fumatul
Raspunsuri - Pagina 3
adjadyn spune:
"fetelor am auzit de ceaiul de leurda ca este f bun pt a ne lasa de fumat.se bea un pahar dimineata si unu seara.leurda sa fie verde.eu sincera sa fiu nu am auzit de leurda,si nu cred ca o gasesc in germania ".........
dar in germania...si nu numai , sunt niste pastilute, care daca le iei, si pui tigara in gura ti se face rau...adica nu-ti mai tre tigara![]()
adjadyn
loredanaiascu spune:
adjadyn spune-mi si mie te rog, in caz ca stii... cum se cheama domnule pastilutele alea? Cine stie... poate cu ele reusesc sa ma las si eu de fumat, ca mi sa pus pe suflet de mirosul de tigara ce se imprastie prin casa.
Lauraa spune:
quote:
Originally posted by chatonel
Am luat medicamente (zyban) timp de o luna si am lasat tigarile cam 3 luni, apoi le-am reluat treptat. Cred ca atunci am constientizat ca ar fi bine sa ma las (pina atunci o facusem de gura lui si pt ca am fost si intr-o terapie de grup, am incercat sa ne lasam mai multe fete si una din ele chiar a reusit (- se stie ea :) ).
Daca te lasai de atunci aveai ca mine, doi ani+doua luni
Dar e bine si asa! Bravo!
Eu am facut ca si Bic. In prima zi am sarit tigara de dimineata.APoi din aproape in aproape ("ia sa vad daca rezist inca o ora - si inca o ora - si inca o zi,etc). Nu vreau sa ma mai apuc niciodata. Nu vreau sa-i miros fetei mele a tigari, bleah!
Mama de
Lara Celine
flori76 spune:
quote:
Originally posted by Rufus
Sotia mea s-a lasat de fumat cand a ramas insarcinata. Din respect pentru ea m-am lasat si eu. Punct.
http://community.webshots.com/user/tora97
"EXPERIENTA este numele pe care-l dam greselilor noastre" Oscar Wilde
Tot respectul pt tine

"Fericirea suprema a vietii este convingerea ca suntem iubiti"-Victor Hugo
noi
Primel spune:
Buna fetele! Buna tuturor!
a-propos de fumat... poate va e de folos sa vizitati si http://www.fumat.ro 
O zi buna si sa aveti vointa! Sanatatea e mult mai valoroasa decat tutunul!
Ajutati-l pe Florin sa traiasca! Popularizati acest site:http://florin.webmyc.com
www.craiova.ro/argos
"A gresi e omenesc; a ierta este divin." Alexander Pope
mamaluidavid spune:
Asa cum au spus si ceilaltzi,VOINTZA! Itzi spun din proprie experientza!
Eu mi-am dorit ffffff mult un BB.In ziua in care am aflat ca sunt
am decis sa ma las.Crede-ma ca din secunda aceea TOATA sarcina nu am pus mana pe tigare.Totusi,mi-am promis ca atunci cand bb nu v-a mai suge sa ma apuc din nou.Din pacate nu am avut laptic asa ca m-am apucat din nou
Dupa 9 luni.Dar se poate!Important e sa vrei cu adevarat.Este greu dar nu imposibil.
Bafta!
Stefania si David 24.12.2004
www.babiesonline.com/babies/d/davidel" target="_blank">DAVID
Poze noi
rocado spune:
Daca nu ai vointa, nu te poate face nimeni, sa renunti la acest viciu. Eu am renuntat la tigari acum un an si am dorit cu adevarat sa renunt.
Dar nu pot spune ca am vointa sa renunt cand este vorva de dulciuri![]()
![]()
![]()
Voi sunteti singuri care puteti hotari, cred k nici un sfat nu poate sa va convinga, TOTUL DEPINDE DE VOI
Jiulia spune:
quote:Chiar acum cateva zile am avut o mica cearta cu sotul pe tema fumatului.Pana anul trecut am bagat la tigari in noi de mi se facuse peretii negri in casa cel putin in camera de dormit,nu mai vorbesc..atunci am stat si m-am gandit asa,daca peretii din casa arata asa cum arata plamanii mei sau al sotului meu care stingea o tigara si aprindea alta mai functioneaza sau pana cand?Ei bine m-am hotarat sa las tigarile tari pentru alea de one mg,la inceput a fost naspa,nu simteam nimic..dupa vreo doua luni am inceput sa ma obisnuiesc si am continuat cu one pana si sotul s-a dat dupa mine.Nu e minciuna,amredus de la doua pachete pe zi la 5 tigari,dimineata la cafea si asa cand vad pe cineva in preajma mea k fumeaza!!Incearca de fumeaza one si ai sa vezi k nu o sa mai ai nevoie de ele.Succes si voua!!
Initial creeata de lucia1
Buna!eu sunt intr-o situatie cumplita.incerc de 3 ani sa raman insarcinata dar acest lucru nu s-a intamplat deoarece sotul meu are probleme.are spermatozoizi dar sunt lenesi,nu poate fecunda ovulul.fumam amandoi dar cum suntem f nervosi nu putem sa ne lasam de fumat cu toate ca ar fi super daca am reusi.intrebarea mea este:cum as putea sa ma las de fumat?cine a fost in situatia mea si a reusit sa lase blestematele astea de tigari va rog sa imi raspundeti si sa ma ajutati.va multumesc!bafta la toata lumea si implinirea tuturor dorintelor.PUPICI
Lili
Siminaf spune:
Exact cum spune si Rufus, vointa este totul!
Nu se poate treptat, e doar o parere ca asa te lasi de fumat! Trebuie brusc si... dintr-o data!
Eu am mai bine de o luna decind nu mai fumez si e ok, ma si simt mai bine, nici nu m-am ingrasat, ce sa mai, e bine!
Simina & Andrei (Deiutzu)
Home, wherever you are...