am nevoie de parerea voastra

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gilbertliana spune:

Eu am fost la doctor pe la 6 saptamani si ceva si mi-a spus trei variante: ori embrionul e mort, ori sacul e fara embrion, ori e prea mic. A trebuit sa revin dupa 10 zile, am mers la alt medic si mi-a spus ca totul e bine. Acum avem 36 de saptamani, am intrat in a 37-a si totul a fost excelent. Nu am avut greturi, pofte, varsaturi, nimic. De multe ori am uitat chiar ca sunt insarcinata, pentru ca burtica nu ma deranja deloc. Chiar si acum cand ii mare mai uit de ea.
Am o prietena la care sarcina s-a oprit din evolutie la 3 luni, embrionul fiind dezvoltat numai de 2 luni, dar ei i-au zis din start care este situatia si i-au provocat nasterea, fara sa mai astepte alte zile.
Iti doresc mult succces si un bebe sanatos. Ai credinta in Dumnezeu, ca are El un plan pentru fiecare.
Iti tin pumnii.
Ariela si bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mitub spune:

Libra scumpa,

eu iti sugerez sa mergi cam la o saptamana la control la acelasi medic, la acelais ecograf, si sa vada daca sarcina a crescut sau nu.

TYestul de sarcina poate sa fie pozitiv chiar daca sarcina e oprita in evolutie, sigur este numai testul de sange repetat, pentru a vedea daca valorile beta-HCG sunt crescatoare, asta insemnand sigur ca bebelul isi vede de treaba!

Bafta multa si te asteptam cu vesti bune,

Boga, mamica de Mirunica si burtica de bb2- 20 saptamani + (DPN 1 august)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amyy79 spune:

Draga Libra.
si eu sunt in aceeasi situatie ca si tine.
Am fost la ecograf si mi-a zis ca sarcina mea este de 6 sapt. Dupa calculele mele ar fi de 8-9. Inimioara bb nu s-a vazut. Asta ma ingrijoreaza cel mai mult. M-a chemat si pe mine peste o sapt sa vada daca bb meu creste . Toata lumea ma incurajeaza . Dar eu sunt foarte ingrijorata. Sper sa fie totul bine.
Doamne ajuta!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Libra spune:

Buna tuturor! As fi vrut sa scriu cu majuscule cat sunt de fericita dar nu permite art. x din Regulament.
Asadar, am fost la dr. mea si am vazut eu insami pe monitor cum se misca bebeul meu scump. Dupa calculele mele sunt in saptamana a 11-a, dupa ecograf sunt in a 7-a, dar nici nu-mi pasa ce crede ecograful. Sacul ovular s-a rotunjit, totul e ok in afara de dimensiuni. Primul impuls a fost sa merg la dr. care mi-a zis ca embrionul e absent si sa.... dar e crestineste sa ierti! Iar eu stiu ca Bunul Dumnezeu mi-a dat acest copil si tot El mi-l lasa in continuare.

Amy iti urez mult succes si sa ai credinta, sa nu faci nici un gest impotriva bebeului pana cand tu ca mama nu esti convinsa de ceea ce vrei sa faci. Mai bine sa astepti inca putin. Stiu ca e foarte greu sa astepti in stress dar... pana la urma merita.

Va multumesc tuturor pentru suport si va pup, pe voi si pe bebei! Va doresc multa multa sanatate!

Elena

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns caterina71 spune:

Buna Libra

Ma bucur pentru vestea buna pe care ai primit-o. Ai grija de tine si bebel. Itzi doresc sarcina usoara.

Cati si bb 20sapt+3zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corbioana spune:

Libra felicitari, sa fie intr-un ceas bun si sa ai o sarcina usoara si muuulta sanatate!!!

Ioana
sapt.23

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucia_cs spune:

Libra felicitari!

Noi, mamicile de septembrie - octombrie 2005 te invitam sa ni te alaturi, acolo ai ocazia sa afli mult mai multe si sa pui intrebari normale pe care le vei avea pe durata sarcinii.

Sa ai un bebe sanatos!

_
Lucia sotia lui Csaba si mamica in devenire (12 sapt).

www.cisst.org/ftp/Lucia/" target="_blank">Poze Bunny

Mergi la inceput