Balante (dez)echilibrate (12)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alexandrina spune:

Bine v-am regasit!
Am lucrat pana azi mai in forta, si nu mi-am gasit timp de cuvinte pentru voi. Vad ca toate aveti griji si melancolii si-mi dau seama ca eu o duc chiar bine, n-am problemem zilele astea. A fost un eveniment neplacut si in viata pe care o traiesc, dar nu m-a privit direct pe mine, mi s-a rupt sufletul pentru omul in cauza, pe care l-am vazut pentru prima data deznadajduit.

La multi ani lui Vlad si fie ca destinul sa i se implineasca!

Ticka, vreau si eu sa ma "infrumutesez", mai bine zis sa ma innoiesc, mi-am pus de vreo 2 saptamani bani deoparte sa-mi caut o haina mai de doamne-ajuta, ca am pentru primavara doar o geaca sport pe care n-o mai suport pe mine si un fas pe care il am din scoala generala (trecura vreo 15 ani de-atunci) si pe care l-am redescoperit anul trecut. Are cineva haine purtabile mai vechi ca ale mele?

Alexandrina.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ticka spune:

alexandrina, eu nu am decat un tricou de cand eram la liceu (deci tot 15 ani are). Nu mai e de iesit la plimbare cu el, ultima oara l-am scos la plimbat acum 5 ani , dar mi-e drag si-l port prin casa. Curios ca inca mai rezista, veteranu'. Spor la cumparaturi!

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=42234" target="_blank">Mihaita al lui Felis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cary spune:

Saru-mana Ticka pentru tot.
Ca sa nu te mai chinui,poti face asa:
-te duci la servici in ce vrei tu(comod si de fuga!)apoi te schimbi de incaltaminte acolo cu cel mai cu toc pantof sau cisma!
Eu una sunt PENTRU a-mi menaja picioarele ca sa beneficiez de ele si la batranete.

Alexandrina stai linistita ca nu esti singura cu vechituri,cu nostalgie imi aduc aminte cum in clasa 10 m-am dus la raionul de copiii sa-mi cumpar blugi,iar vanzatoarea a zis:Ca sunt numai masuri mici,dar m-am probat si mi-au venit!!!

Si acum am respectivi blugi,care inca sunt buni si vin chiar sexy,ca se muleaza!!!si tricouri am dar le port prin casa sau la tara,ca acolo sunt moderne!

Mergi la inceput

Cary, pai tocmai asta-i ciudatzenia ciudatzeniilor, la noi la birou e imparatzia blugilor si hainelor super comode. Daca as veni si m-as schimba in pantofi cu toc, m-as simtzi ca musca-n lapte. Cand ma imbrac mai elegant ma simt ca si cum as veni la nunta nu la servici. Asa ca adopt mereu un mix intre elegant si sportiv. Uneori mixu' da erori

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=42234" target="_blank">Mihaita al lui Felis

Mergi la inceput

E bine asa,sa ai un stil sport la servici,eu una nu ma prea laud cu asa ceva.
Ma simti prost cand eu apar in blugi si toata lumea este la taioare si contume.Iti dai seama ce fata ar fate directorul cand m-ar chema cu un contract,unde partenerul de afaceri este strain?!!si eu sa apar in blugi!

Mai nou am inteles ca vinerea se lucreaza pana la orele 14 si atunci e ziua de blugi,caci toata lumea de la servici da fuga in oras,asa ca asta e tinuta de ALERGARE! dintr-un magazin in altul!

Referitor la blugi am vazut duminica la 13 emisiunea LORI pe Acasa(desi n-o sufar pe prezentatoare-Loredana (de)Groaza!))unde invitata era Andreea Esca si se discuta ca:
-blugi pot face parte din tinuta de seara!!!depinde doar ce bluza pui!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Salmida spune:

Multam pt. suport dragelor! Intr-adevär, imi mai alin/tratez dorul cu binefacerile tehnicii (internet, sms, telefon), altfel ...

Si pt. cä veni vorba de häinutze!
Am si eu antichitäti in garderobä, dar tot de uz interior (in casä). Pulovere din ere apuse insä mai imbrac si afarä pt. cä sunt incä frumoase unele chiar moderne, plus cä sunt fäcute de manutzele mamei mele.
Acum, la cheful de 8 martie am abordat si eu o tinutä mixtä (sport+elegant) mai ales pt. cä am avut ca si ocupatie principalä dansul! Si sä stiti cä nu a fost räu. La niste blugi gri-negri am luat o bluzä mai shic si o curea cu pietricele la cataramä.

Mergi la inceput

Ai fost OK Salmiduta,mai ales ca te-ai zbantuit in voie!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Salmida spune:

Daaaa! A fost super!

Incä am avut si "indräzneala" sä imi schimb frizura, adicä sä imi intind pärul pt. prima datä! Dar o a doua oarä nu va mai fi!
Un zambet printre flori pt. voi!

Mergi la inceput

Salmiduta esti o frumoasa,mi-a placut tenul tau si nuanta de par(eu una n-am incercat niciodata sa ma vopsesc si cand o s-o fac vreau sa fiu ROSCATA!)

Cat priveste INTINSUL parului,n-am prea priceput?caci ma asteptam sa fi creata-creata!ma intreb CUM arati cand NU il intinzi???

Mergi la inceput

Salmidutza !!! Multzumim pentru zambet! e de milioane !!!!!

Mergi la inceput