Ce folositi impotriva vergeturilor?

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Natasa spune:

Oana are dreptate cu uleiul de masline. Si mai e ceva foarte important. Predispozitia fiecarei persoane de a face sau nu vergeturi. Nu stiu de ce tine, de elasticitatea pielii, de gene...
Am crezut ca tine si de virsta, dar dupa ce am vazut o fata de 15 ani, vecina de pat cu mine in maternitate, cu vergeturi pe toata burta si pe sini, m-am lamurit ca nu e asa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebestrumfitza spune:

Folosesc biotherm pt vergeturi si pt corp, crema de la galenic-elancil pt vergeturi, si uneori ulei johnson pt copii...

anca 21s+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Teodora D. spune:

am folosit cu succes crema antivergeturi cu argila de la Ana Aslan; si eu stiu ca e f. important tipul de piele, dar e bine ca exista cremele, ele mai pot atenua eventualele "stricaciuni".

Cu o anumita parte a fiintei noastre traim cu totii in afara timpului.(Milan Kundera)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babygirl spune:

Eu sunt in sapt. 28 acum si pana acum 2 sapt am folosit: AslaVital, lapte Doina, SanoSan, toate fara rezultat caci mi-au aparut vergeturi rosii sub sani si pe fese. Acum folosesc Lineance pt burtica, sani si fese si Firming Body Lotion de la Avon pt restul corpului, si cred ca o sa incerc si alte produse, tot mai scumpe daca este cazul. Cred ca tine de gene, totusi. Sper doar sa nu-mi apara si pe burtica. M-am obisnuit sa-mi ung tot corpul cu creme deja si nu le las, chiar daca vor mai aparea vergeturile. Ma gandesc ca nu apar ata de multe... Cat despre ulei de masline, probabil ca este bun, dar gandul ca am ulei pe mine...Sa se faca mai cald ca sa pot umbla prin casa doar in slip, altfel nu vad cum sa ma ung cu ulei de masline si sa ma simt confortabil.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gilbertliana spune:

Buna. Eu folosesc crema de corp de la Avon, la inceput am folosit Little black dress, dupa ce s-a gatat o crema de fata puternic hidratanta, tot de la Avon, iar cand s-a gatat asta am trecut la crema de corp a surorii mele, tot de la Avon, Perceive. Nu am facut vergeturi nici unde, si deja am 36 de saptamani. Dar ma dadeam cu multa crema seara, dupa dus, si stateam asa dezbracata, cu crema pe mine, pana intra toata in piele. De cate ori simteam ca "nu ma mai incap in piele", hop si crema!
Dar am auzit ca asta tine mai mult de tipul de piele si de fiecare organism in parte. Oricum, eu am folosit multa crema, pentru ca a doua zi cand faceam dus, curgea apa de pe burtica mea ca de pe gasca.
Multa sanatate la mamica si bebica.

Mergi la inceput