Bebelusi de sept - oct 2004 (29)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mama lui Licurici spune:

Anne, te rog frumos... un pic de respect..ai putea sa incepi cu un saru' mana cand vorbesti cu mine!! Bey, si cum mergeti voi deja in patru labe???! Aha.. ca m-am dumirit!.. e din cauza ca Giulia e "mai batrana" decat David.

Ana, multam de reteta... maine fac si-ti spun cum mi s-a parut!

Angela si Licuriciul ei mic
DAVID LICURICI mic (3 sept)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vali02 spune:

Mai fetelor (anne33, aissa), ce aveti cu batranetele? Eu mi-s decan de varsta pe aici, da' pi buni ca baba nu ma simt (ia uitati-va la pozele mele, vedeti vreo baba pe acolo?). Eu ma mir cand vad cate sunteti mami tinerele, ca la varsta voastra eu n-aveam minte de crescut copii, eu m-am copt mai greu.
Ioana mea doarme la ora asta...asta inseamna ca in curand va fi fresh si cu chef de joaca...eu deja sunt chioara de somn, ca ma folosit sor'sa pe post de calut (sa vedeti cum topai prin casa cu ea dupa gat, iar Ioana se uita la noi si rade in hohote). Astept ziua de maine, ca deja i-am tras un apropo lu' tati ca are trei feminine in casa, sa vad cum se descurca .

fetele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aissa spune:

Eu n-am nimic cu babele. Dar, am mai zis, am cateva fete pe scara, destul de maricele, care imi zic sarut mana, iar cand am fost in spital m-a intrebat o fata cum de mai am rabdare la varsta mea cu copil mic. Si am 31 de ani. Si mai vreau copil. Vreau chiar sa fac tratament poate imi iese unul al meu. Deci nu ma simt baba. Dar ma vad altii. La mine cred ca e vorba si de greutate, din cauza careia par mai in varsta. Asta e!

Cristina si Alexandra(30.09.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionella3003 spune:

hai sa dau si eu anul...1977.

Ionela si Alex (DN 21.09.2004)
ALEX cantaretul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgiana.david spune:

La MUlti Ani sarbatoritelor si sarbatorutilor de azi!

Noi nu avem nimic nou de raportat, toate-s bune, Dami e bine merci, Ioana un pic racita si e tare necajita ca maine are Serbare de 8 martie si se teme ca fiind un pic ragusita nu o sa aud eu poezia pe care mi-a pregatit-o si pe care nu a vrut sa mi-o spuna pentru nimic in lume ca-i surpriza si o sa vad la Serbare. Abia astept si fie vorba intre noi cam am emotii.

Geo, Ioana (20.06.1998) si Damian (01.10.2004)

http://community.webshots.com/user/giorgios72

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgiana.david spune:

Scuze pentru greseli, se pare ca mi-au alunecat mainile pe taste

Mihaela, ai aflat ceva de retea?

Geo, Ioana (20.06.1998) si Damian (01.10.2004)

http://community.webshots.com/user/giorgios72

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roandre spune:

Mada, ce distractie v-ati gasit...hihihi. Cred ca e o dulce Ilinca!
A mea se mai uita curioasa dupa catei pe strada dar nu cred ca intelege ea mare lucru...se uita de curiozitate la tot ce misca!
Cat despre dat laptic inainte de masa semi-solida, doctora mi-a zis ca invers se procedeaza ca sa se invete si sa inlocuiasca masa de laptic cu mancare. Bine, poti astepta pana la 6 luni cu carnita, ou, etc daca alaptezi.

Mai anne, ce iti veni ca esti batrana? La ce varsta ai avut prima fetita? Deci....cand va fi si Alexia mea cat fetita ta cea mare si eu va trebui sa ma consider "baba"?!? Vezi ca nu-mi place cum suna si am impresia ca nu o sa imbatranesc niciodata...hihihi

Aissa sunt erori aici pe site si oricat te-ai stradui sa faci listuta sa apara ok tot nu merge...cel putin mie nu mi-a reusit desi nu era nici o greseala! Si...chiar te-as ruga sa mai postezi listuta cand eu nu sunt prin zona. Azi cand am deschis calculatorul si am vazut ca sunt 2 pagini deja si eu n-am pus listuta ma gandeam ca poate-poate ai reusit macar tu sa postezi un mesaj pe prima pagina ca sa pui si listuta .

Vali02, ce misto...esti calut deja. Noi facem pe calutul doar cand o pun pe Alexia piciorul meu...si ce ne mai maimutarim ...hihihi, suntem bune de dat la camera ascunsa!

Angela, sa-mi spui si mie cum iese supica. Eu nu ma topesc dupa conopida dar daca si tu spui ca e buna o sa incerc si eu.

Georgiana, poezii de 8 martie...ce frumos! De abia astept si eu!
Iti trimit un PM despre internet!

La noi cadoul de 8 martie a sosit de azi. Adica tati, dragutul de el s-a gandit sa-i spuna subsemnatei ca trebuie sa mai slabeasca putin si i-a luat o bicicleta medicala eliptica. Ha, ce subtil a fost !

Va pup si va doresc un 8 Martie plin de flori si cadouri!

Mihaela si papusica mica Alexia Maria (26.08.2004)
Alexia, de 6 luni +
Evenimentele din viata mea

Chiar daca esti pe drumul bun, vei fi calcat daca stai pur si simplu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aissa spune:

Neata! Si la multi ani MAMICILOR!
Sper sa fie o primavara frumoasa ca noi toate, sa petreceti frumos alaturi de cel drag voua.

Roandre, eu una am incercat sa ii dau papa solida inainte de lapte, chiar inainte de a-i fii foame ca sa nu se supere prea tare dar oricum ar fi urla. Si ieri am observat ca daca ii dau lapte inainte si apoi cu lingurita accepta. Asa ca decat sa nu manance deloc piureuri, mai bine incerc asa si o sa reduc treptat laptele pentru a-i baga fara frica mai mult piureu. Sper sa-mi mearga, ca alte idei nu mai am.
Aseara am zis ca am descoperit America, pe gingia ei era un punctulet mic alb si tare. Ma si vedeam mergand la cumparaturi. Am dat cu degetul nu se lua, dupa ce a papat era tot acolo. Azi insa.....nu mai e. Poate mi s-a nazarit, eram asa fericita, ma gandeam ca a scapat momentan de durere....Of, mai asteptam.
Va pup deocamdata, si mai vorbim.

Cristina si Alexandra(30.09.2004)

Mergi la inceput

La multi ani, dragi mamici!

Sansa sa va insoteasca si sa va bucurati in fiecare zi ce o sa vina; de sanatate, de bucurii, de frumusete fara batranete, de impliniri, de bani multi, de prietenie si de toti cei pe care ii iubiti.
Multe de la mine!

Aissa, fiecare copil e in felul lui asa ca nu e nici o problema daca Alexandra ta vrea putin laptic inainte de mancarea semi-solida. Eu am spus ce mi-a recomandat mie doctora doar...si asta se aplica pt cei care vor sa manance piure inainte de laptic fara "concert" sau pt cei sclifositi ca a mea.
Noi in dimineata asta avem niste drumuri de facut pana la ASE si sper sa nu-mi ac nervi si azi mai ales ca ma duc si cu bebe caci n-am cu cine s-o las.
In rest ma bucur ca e a doua seara cand bebelina n-a mai vomitat...deci cred ca cerealele erau de vina in cazul nostru.

Pupici!

Alexia, de 6 luni +

Mergi la inceput

Vrem sa ne laudam si noi cu dintisorii asa ca am pus poze ca sa-i vedeti aici

Alexia, de 6 luni +

Mergi la inceput