Mamici de martie-aprilie 2005 (18)
Raspunsuri - Pagina 14
mary ilie spune:
mesaj pentru Danna din Belgia!!!
Buna, Danna! am cautat pe tot forumul pe cineva din Belgia, care va naste acolo.
Eu sunt Mary Ilie sunt o viitoare mamica de septembrie-octombrie, si te rog sa ma ajuti si pe mine cu niste informatii!!
Sotul meu va lucra in Belgia din vara,(vom pleca impreuna) intr-un orasel Mons, si probabil ca eu va trebui sa nasc acolo. Spune-mi si mie cum se procedeaza acolo, cum sa fac sa-mi gasesc un medic, cum sa procedez cu asigurarea de sanatate?
As putea sa mai raman eu in tara, pana nasc, dar nu prea imi vine sa trec singura peste prima nastere din viata mea, fara sotul meu. Asa ca prefer sa plec si eu odata cu el.
Te rog ajuta-ma! Nu stiu pe cine sa intreb!!!
Imi poti raspunde fie aici pe forum la "mamici de septembrie-octombrie" pentru Mary Ilie fie la MARY_FLORIN@YAHOO.COM
teodora racz spune:
In sfarsit vestea buna!Am tot pandit pe forum sa vad cand ne comunici rezultatul consultului si uite ca este bine!Te simt mai optimista si asa si trebuie sa fii;sunt zile si la mine in care si sa ma aplec imi este frica;dar vei vedea ca totul se va termina cu bine!
Teodora si bb.34 sapt

oanamc spune:
,gravidute!
Eu am avut un week-end foarte agitat si ma resimt acum!
Am facut o gramada de vizite, iar aseara am stat la niste prieteni pana la 1.00 noaptea, in fum de tigara si galagie

.Am avut niste dureri de burta cumplite, la fel ca astazi dupa-amiaza cand am avut musafiri si iar nu m-am putut odihni.Abia astept sa inceapa o noua saptamana si sa ma linistesc...
Mamacita si Rrox3, ma rog pentru voi si bebelini, sa fiti sanatoase si sa stea bebelinii cat mai mult in burtica...Odihnita-va mult,mult...
Eu asa am hotarat sa fac de maine.Nu ma mai agit pentru nimic si stau mai mult intinsa si, bineinteles, iau vitaminele.
Mi s-a mai ridicat moralul si sunt sigura ca va fi bine pentru noi toate si pentru bebeii nosti.
Oana si bb Letitia Medeea(sapt 36)
oanamc spune:
Fetelor, am pus inca 3 poze; una e "deocheata" pentru o gravida, dar e "sugestiva" pentru o viitoare mamica; toate sunt de azi(saptamana 36 + 14 kg).
gabrianah spune:
Buna dragelor! m-am bucurat sa va citesc azi din nou.
rRox,ma bucur ca a fost bine azi la control, si dr. are grija de tine si ti-a dat asa multe medicamente. iti doresc sa stea bebe in burtica ta si sa creasca linistit pina cit mai aproape de termen!
Eu sint azi in saptamina 36+6, inca incerc sa ma obisnuiesc cu gindul nasterii in curind si tare nepregatita ma simt..pe Nathan l-am nascut la 40+1( de aia mi se pare ca e inca devreme..)
cred ca incep sa simt ceva contractii, mai lungi si mai dureroase decit cele obisnuite, azi noapte imi era burta tare-tare, noroc ca aveam de acasa niste no-spa tablete si am luat una. am vrut sa te intreb,cum se ia no-spa ? doar la durere ? ca aicea nu am primit nimica.
Tu va trebui sa mergi mai des la control de acuma incolo? mie mi-a zis sa merg 1 data pe sapt, ( daca ar fi dupa mine, cred ca as merge in fiecare zi :)
Mamacita iti doresc sa fie bine cu placenta, si baietelul vostru sa creasca mare si puternic!
cu drag, ana
an-k spune:
elibui felicitari

, crd ca te urmez cu pasi repezi![]()
fetelor eu acum vreo doua ore am ajuns acasa, grabita sa ajung la baie, m-am trezit pe chilod cu un lichid care era destul de mult si trecuse si pe blugi, culmea e ca eu nu am simtit nimic, cand m-am sters cu hartie alba higienica avea culoare rozalie, am mai asteptat si nu a mai curs nimic, cand m-am dus la wc din nou, dupa ce m-am sters aceeasi culoare pe hartie, am sunat o prietena si mi-a zis ca e APA, instantaneu m-au luat si contractii dureroase, acum m-am linistit, am fost in stare sa scriu si m-am hotarat sa merg la spital, sa vedem daca ma trimite inapoi acasa
, eu nu stiu ce va fii, asa ca urez de pe acum nastere usoara, viitoarelor mamici,
pupici dulci
am intrat in saptamana39
Anca si Bianca din burtica
oanamc spune:
Anca, sa ai o nastere usoara si bebelina ta sa fie sanatoasa.Sa ne dai vesti cat mai curand!
Curaj si mult succes!

Oana si bb Letitia Medeea(sapt 36)
mamacita spune:
rrox3,pentru orice eventualitate,nu te-a lasat in grija altui medic,asa,pur si simplu,ca sa nu stai stresata?
Cosmeticale pentru bb iti iei de pe acum?Ce ar fi strict necesar sa ai la internare?Nu se pot lua dupa aceea,ca eu asa ceva nu am achizitionat?
oanamc,chiar m-au relaxat pozele tale!Esti asa frumoasa si radioasa!Cel mai mult mi-a placut,bineinteles,poza deocheata,esti mamica perfecta!
gabrianah,intr-adevar no-spa se ia doar la contractii dureroase,iar controalele in luna a noua se fac saptamanal.
an-k,s-ar putea sa fi sosit momentul,suntem alaturi de tine,nastere usoara!
Fetelor,de 3-4 zile am niste greturi ca de trimestrul intai,dar fara varsatura,iar azi am avut si ameteli.Vi s-a intamplat asa ceva?Imi voi suna si medicul maine sa vad daca e cazul de ceva analize(enzime hepatice,teste renale,hemoleucograma).
Somn usor si relaxant la
si
!
Oana_B spune:

Poftiti la capitolul www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=45074" target="_blank">19
Oana_B