Capricoarne, dati cu cornu' :)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Pispirica spune:

Buna seara la cornite

Va multumesc pentru primire.Mi-am revenit . stiam eu ca nu ma tine mult. Acum sincer mi-e cam foame, ca de naspa ce mi-a fost nici sa mananc n-am avut chef. Dar mi-am luat un iaurt mare si am si niste cozonac si acum abia astept sa mananc. Si mi-am cumparat si niste maslinute ca parca imi era pofta. Ciudata combinatie.
STEPHA n-au decat sa ne zica cum vor, noi stim mai bine ce si cum. Corect?

Acum sunt happy si mi-e foame de mor, dar ca de obicei nu pot sa mananc mult ca mi se face greata, stiti voi greturile de dimineata.
Va pupicesc si sa auzim numai de bine.
Anamaria 8+

Brrrr ce foame am

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zebruca spune:

quote:
Originally posted by cybip
Zebruca eu daca as fi in locul tau(fara bebe) as pleca oriunde, numai acasa sa nu mai stau.

Corect! Asa vom face, in LUUUUUME! Azi am stat patru ore la depus de acte. Infernal. Au fost unii care s-au postat in fata Primariei de la ora 21, ieri!

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Stepha

Zebruca,

ce zici de Moeciu pentru luna de miere? Eu am fost acum 2 ani acolo, tot toamna si a fost minunat. Nu stiu daca ai auzit de Moeciu, e pe langa Brasov si daca esti cu masina te poti duce si la Bran sau la cheile dambovicioarei sau cheile gradistei care sunt minunate. Daca vrei iti fac rost de numarul unei gazde bune.

multumesc, Stepha, am fost si eu la Moeciu, dar vara si, e drept, fara al meu viitor sot. Am vizitat atunci si Branul si Pestera Dambovicioarei si, la intoarcere, am trecut si pe la Cetatea Rasnov. Deocamdata mai facem sapaturi, dar daca ne vom hotari pentru Moeciu, o sa iti cer ajutorul, ok?

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Stepha
Vrei sa ne intrecem in nume date de altii: mie sotul imi spune uneori: ZMEU! fiindca mai sunt si tiran pe langa starile clasice de mofturoasa si rautacioasa.

Mie imi spune exact asa: ZEBRRRRUCA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cybip spune:

Buna dimineata fetelor, cum stam astazi cu moralul? Vad ca Pispirica si-a revenit inca de aseara...
Eu sunt chiauna de somn, am un care are atata energie, ma tine treaza pana la 2.30 dimineata, nu stiu cum s-o fac sa adoarma mai devreme de ora asta...si ma trezeste toata noaptea sa bea apa (ea saraca o vrea si altceva dar nu-i dau eu...) si uite asa trec noptile mele...nedormite.Unde mai pui ca al meu sot si-a mutat locul de dormit din cauza chiraiturilor bebelinei.Si mai vorbeam de moral ridicat .
Dar voi, fruntea sus!

Monica si Yasmeen

Mergi la inceput

Gata, fetele, am depus actele si ne-am hotarat! Mergem la mare. Da, la marea noastra obosita si romaneasca, de care, mie una mi-e dor... Poata saptamana viitoare voi fi prea stresata cu cununia ca sa mai postez ceva, sau poate, tocmai, imi voi gasi o oaza de liniste printre cornute. Che sera, sera, pana una alta va scarpin intre cornite si va urez: SOMN USOR si spor insomniacelor ca mine, de nauce pe forum ce sunt!

ps. cum activez optiunea de PM?
de obicei nu sunt grea de cap...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Stepha spune:

Zebruca, iti urez Casa de piatra, sa fiti fericiti si sa aveti o viata frumoasa impreuna. Sa aveti vreme frumoasa la mare si te asteptam cu poze.
Am impresia ca PM se activeaza singur dupa mai multe mesaje ale tale postate pe forum.

Mergi la inceput

Zebruca sa fie intr-un ceas bun, casa de piatra sa fiti fericiti impreuna! Distractie placuta la mare, sa va intoarceti bronzati.
Stepha, nu stiu pe unde am citit eu ca PM ti-l poti activa de la inbox la optiuni.
Eu ma duc sa scot pestele de la cuptor , sper sa nu se fi ars, si pe seara mai intru sa vad voi ce faceti in weekend...

Monica si Yasmeen 30 octombrie 2004

Mergi la inceput

Va multumesc din suflet! Sincera sa fiu, cu toata agitatia si cu tot stresul si stiind in ce panica o sa intru pentru problemele strict administrative si organizatorice de n-o sa mai am timp sa ma gandesc ca ma marit, de abia astept sa ma vad la mare. Poa' sa ploua sau sa ninga, numai sa apuc ziua aia cu bine! Cat despre bronzat... inca nu am avut ocazia vara asta sa stau DELOC la plaja, asa ca sunt alba ca spuma laptelui.
Pana una alta, am intrat in inbox si am activat PMul, sunt curioasa daca apare.
Voi ce mai faceti?

Mergi la inceput

fetelor! unde sunteti?ce faceti?noi prestam nopti nedormite pt ca avem bebe marait si chitzait...
Krelia, te rog mult sa-mi scrii si mie data de nastere pe prima pagina la listutza, please...
Azi vreau sa merg la piscina cu bebe innotator, e frumos afara si nu bate vantul.voi cum va distrati?

Monica si Yasmeen 30 octombrie 2004

Mergi la inceput