Capricoarne, dati cu cornu' :)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Stepha spune:

Cybip, cum a fost la piscina?
Eu m-am "distrat" in weekend cu italiana? Am inceput un curs pentru a invata aceasta limba si sunt silitoare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cybip spune:

ce faceti fetelor?
Stepha multa bafta si sa inveti repede italiana!eu am fost in vacanta in italia, acum 3 ani, si, desi nu stiam o boaba italiana mi-aduc aminte ca dupa 2 saptamani petrecute acolo fara sa vreau vorbeam in italiana...mi s-a parut usor dar la nivelul de conversatie de bun simtz, nu savant.oricum e super, bravo tie!
Pai am fost la piscina (a se citi lighean) din curte, sa ne intzelegem, si ne-am balacit io cu ploada innotatoare , a fost bine dar cam stresant, ce de obicei cand sunt doar io cu ea, nu e nimeni sa ne ajute in caz de doamne pazeste ceva rau.
in rest, zi de luni, stiti si voi...si am o stare de melancolieeee ca mi-as dori o crema de whisky dar nu am de unde.
unde suntetzi ....?

Monica si Yasmeen 30 octombrie 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellen spune:

Revin si eu in forma dupa un concediu de 1 saptamana in care a fost super pentru ca am dormit. Asta da concediu de odihna . Am fost fara bebelina si tare dor mi-a mai fost de ea cu toata ca vorbeam de 2 ori pe zi acasa sa vad ce mai face si o mai si auzeam cum vorbea acolo pe limba ei.

Bun venit fetelor noi si cu siguranta krelia cand o sa mai vina si ea pe aici o sa va treaca in listuta.

Zebruca, sper ca nu am ajuns prea tarziu sa iti spun "Casa de piatra" sa fiti fericiti, sanatosi si sa aveti o viata superba impreuna.

Elena & Alexandra (25.09.2004)

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51010" target="_blank">Povestea Alexutei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zebruca spune:

Dragelor,...
Zebruca e stresata.Ii vine sa si sa . Sau sa ? Asadar nu, nu a trecut inca evenimentul... mai sunt 5 zile. Multumesc tuturor pentru urari si pentru gandurile bune.
Va pupacesc

Mergi la inceput

Zebruca, ca sa nu mai fii stresata. Incearca si tu sa ii lasi pe altii sa se streseze in locul tau

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51010" target="_blank">Povestea Alexutei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cybip spune:

Zebruca draga, dar de ce te stresezi atata? povesteste poate te putem ajuta cu ceva.zambeste si fii fericita, in cateva zile vei pleca la mare unde te vei descarca de emotiile acumulate si sigur te vei relaxa.
Ellen bine ai revenit din concediu!
Fetelor ....pe unde umblati?

Monica si Yasmeen 30 octombrie 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns krelia spune:

CUUUUUUCUUUUUU!!

Iertare capritzele mele dragi . Caprita subsemnata a fost in concediu si ea, cu iubi al ei geaman...pacat ca fu asa de scurt , dar, totusi frumos. Am mai fost si la o mica petrecere recent...ne-am dixtrat, ne-a placut!
Avem poze la http://community.webshots.com/album/432926714muJrtu si la http://community.webshots.com/album/436586901ADcyfo
(daca vreti sa vedeti o caprita cu cornite si un iubi cu oki albastri )

Se pare ca am, pierdut o gramada de noutati!!! Vreau si iooooo....sa aflu!!!
Si am descoperit o fosta miresica de 2005, deeapui
Bun venit tuturor capritzelor, imediat actualizam listutza, ok?
S-a casatorit vreo capritza si eu nu stiu??? Pai, io, viitoare miresica...negresit vreau sa vad poze!!!

Pe la mine, noutati, hm..in aafara de intratul in paine la servicel...tre' sa-mi iau masina de spalat (si mi s-a pus pata pe Candy) si tre' sa-mi caut tanti asistenta facatoare de injectii la fetita, ca avem tratament cu retarpen ...stiti vreo individa prestatoare de asa ceva??? Ma gandeam sa dau o fuga pe la Medicover sa-i intreb daca presteaza si cat cer....

Krelia...viitoare printzesita

Un cerc de prieteni nu se face cu compasul.
26 august 2006

"Si daca ramuri bat in geam...de ce nu tai copacul...?"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns krelia spune:

Fetele, am actualizat listuta!!!
Sper ca fiecare sa se gaseasca la locul ei; daca sunt probleme, sa-mi spuneti!
Pusi si v-astept!

Krelia...viitoare printzesita

Un cerc de prieteni nu se face cu compasul.
26 august 2006

"Si daca ramuri bat in geam...de ce nu tai copacul...?"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LauraNicole spune:

Am si eu un Capricorn in familie , pe mandrutul meu , Cezar , nascut pe 30 decembrie 1976 .
Bine v-am gasit !

Un bb are nevoie de noi :

http://www.unesco.8m.com/Sabina/introduction.htm

Mergi la inceput

Krelia, bine ai revenit din concediu.

Mergi la inceput