Ce folositi impotriva vergeturilor?
Folosesc de o luna si ceva o crema de la Chico impotriva vergeturilor dar am pielea la fel de uscata ca inainte.Voi ce folositi sau ati folosit?Chiar n-as vrea sa fac vergeturi pe burtica si pe sani,imi ajung alea de pe fund.
Oana
si bebita(20 sapt)
Raspunsuri
Kittie spune:
Ai pielea uscata din cauza schimbarilor hormonale.. Va trebui sa incerci diverse creme pana cand ajungi la cea potrivita... Nu cumva ai observat ca si deodorantul obisnuit nu mai "face fatza"?.. Eu am rezolvat de fiecare data uscaciunea pielii cu l'oreal dermo expertise (un recipient alb, cu dozator) crema de corp pt piele f uscata. Sper sa nu sune a reclama.. caci tot atat de bine folosesc ulei pt bebelusi Nivea (adica foloseam si inainte si acum).
Dar pentru vergeturi nu prea ai ce face.. daca e sa apara, vor aparea oricum. Depinde f mult de mostenirea genetica (daca mama ta a avut, ai toate sansele..) si daca cumva au aparut, trateaza-le cu ceva crema specifica tot timpul caci nu se vor mai "repara" daca devin albicioase..
in afara de asta - hidratare, meniu echilibrat...
Sanatate!
mamica de
( 13oct04 )
adrianafedorca spune:
eu n-am folosit nici o crema antivergituri, ci crema normal de corp, de cand am aflat ca sunt insarcinata m-am dat in fiecare seara inainte de culcare pe burtica si pe sani, iar mai tarziu pe fund sipe picioare iar acum ma dau peste tot, m-am obisnuit si cred ca am devenit dependenta
la inceput am avut in casa crema de corp de la Dove , apoi nivea , iar acumma dau cu una oversa care este foarte grasa si e si un pic mai ieftina, nu cred ca are importanta cu ce te dai , important e sa te dai cu ceva, macar incerci sa previi , acum cred c adepinde si de fiecare, unii fac vergituri altii nu fac, eu pana acum nu am facut , dar sunt fete care s-au dat si tot au facut, eu zic sa te dai ca rau nu are ce sa-ti faca
mult succes
Adriana si bebelinul 32+
http://community.webshots.com/user/adrianafedorca
mihaela_e spune:
Pentru corp, mai bine zis pentru pielea uscata, iti recomand sa incerci untul de cacao de la Body Shop (este putin mai scumpa, dar te va tine foarte mult),iar pentru vergeturi, este o crema speciala la SanoSan...produse pentru copii. Sunt foarte bune si dau rezultate.
Mihaela
8+
hiroral spune:
Folosesec inca din primele saptamani ale sarcinii o crema Stretch Line de aici dar degeaba mai intai mi-au aparut pe sani vergeturi putine ce-i drept, ca acum in urma cu o saptamana sa-mi apara si pe burtica
.Mai spunea cineva daca e sa-ti apara si daca mama ta avut vei avea si tu indiferent de ce creme vei folosi...
Sarcina usoara si fara vergeturi iti doresc!!
Raluca&bebelusa 36 saptamani http://community.webshots.com/user/hiroral
Androix spune:
Nu mai dati o caruta de bani pe creme anti vergeturi! Din nefericire acestea apar si daca va dati cu mama cremelor. Depinde de calitatea colagenului din pielea fiecareia dintre noi. Eu nu m-am dat cu nimic pana acum (in afara de o perioada de fix 2 saptamani in care m-am dat cu o lotiune obisnuita, de care m-am plictisit repede) si nu am nici o vergetura. Nu e timpul trecut sa-mi apara, dar din pacate nu pot preintampina. Iar o data aparute numai laserul le mai "sterge"
Sa nu facem vergeturi! ![]()
Andreea
29 sapt.
Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get!
andreea.a spune:
Eu folosesc Johnson's Baby Oil Gel dupa fiecare dus.
Il foloseam si inainte de sarcina, numai ca acum i-am gasit si alte "locuri" in care poate fi utilizat. Deocamdata, slava Domnului, nici mie nu mi-au aparut vergeturi! Incerc totusi sa le previn sau macar sa le atenuez, daca au de gand sa apara.
La multi ani! 

Andreea
& bb
Eric Andrei (DPN 1 iulie)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/andreea4/detail?.dir=c0dc&.dnm=c573.jpg
Kittie spune:
chiar si mie mi-au aparut vergeturi (in ultima parte a sarcinii numai) dar le-am dat la cap cu loreal cat erau rosietice si acum nici nu se mai vad (sigur mai sunt acolo..)...zic "chiar" si mie pentru ca am fost slaba toata viata mea si in sarcina am luat pana la 6luni jumate 6kg si apoi am mai luat inca p'atat.. :) si acum sunt la loc scheletica (176cm, 56kg) si duc dorul rotunjimilor..
mamica de
( 13oct04 )
Gina M spune:
Eu folosesc produsele Palmer's,Cocoa Butter Formula.Massage Cream and Massage Lotion for Strech Marks,cu vitamina E,collagen , Elastin si Shea Butter.Le-am folosit la prima sarcina si le folosesc si acum.Sunt multumita de rezultate si le recomand cu toata siguranta. 
Nu face un singur pas pe drumul vietii, cand pasul te desparte de Isus.Nu spune-un gand ce dragoste n-aduce,si nu privi de nu privesti duios.Si-abia atunci prin soapta noastra dulce, va suspina si va vorbi Hristos.
danuta_t spune:
Din luna 3 folosesc dimineata Elancyl Maternité. Iar seara, cand imi aduc aminte, Dove - lotiune. Uleiul Johnson baby mi se pare mult prea uleios, nici nu intra in piele.
Mi s-a spus ca si uleiul de masline ar fi foarte bun.
Despre capacitatea de prevenire sau atenuare a cremelor antivergeturi (sau chiar si numai hidratante), parerile sunt impartite. E drept ca pentru mamici si bebelusi este o intreaga industrie care trebuie sa castige de pe urma lor. Dar oare chiar vrem sa ne asumam chiar si acest "risc" minor ?
Dana sapt.34+
omi308 spune:
Buna ! Eu sunt Oana si sunt deja fericita osesoare a unei fetite de 4 luni absolut superba. CEea ce pot sa spun este ca acum dupa ce am terminat cu sarcina, burtica,etc etc nu am nici macar o singura vergetura pe burtica si nici nu am avut probleme f mari cu pielea pt ca pe toata durata sarcinii am folosit ulei de masline. Sa nu va inchipuiti ca am facut-o doar pt ca este mai ieftin decat toate cremele pe care le enumerati mai sus ci doar pt ca a fost cel mai eficient. In restul timpului si eu folosesc L'oreal sau Nivea dar pe timpul sarcinii cel mai bun este uleiul de masline. Este si cel mai sanatos fiind natural si nu plin de compusi chimici indiferent cat de inofensivi sunt acestia.