Mamici de Noiembrie-Decembrie 2005
Raspunsuri - Pagina 14
bb_alinus spune:
Sa scriu....sa nu scriu....
Vroiam sa ma inscriu si eu pe listuta doar dupa ce vad doctorul, adica peste 2 zile insa nu mai am rabdare, asa ca uitati-ma, hop si eu, viitoare mamica ...de noiembrie, UM 03.02 , DPN 07nov...yupiiii!
Pana in prezent am facut doar analize de sange, ca sa fiu sigura, ca dupa 2 teste "barza" tot nu credeam....asa ca acuma am confirmarea!
Probabil ca nu o sa fiu eu prea activa pe forum, insa sa stiti ca va urmaresc si sunt alaturi de voi!
Pupici,
Alina
Pico spune:
Of, dom'le! vad ca sunt ultima.....ati fost mai harnice
.......da,nu-i nimik.Asteptam noi mamici.
Eu ma simt f bine..nu mi-e greata,nu sunt foarte obosita.....Sa dea Dumnezeu sa o tina tot asa![]()
.La prima sarcina mi-a fost rau,greturi peste greturi.....cine stie poate ca e prea devreme.Marti am si io programare la doctor.Sper sa poata vedea ceva.Daca calculam sarcina de 40 saptamani,acum as avea 4 saptamani si cateva zile.
va pup pe toate.
Raluca si Ioana (09.04.2003),sufletelul meu drag
Mirela Anca spune:
Buna burtici! Bine ati venit Pico ,Gilda si Alina .Raluca poate ca n-o sa ai greturi de data asta ,poate faci baiat .Eu la Cosmin nu am avut greturi deloc ,acum am putin .Seara asta la baie am opservat ca se formeaza deja dunga pe burtica ,la Cosmin am vazut-o tirziu pentru ca nu stiam ca trebuie sa apara .Eu trebuia sa ma duc la control vineri ,dar nu am avut timp .O sa ma duc miercuri ,oricum eu pe bb nu-l vad la urmatorul control ca l-am vazut la primul control .
Pupici
7+
Mirela si
Cosmin 2 ani si 6 luni
Pico spune:
Bine v-am gasit!
Sa vdm, Mirela
.....poate iese baietel.Chiar astazi am citit un subiect postat(nu mai stiu in ce lista de subiecte, pt ca umblu peste tot
) pe forum in care mamicile spuneau daca au avut sau nu greturi cu fetitele sau cu baieteii.Adica greturi pe sexe
...si parerile erau foarte impartite.
Dupa calendarele chinezesti(unele dintre ele)iese fetita,dupa altele, baietel
...
Si eu am incercat sa vad dunga pe burtica dar cred ca e prea devreme.
Pupici
Raluca si Ioana (09.04.2003),sufletelul meu drag
IrinucaR spune:
Bine ati venit, noile burtici!! Sarcina usoara si sa fiti sanatoase si voioase!!! 
Eu una ma simt bine, dar ma incomodeaza ingrozitor sanii (ar fi cam mult sa zic ca ma dor!!), adica ma deranjeaza si aglomeratia in masini caci ma simt presata... In rest am o oarecare presiune sau, in cel mai rau caz, o durere surda ca de ciclu in josul burticii...
Maine implinim si noi 6 saptamani.
Pupici la toate si sa aveti o saptamana minunata!
IrinucaR
5++
www.irinucasisoru.3x.ro
Roxee spune:
Buna dimineata si o saptamana faina tuturor
!
Bun venit noilor burtici
! Sa aveti sarcini usoare si bblusi sanatosi!
Irinuca, sa stii ca si pe mine ma dor sanii. Si sunt somnoroasa. As
toata ziua...
toate fetele,
mamica noiembrie-decembri spune:
Neatza fetelor, bun venit celor noi!
A venit si ziua de luni, din pacate, iar eu ma simt rau. Mi-a fost rau azi-noapte si mi-e greata si acuma. Pana vineri nu am avut probleme.... dar uite ca n-am scapat de greturi.
Cat despre sani.... parca imi baga cineva ace in ei noaptea si dimineata, in timpul zilei e ok, am descoperit ca ma simt mai bine cu un maieu elastic decat cu sutien, oricum, parca am silicoane asa sunt de umflati :))
La 6 merg la medic, de-abia astept.
O saptamana super,
Ripley
IrinucaR spune:
Ripley, succes la doctor, sper sa iti dea numai vesti bune.
Cat despre sani, imediat cum au inceput sa se mareasca mi-am luat un sutien de bumbac foarte comod si moale... dar am momente cand ma mananca pielea... si atunci imi este frica de vergeturi... dar sper sa scap!!!
IrinucaR
5++
www.irinucasisoru.3x.ro
Mirela Anca spune:
Monet ti-am vazut printesa .E o dulce ,sa-ti traiasca si sa fie sanatoasa .Cu cit ma uitam mai mult la poze cu atit se imulteau dovlecei si tigri ,am priceput eu care-i Lia dar pe restu unde le-ai gasit ca parca-s gemene ?
Irinuca te-am vazut si pe tine ,daca va vad pozele o sa va tin minte mai usor ,am senzatia ca va cunosc .
Durerea de sini o sa cedeze incet ,incet dar pe mine durerea de sini ma bucura ,e semn ca totu-i bine si merg inainte .
Astazi slabuta miscare .Nu mai apar gravidute noi ?
O zi buna si sa cresteti mari .

7+
Mirela si
Cosmin 2 ani si 6 luni
monet spune:
dragi fete cu burticutze,
ma bucur ca, incet-incet, ne stringem toate si palavragim de una-alta, eh, ce ne doare:). pe mine sinii nu ma deranjeaza asa tare cum m-au deranjat la prima sarcina, totusi ii simt, mai ales dimineata, parca-s umflati cu pompa. si eu folosesc sutiene de bumbac in care tzitzicii stau bine de tot - ai mei sint mari cit o zi de vara, nu mi s-au micsorat prea mult de vreun an incoace desi am alaptat-o pe lia doar 4 luni! as fi vrut eu mai mult, da' n-a fost sa fie.... asa ca va doresc din suflet bebici sanatosi tun si lapte din plin!!!
am greturi, ceea ce e nou pentru mine, toata ziua am un gust rau in gura care nu-mi dispare decit cind maninc ceva. de-aia rontai toata ziua - am si pus un kil extra pe mine, aoleu, unde-o s-ajung?! ca sa vedeti ce pap, piine prajita cu felii subtiri de telemea e la ordinea zilei:). am dormit simbata spre duminica de la 9 seara la 7 dimineata (as mai fi dormit, dar m-a sculat fata:)) si-apoi ieri, duminica, de la 11am la 2pm, ca un butuc. intr-un cuvint, sint intoarsa pe dos:).
voi, sa fiti bine, mai vorbim, mai veniti pe-aici. tre' sa mai completam listutza? a mai venit cineva nou?
mona,
lia (24.04.2004) si simburelu' mic (7+)
www.seansimon.com/march2005.htm" target="_blank">PROASPETE DE MARTIE
site-ul nostru www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=31961" target="_blank">asa s-a nascut lia