Balante (dez)echilibrate (12)
Raspunsuri - Pagina 14
![](images/user_woman.png)
Salmida spune:
Multumesc!
Creatä-creatä nu sunt, dar pärul e ondulat in mod normal. O sä caut o ... dovadä chiar dacä mai veche!
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
carmita_baby spune:
Salut fetele.. m-a cam pus ceva pe ganduri si m-am gandit sa va intreb si pe voi, deoarece tot balante sunteti.. Eu sunt o balanta cu ascendentul in varsator si in urma contactului cu multi raci, am descoperit ca nu sunt compatibila absoult deloc cu aceasta zodie.. Voi ce credeti despre raci in general? Va intelegeti bine cu ei in general?
Carmen
www.speranta.as.ro" target="_blank">Iulia este condamnata la moarte. Haideti s-o ajutam, are doar 12 ani!
ticka spune:
Carmen , poate n-ai gasit racii potrivitzi
. Cea mai buna prietena a mea din generala si liceu e rac. Acum e in Irlanda si ne mai mailuim din cand in cand, dar e adevarat ne vedem foarte rar, doar cand trece prin Bucuresti. Deci ...se poate. La fel cum nu ma intzeleg cu toti capricornii, dar sunt casatorita cu un capricorn. Deci de la rac la rac
.
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=42234" target="_blank">Mihaita al lui Felis
Cary spune:
Vai Ticka,suntem clonate mama!!!!!
Prietena mea cea mai buna este RAC si sta in Bucuresti,asa ca ne vizitam des si mai mult,vorbim zilnic la telefon!Are si copil asa ca-i gasca mare!
Matusa mea preferata este tot RAC si de la ea am invatat tot felul de trucuri folositoare in viata(chiar si cum sa fii mai sexy!)
Sotul meu TOT capricorn si crede-ma ca ne intelegem foarte bine!
Ce-o fi cu zodiile astea?cica sa te increzi in ele?!?!?!?!!!
Salmida spune:
Eu mä inteleg bine cu femeile rac, insä nu si cu bärbatii raci!
Dar nu bag mana in foc cä ar fi vreo regulä!
carmita_baby spune:
Inseamna ca numai mie mi s-a intamplat.. Am avut si eu prietene apropiate racoaice, dar pana la un punct. Intotdeauna s-a intamplat ceva.. am avut si un prieten rac, care ma facea sa plang aproape mai mereu. Deci intelegeti de ce simt asa.
Carmen
www.speranta.as.ro" target="_blank">Iulia este condamnata la moarte. Haideti s-o ajutam, are doar 12 ani!
Salmida spune:
Vä invit la cafeaua de dimineatä de pe acum cä iar nu apuc (decat sä beau de la voi ) !
Azi se serveste cafeaua in www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=45364" target="_blank">partea a 13-a !