Piatra Neamt, Perla Moldovei (2)
Raspunsuri - Pagina 8
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/herra/herra.jpg)
herra spune:
drum bun, isabelele2! sa ajungeti cu bine si sa mergi sa te ia in evidenta un medic (parca pe Rugina ti-l recomandau fetele).
si eu as vrea sa vin macar intr-un week-end la Piatra, sa ne intalnim!
Good friends are like stars.........You don't always see them, but you know they are always there.
Cristina & Vlad (23 septembrie 2004)
me, my family and MY SON
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_woman.png)
ionella3003 spune:
annabella, bun venit in gasca noastra. Imi pare rau sa aud ca sunt probleme la spital, insa stai linistita ca totul o sa se rezolve cu bine!!! Sa-ti traiasca strumful si iti uram nastere usoara! De-abia asteptam sa ne povestesti cum a fost!
isa, drum bun, iti tinem pumnii sa ajungi cu bine acasa! Ce-ti mai fac flacaii???
Ionela si Alex (DN 21.09.2004)
ALEX cantaretul
naomi_ioana spune:
Annabella bun venit pe forumsi nu in ultimu rand in
nostru,intradevar dl dc.Rugina e un medic nemaipomenit,eu iti tin pumni si iti urez sarcina usoara,si sa speram ca situatia din spital se va rezolva
,apropo,ce ai
sau
?
Isa drum bun si sa ne tii la curent cu noutatile.
Fetelor peste mine a dat o mare raceala,stau in pat si bolesc,iar pe sot l-am trimis cu Naomi la plimbare ca e o zi asa de rumoasa
ionella3003 spune:
anca, iti dorim multa sanatate, ne pare rau sa auzim ca esti bolnavioara!!! sa te faci repede bine!
Ionela si Alex (DN 21.09.2004)
ALEX cantaretul
loredanap spune:
fetelor cand se mai indulceste vremea ne dam o intalnire in parcul din centru????tare as vrea sa vad copii jucandu-se.sebi cel putin e tare dorit ca pe aici nu are parteneri de joaca si e numai cu mami si tati si masinile lui si desenele animate...etc.ne bate gandul sa-l dam dupa vacanta din nou la gradinita ,dar imi este tare teama ca va raci la fel ca in toamna cand am fost nevoiti sa-l retragem.voi ce ziceti sa incerc?copii vostri sunt la camin?cam pe cand dispar virozele?nu stiu ce sa faaaaaaaaaaac!!!!!!!dati-mi un sfat!!!va rooog!!!
Annabella spune:
Buna fetelor!!!
Tin sa multumesc tuturor pentru incurajarile facute!!!
Minunatul eveniment ce se va produce in viata mea imi da putere sa trec peste toate problemele.Oricum cred ca pana la urma am sa vorbesc cu un alt doctor pentru a fi sigura ca ma asista si pe mine cineva la nastere.
Vreau sa va spun ca abia astept sa-mi vad , dar nu mai am mult si am sa-l tin in brate. Se poate intampla in orice moment. Am auzit ca baieteii sunt mai "lenesi" si se lasa asteptati. Ramane de vazut!
In rest, va urez la toate sa aveti parte numai de bucurii!
Loreg spune:
Draga mea...lasa gandurile "negre" deoparte si gandeste-te ce bine va fi cand iti vei tine BB-ul in brate - imi dau lacrimile, cred ca o sa . Iti doresc tot binele din lume - tie si puiului tau - sa-ti dea D-zeu nastere usoara!
http://pg.photos.yahoo.com/ph/loredana_gherghelas/my_photos
carmens spune:
Annabella e adevarat ce ai auzit in legatura cu doctorii si cearta lor. Se pare ca dr.Huianu i-a interzis dr. Rugina sa intre in et.IV, asa ca el nu poate asista la nici o nastere. Am o colega care a nascut pe 24 febr. si a asistat-o dr. Moscaliuc. E o intreaga nebunie. Daca dr. Rugina stie chestia asta de ce nu-si anunta pacientele din timp? Si mi se pare aiurea cum dr. Huianu face legea la maternitate de parca ar fi proprietatea lui. Dar asta este, traim in Romania si mai rau traim in Moldova.
Iti doresc sa ai parte de o nastere usoara ! Multa sanatate !
carmen
http://pg.photos.yahoo.com/ph/serban_grigoras/my_photos
loredanap spune:
off,huianu asta e nebun .tine de shefie cu dintii si sigur isi da seama ca nu este dorit.e un tiran.cand am nascut eu ,d-nul rugina s-a rugat de el vreo 15 min sa-l lase sa-mi faca cezariana (prin telefon)iar a doua zi a venit huianu la mine sa vada daca intr-adevar a fost nevoie de cezariana(sebi a avut 4,700 kg si din cauza greutatii mari s-a rupt placenta si mai nascaveam hemoragie).dupa ce m-a interogat ca la politie mi-a apasat atat de rau pe burta de am crezut ca o data.mare cretin.
concord99_99 spune:
buna fetelor,
abia acum am intrat sa va citesc mesajele. e adevarat ceea ce se intampla in spitalul de la p.neamt, nu numai la maternitate ci in toate sectiile. abia am aflat ca tatal meu a decedat in noaptea de vineri tot di caza unui medic, de la noi din spital. tata trebuia sa vina dupa mama la buc maine si sa mearga la ambasada sa ceara viza sa vina la mine...n-a mai apucat. acum sunt disperata, ca trebuie sa vin in tara cu copil, cu sot, ca el nu se descurca singur cu copilul. mi-e si frica sa calatoresc pe avion cu bebele. si mai e si socul in care ma aflu.