Mamici de martie-aprilie 2005 (18)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns oanamc spune:

Apropo de sticlute, am auzit ca cele mai bune sunt sticlutele de la Avent si Nuk (pentru nou nascuti-impotriva colicilor).
Si noi am luat Pampers 2, dar daca fetita mea e micuta, nu ar trebui sa iau Pamper New?

Mergi la inceput

Roxana,m-am mai linistit un pic,cred ca ai dreptate.Chiar daca se nasc mai micuti, bebelusii recupereaza repede.
Totusi, nu vi se pare mult sa iau 2 pastile de Prenatal pe zi, asa dintr-o data?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns an-k spune:

oana eu zic sa iei numai o pastila pe zi, daca nu ai luat pana acum, cred ca organizmul ar avea o reactie de soc, ia intai cate 1, 1saptamana sa zic si apoi cate 2, oricum chiar daca bebita va fii mai micuta la nastere, va recupera dupa
gandeste pozitiv sa ti se intample lucruri pozitive

am intrat in saptamana39
Anca si Bianca din burtica

Mergi la inceput

Anca, si eu m-am gandit ca ar fi mai bine asa...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamacita spune:

Hai ca de bine ce ma laudam cu vitaminele si cu greutatea lui bb,azi am venit total dezumflata de la echo:bb meu a gasit de cuviinta sa tina cura si este cu 200 g in urma la greutate!Placenta da semne de maturare cu ceva depuneri calcare care n-au ce cauta acolo inainte de saptamana 36!Ramane sa ma monitorizeze in continuare,repaus,oxigen bla bla poezia pe care o stiu prea bine.Singura cauza in limite normale ar fi fost copii constitutional mici in familie,dar si eu si sotul stiam ca am fost de 3500g.Dupa ce ma framant eu sa-mi caut prin tratate ce si cum,mai bag si cate o lacrima,mai pe seara ...surpriza:ma linisteste soacra-mea,cum ca al meu barbat,de aproape 100 kg si inalt si lat in spete a avut nu 3500 cum stia el ci...3050,iar sora-sa,cat mine de inalta acum,3100!!!
Mai vedem saptamana viitoare...

Mergi la inceput

rrox3,ceaiul de cozi de cirese e diuretic,stiam asta,ce nu stiu este daca-i permis in trimestrul 3.Cat despre serviciu,sigur oricine ar dori o persoana informata si meticuloasa,echilibrata si cu experienta ca tine.
Apropos de Pampers,noi am primit un sfat pe care l-am si urmat:sa luam nr.1 ptr.ca baieteii au tendinta sa faca pe langa si e bine ca pampersul sa fie bine strans pe langa burtica si coapse ca sa nu se trezeasca ca-si face pipi in nas!
anca micaela,bafta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teodora racz spune:

Oana incearca sa nu te mai stresezi atat si sa iei vitaminele daca ti-a spus dr.;stiu ca ne panicam mai usor in aceasta perioada dar crezi ca merita?daca era ceva cu bb.tau aflai;Capul sus!

Teodora si bb.33+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianafedorca spune:

salutare fetelor,

si eu am luat vitamine inca din saptamana 11 sau 12 nu mai stiu exact, eu am luat Materna cu seleniu, si mi-a zis dr ca trebuie sa le aiu pana nasc, de fapt si dupa ce nasc trebuie sa mai iau o perioada dar nu stiu cat o s-o intreb

am si eu o intrebare, cum sterilizam biberoanle? chiar daca alaptam tot trebuie 1 sau 2 pt ceai, si stiu ca exista niste aparate speciale pt sterilizat biberoane, dar nu stiu de care sa cumpar si daca sa cumpar? voi ce ziceti?

va pup si ma duc la culcarica sunt franta de oboseala

Adriana si bebelinul de 33 de saptamani

http://community.webshots.com/user/adrianafedorca

Mergi la inceput

rrox3,in engleza n-am gasit nimic,iar in romana 2 vorbe,din care s-ar deduce ca ceaiul respectiv n-are contraindicatii:
http://larix.ro/CEAI/ccirese.htm

Mergi la inceput

Sunteti minunate!Sa stiti ca m-am mai linistit si eu.Sigur nu sunt probleme cu bebelina, daca ceva nu era in regula mi-ar fi spus medicul;iar daca grutatea copilului depinde de parinti, eu am avut la nastere 3.200grame, iar sotul meu 3.100grame.
Va pup dulce,noapte buna!

Mergi la inceput