisor! Fugi sa-i cumperi ceva alb!
anamari, noi suntem la stadiul 0, n-am inceput sa-i dau nimic. Chiar ma gandeam ca peste o luna, cand ii voi incepe eu diversificarea nici n-am sa am cu cine sa ma sfatuiesc.
Cat a durat drumul pana la Boston? Ma intrebam daca sa vin cu masina in tara, sau mai bine sa stau potolita si sa merg cu avionul.
Mami de fetita (1999)si baietel (16 oct 2004)
roandre spune:
Anne...ura pt dintisor! Bravo, ati intrat in clubul dintosilor!
Eu am fost cu bebelina la doctor pt ca ii aparuse pe piept niste punctulete rosii (a zis ca nu este alergie ci sunt de la viroza). A consultat-o si a zis ca are putin rosu in gat dar la plamani este ok, nu se aude nimic suspect. Este vorba de o viroza si sa continui sa-i pun supozitor daca mai face febra si daca se mai simte rau maine sa-i dau un antibiotic, altfel nu si sa-i pun picaturi in nasuc.
Momentan nu are deloc febra dar e ragusita si cam maraita.
A si cantarit-o si SURPRIZA: are 7 kg iar acum 2 sapt (mai exact 16 zile ) avea 6.650 gr...deci a luat nu bine, ci foarte bine in greutate de cand ii dau sa pape cu biberonul.
I-am zis iar de vomitat doctoritei si a zis ca dupa ce scapa de viroza asta, daca tot mai vomita o sa incepem sa-i facem niste investigatii mai amanuntite sa vedem care e cauza.
Altfel mi-a zis sa incep sa-i dau preventiv cate o fiola de osciloc... (tare greu e numele asta) pe saptamana caci e homeopat si e foarte bun.
Am intrebat de la ce tot face rosu in gat si cum sa previn asta.Raspunsul a fost ca de vina e viroza asta si ca nu prea am cum sa previn. Mi-a zis sa nu-i pun in nici un caz fular la gurita pt ca i-as face mai mult rau (si asa nu-i puneam eu deloc fular spre disperarea soacrei mele).
Daany28, pe scaunel am dat 990000 lei si l-am luat de la magazinul Happy Baby din intersectie de la Diham (poate cunosti zona).
Cum vine vremea frumoasa punem de-o intalneala si sigur ne vom gasi!
Ana, eu nu mai alaptez dar de 2 saptamani nu mai m-am muls deloc. Doctora a zis sa nu iau medicamente pt ca lactatia va scadea in timp de la sine. Pana acum nu m-au durut sanii decat daca apas mai tare pe ei. Mi-a recomandat comprese cu apa rece pe ei. Ca medicament, asta daca tin neaparat sa iau ceva, ar fi bromocriptina.
Aissa, tinem pumnii sa nu raceasca fata. Si in masina e bine s-o mai dezbraci putin. Eu de obicei cand merg cu ea cu masina incerc sa nu fac cald ca sa nu transpire.
Cu mancatul s-o tineti tot asa si de acum inainte sa papati bine cu lingurita!
Eu ma chinui cu Alexia s-o fac sa accepte lingurita dar mai mult de 30 gr nu vrea si incepe sa planga, sa se foiasca si apoi ii pun totul in biberon si gata.
Astazi i-am facut compot dintr-un mar si o para si simple nu i-au placut cu lingurita asa ca apoi am pus 2 linguri cereale si putina branzica si din biberon a fost bun.
Mel, chiar ma intrebam ce ai patit de nu mai spui nimic!
Pana acum n-am avut problema asta asa ca nu prea stiu ce sa spun. A mea sta cu oricine...mai putin cu tata la care plange numai ce-l vede, de parca ar manca-o!
Anamari am vazut pozele si ce frumos sta Lia cu sticluta la tati in brate!
Va pup!
Mihaela si papusica mica Alexia Maria (26.08.2004)
Alexia, de 6 luni +
Evenimentele din viata mea
Chiar daca esti pe drumul bun, vei fi calcat daca stai pur si simplu.
danyce spune:
Mihaela, ma bucur ca nu mai are Alexia febra. Sper sa o tina tot asa. Si a luat bine in greutate in ultimul timp.
Crini, si noi plecam cu masina in Romania la vara si o sa si colindam tara de-a lungul si de-a latul ei. Dar noi exersam deja (am tot calatorit cu Alma de pe la 3 saptamani). Peste 2 saptamani mergem in Franta cu masina (asta o sa fie cel mai lung drum de-al nostru de pana acuma.
Noi maine ne plimbam iar. Mergem la niste prieteni deoarece 3 baietei scumpici nu mai pot de dorul Almei si au cerut expres sa o vada.Apoi mergem la o zi de nastere in familie si duminica mergem sa ridicam carutul sport al Almei ( e vorba de un MacLaren , greutate usoara - cam 5 kg) pe care o sa-l folosim in calatorii pt. ca ocupa si fff putin loc in masina).
Alma are in continuare gingiutele inflamate pe alocuri si o deranjeaza seara, dar inca nu apare nimic la suprafata.Oricum, eu ii dau in fiecare seara cu gel pe gingiute si o calmeaza pe moment.Roade in continuare tot ce ii iese in cale, mai ales degetul lui mami.
Geo, Anamari, am vazut pozele si va felicit pentru puiutii dulci din ele.
Alma si-a gasit un nou loc preferat de jucat: fotoliul lui tati cel verde. Se lafaie mai ceva ca un om mare si protesteaza daca o iau de acolo. Sta in fundulet, de-a curmezisul, se invarte. Bineinteles ca nu ma misc de langa ea cand e acolo ca nu vreau sa ma trezesc cu ea pe jos. Am facut si poze cu fotoliul cu pricina si o sa le pun zilele astea.
Anamari, si noi vrem sa ajungem in viitorul apropiat in Boston, deoarece avem acolo niste prieteni care ne tot invita de cativa ani.
Va las acum ca are nevoie sotul de laptopul meu (PC-ul din birou s-a stricat si trebuie reparat, asa ca acum ne batem pe laptopul meu)
Weekend placut si pupici,
Daniela Veuger si bb Alma Bianca 21 octombrie 2004
Alma, sufletel mic si iubit
Alma, sufletel mic si iubit -noi
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43451" target="_blank">Povestea Almei
ana_a spune:
Salut!
Eu astept inca sa adoarma Stefan dar se pare ca mai are chef de joaca...
Mihaela, super a crescut Alexia! Eu nici nu l-am mai cantarit pe Stefan de la vaccin incoace si maine am sa-l cantaresc si eu sa vad cat a crescut
Voi tot pomeniti aici de taierea motului...eu habar nu am de asa ceva si la noi nu cred ca se taie nici un motz... dar cum sa las eu copilul netuns pana la un an? Voi chiar nu tundeti copii pana la un an?
Anne felicitari iepurasului!
La Stefan nu-si facea efectul para cruda, nu am stiut ca era vorba de pireu de pere.
De cand i-am schimbat laptele la Stefan mananca mult mai mult, cam 500-600 ml in total tinand cont ca eu ii dau cereale simple amestecate cu laptele formula si ma bucur foarte tare mai ales ca si pireul de legume il mananca cu pofta.In schimb cu fructele nu se prea impaca, poate nu i-am gasit eu combinatia, mar goldan a mancat azi dar au fost zile cand nu a vrut nici sa-l vada...
Maria Sa Stefan Speculant mic ( 19.08.2004) - POZICI
flori din gradina mea
"Maxima debetur puero reverentia" (Iuvenal) - Copilului i se datoreaza cel mai mare respect