Mamici de Noiembrie-Decembrie 2005

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monet spune:

mirela-anca, multumim de aprecieri:)

mona, lia (24.04.2004) si simburelu' mic (7+)
www.seansimon.com/march2005.htm" target="_blank">PROASPETE DE MARTIE

site-ul nostru www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=31961" target="_blank">asa s-a nascut lia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monet spune:

pe unde sinteti?? am un gust rau in gura si nu ma lasa deloc. pe deasupra, imi e si un somn de-as dormi oriunde. of.

mona, lia (24.04.2004) si simburelu' mic (7+)
www.seansimon.com/march2005.htm" target="_blank">PROASPETE DE MARTIE

site-ul nostru www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=31961" target="_blank">asa s-a nascut lia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bic spune:

io sint aici...

Sa va mai impartasesc si eu din experientele mele...Am zis eu ca nu mi-e greata, dar ceva am.. Nu prea-mi vine sa maninc orice, am o usoara senzatie de greata si cel mai bine imi fac mincarurile acre si, culmea, laptele cu cereale...
Mi-am luat un borcan mare cu ginger (ghimbir???) murat din care lopatez la greu, castraveti murati si am facut si o ciorba acra la care ma uit cu groaza ca se termina azi..

Altceva nu mai am de povestit. Voi? Cred ca acum e o perioada de stagnare pentru toata lumea.

Eu inca nu am ajuns sa-mi fac analizele, dar trebuie sa ma duc saptamina asta sau cel tirziu saptamina viitoare.

Voi ati anuntat familia si prietenii? Eu am spus familiei mele si doar altor citorva persoane, dar nu si prietenelor mele celor mai apropiate. Acum ca a trecut entuziasmul si impulsul primului moment, ma gindesc ca poate mai bine sa mai astept pina se fac trei luni. Dar ma gindesc ca o sa supere foc pe mine prietenele daca afla in mai ca eu nasc in noiembrie.
Voi cum ati facut?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IrinucaR spune:

Bic, noi am spus la aproape toata lumea (parinti, bunici, prieteni apropiati, servici), iar la restul prietenilor (avem o gasca mare constanta) o sa ii anuntam la sfarsitul lui aprilie cand ii vom invita sa inauguram casa noua (tocmai am schimbat 2 camere cu 3) si un an de la casatorie (anul trecut pe 24 aprilie ne-am casatorit) si cand vor fi toti in casa, le vom spune marele secret.

Ieri dupa pranz, m-am balonat tare si mi s-a facut super greata de toate mirosurile de mancare si nu mi-a fost prea bine...

Deja am inceput sa ma gandesc la miraculoasa si comoda salopeta, caci chiar daca nu m-am ingrasat deloc (si nici nu intentionez ) cred ca va fi mult mai confortabila...

Ripley, cum a fost la doctor?

IrinucaR 6fix

www.irinucasisoru.3x.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimi_dumy spune:

Neata burtici si bun venit noilor gravidute,
eu nu ma simt prea bine, de vineri seara au inceput varsaturile usoare,iar de duminica seara au inceput cele groaznice - din jumate in jumate de ora sunt la toaleta(aproape 5 ore) si pana nu-mi golesc si ultima picatura din stomac nu-mi este bine.
ieri dimineata am fost la policlinica si mi-a luat sange pentru analize, dupa care m-am dus direct acasa in pat, am luat un emetiral si m-am simtit mai bine pana pe la ora 18.00 dupa care am inceput iar show-ul.
de vineri si pana azi dimineata am slabit 2 kg, nu am deloc pofta de mancare.
azi am luat iar un emetiral si sper sa rezist pana la 4 la servici.
va pup pe burtici.

5+ (maine facem 6)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamica noiembrie-decembri spune:

Neatza fetelor!

Am fost aseara la dr, conform programarii.
Bebelica are 7 mm si ii bate inimioara ok, am vazut cu ochii mei la eco. Deci e la locul lui, recomandari speciale nu mi s-au facut, in afara de acid folic, Materna si vit. C la 2 zile sa evit gripele care bantuie.
Sunt mult mai linistita acuma si astept cu nerabdare sa treaca inca 5 sapt sa fie si 12 si sa stau si mai linistita.
Irinuca - sa va fie bine si sa fiti santosi si fericiti
in noua casa :) si noi ne mutam cam in 3 luni si mi-e groaza ca nu voi putea face totul cum vreau din cauza burticii si a gurilor familiei.

Si mie mi-e greata de la mancare gatita de vreo 3 zile, nu mai suport nici chestiile afumate, dar nici muraturile. Am gasit niste covrigei tari si uscati cu mac care imi cad super, probabil mai calmeaza si sucurile gastrice.

O zi super va doresc si raman prin zona!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissta spune:

Buna, eu sunt Crissta si nu pot sa spun ca ma bucur ca va am pe voi alaturi,cu aceleasi probleme ca si mine.Eu cind mi-am creat cont pe acest site eram la capitolul aspirante, iar acum cind m-am intors la servici sunt viitoare mamica de noiembrie(aprox. 15 noiembrie)cu greturi de toata ziua carora nu prea am ce sa le fac.Nu suport mincarea de nici un fel si pe deasupra nu pot sa dorm noaptea(sunt prea agitata).Ma intreb daca mai are cineva neliniste noaptea,iar ziua ar dormi in continuu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxee spune:

Fetele, haideti , ca am deschis capitolul al 2-lea pentru mamicile de Noiembrie - Decembrie 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pumukli spune:

Buna burtici. Ce mai faceti? Ieri am pasit in saptamana a 9-a. Sunt inca cea mai mare? Voi cum sunteti? Eu am crezut pana acum vreo 5 zile ca am sa scap de greturile de dimineata dar m-am inselat amarnic. Nu mai pot nici sa spal vase fara sa . aveti vreo idee cum sa-l fac sa treaca? dar fara nimic sintetic sau medicamente. In rest e ok , am avut dureri de burta dar au trecut complet pana acum. Cam atat am avut de zis, celor care sarbatoresc Pastele acum le doresc Sarbatori Fericite, aveti grija ce mancati eu probabil oricum nimic. Weekend placut.

Mergi la inceput