Copilasi de oct-noi-dec 2003 (53)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ven spune:

Scurt:

Dana, Andrei e mortal! E din ce in ce mai frumos! Imi venea sa-l pup pe ecran in unele poze! Ti-a mostenit ochii mari si negri, musai trebe si voi sa mai faceti unul, ca aveti talent!

Ileana, pupam la Luca, si sigur va trece cu kinetoterapie, masaj, etc.

Paula, spor la treaba

Mariana, hai ca m-am distrat bine cu fii-tu, care se numeste Pepe! Pupam la scumpul de David!

Elena, multi la prietenul nostru Alvaro din clubul biberonarilor si al borcanistilor

O zi buna!

Venera, mama lui Markus (10 dec.2003)
Poze - si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ciuf spune:

Buna,
Ileana, bafta luni la medic. Tinem pumnii sa fie bine si poate sa nu-i puna ghips.
Am vazut ca in una din poze faceati ca lupul. Am incercat si eu cu al meu pui si-l amuza teribil faza.
Micky, bine ati venit. Misto iconita ti-ai ales . Spor la treaba!
Eu astept sa se faca timpul sa sun la pediatru sa-l programeze pe Luki pentru un control. Ieri a mancat doua rosii mari. iar acum toata pielea e plina de bube si alocuri il mananca.
Ieri i-am facut baie lui Luki si am pus spuma. S-a distrat copios. Isi ascundea manutele sub spuma, isi punea pe fata, pe par. Am avut fun.
Acum ma innebuneste cu scarile ca vrea sa le coboare ca oamenii mari tinandu-se de balustrada. Si se cam dezechilibreaza. Pana acum le coboara cu fundul in fata alunecand pe burta.
Dana, tare faza cu picurarea cu ceara in mom. fierbinti. Oricum bine ca a trecut. Pupicei pentru Andreiutzu cel frumos.
Poate cand ajungeti in NJ o sa reusim sa vorbim la telefon.
Davidutza, ce ma bucur ca te mai citesc. Ati mai stabilit vreo intalnire voi, oltencele? Si bine ca s-a incalzit acum vremea cand am plecat noi. Ca friguri ca in vacanta asta nu am mai prins de vreo 4 ani, de cand am plecat.
Elena, ce mobila vrei sa iei pentru Alvarica? Te gandesti la un pat cu gratii sau din acela normal? Ca eu cu pictatul peretilor am terminat, trec la alte proiecte.
Nu te bate gandul sa o inviti pe mama ta sa vina la tine? Daca tu nu poti sa mergi?
Oricum esti o femeie tare. Jos palaria.
Puiul meu e tot biberonar. Cred ca asta e masa de baza: laptele cu cereale. Bea cam 750 ml zilnic. Asa imi adoarme. Carne nu mai vrea, el care era un carnivor inrait. Radeam, ziceam ca seamana cu taica-sau "cea mai buna leguma e carnea". O sa incerc sa i-o pisez si sa o bag in mancare.
Gata, v-am lasat.
Numai bine,
Ciuf si Luca
http://community.webshots.com/user/ciufa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula2003 spune:

Analize am tot facut si cauza este clar, factor extern, nu se stie ce anume, poate in strainatate. Al doilea poate nu vrea inca Dumnezeu, sper sa vina o data ca sa termin si cu productia de serie.
Azi am fost si mi-am schimbat tunsoarea, culoarea....si ce sa mai, nu-mi vine a crede cat de bine imi sta. Am sa vad ce va zice sotul la 10 cand vine. Alexa nu a observat sau nu stie inca.
Acum sunt suparata ca mi-a racit putin fetita si nu se dau retete gratiute si am scos 1.000.000 din buzunar. Cred ca si eu sunt incercata dar ma doftoricesc si nu se prinde.
Am sa fac poze cu noul meu look si va arat si voua.
Pupici si wk. placut.

paula2003 & alexandra
http://pg.photos.yahoo.com/ph/alexa13tinta/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Takacs spune:

Am reusit sa dau iar pe la voi. Saptamana asta a fost cu patanii. Alex a cazut pe dinti si i-a "stricat". Adica i-au intrat inauntru sub gingie, cei doi din fata sus. Unul e complet inauntru celalalt 75%. Am fost si inca suntem "fierti" de accidentul asta. L-am dus de urgenta la und entist pediatru care ne-a zis sa-i scoatem dintiii. Cum noi nu aveam de gand sa facem nimic fara o minte limpede, a doua zi l-am mai dus la vreo trei care ne-au spus (toti) ca in cele mai multe cazuri dintii coboara singuri inapoi in cateva luni pana intr-un an. Numai daca se infecteaza sau nu coboara trebuie scosi. Atunci ii pune doi dintisori falsi pana ii iasa cei permanenti. Acuma asteptam sa veem. Deocamdata i s-au dezumflat gingiile, dar mai sunt inca vinetii, saptamana viitoare mergem cu el la control. Nu mai poate musca, deci trebuie sa-i dau mancare mai moale, si ne cam chinuim cu el. Sper sa fie toate bine si sa nu trebuiasca sa-i scoatem dintii.

Dana, vom fii vecine. In parte din New Jersey te muti? Poate ne intalnim cand vii aici. Eu stau in partea de vest, central, a statului.

Ileana sa-ti traiasca feciorul, mare, frumos si se vede pe el ca nu sta locului.

Sa va traiasca copilasii si numai bine pana la urmatoarea citire.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adameasca spune:

Laura, cum a cazut de s-a lovit in asa hal? ca trebuie ceva forta sa impingi dintii la loc in gingie... Of, mi-e o mila de bietul pui...

Paula, te inteleg la faza cu retetele ca si io i-am ijnurat saptamana trecuta si pan' la urma am scos si eu banii din buzunar.... Asteptam poze cu noul look. :))

Ciuf, tac-su l-a invatat sa faca ca lupul. Si il amuza teribil.

Ileana, lui Luca(2 octombrie 2003)

pozele noastre

poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Takacs spune:

Ileana, s-a smucit din mana matusii, s-a tras cu forta si nu era decat 1m pana la scarile (de lemn)care dau in living room. A cazut cu gurita perpendicular pe scari. Eu nu eram acasa, doar tati, si el mi-a zis ca intai a crezut ca si-a spart capul, bubuitura a fost mare. Mai multi medici mi-au explicat ca osul si tesutul lor e foarte moale la varsta asta, si de obicei dintisorii lr nu se prea rup, ci mai mult sunt impinsi inauntru. Acuma depinde si cum cad, e adevarat.

Ieri nu s-a astamparat si a facut un cucui. Ce ma fac cu el? Tati zice sa-i cumparam o casca de fotbal (american).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vikinga spune:

Wooow Laura ce patanie..! Bietul Alex! Bine ca nu v-ati grabit cu primul dr. Pai era mare chin sa-i scoti dintisorii si sa-i pui altii. Cind sunt sanse sa revina in citeva luni, pai atunci se mertia sa astepti. Neastimparati mai sunt...oare cind or invata sa se uite pe unde merg, sa-si mai fereasca capul, ca eu sunt terorizata de cite buseli isi ia pe zi, ba de dulap, ba de masa, ba de parchet. Si numai la viteza maxima..Offf Doamne!Ileana sa-ti traiasca Luca cel frumos, iti seamana tare mult si spor la bb 2,Paula spor si tie la bb2 si felicitari pentru noul look proaspat. E normal sa ne povestim de toate, zi-ne aici fara grija, ce Dumnezeu mama suntem si noi, nu-i asa si iti intelegem lupta pe care o duci zilnic prin spitale si prin cabinete. Ven m-ai facut sa rid cu gasca borcanarilor, hai ca ai fost tare. Observam noi ca cei care au fost fitzosi la diversificare, cei mai mari biberonari sunt si cei mai mari borcanari. lasa pupa mami la ei toti, sanatosi sa fie ei! asaa... acum hai sa ma ajuti sa-mi fac idee cu mincarea pt aldo in vacanta, vreau sa-mi scot treaba asta de pe cap. acum tu ma intelegi ca stii cum e.. fara bibe' pe vremuri si fara borca' acu' suntem linsate! Deci, inteleg eu ca soacra ta iti trimite de aici una alta pt Markus. la posta nu esti pusa sa platesti taxe, sau ma rog sunt mari? de ex, daca as trimite la mama vreo 6-7 cutii de apatmil, cam la ce sa ma astept la posta, ca mi-a zis ca-s deschise pachetele. iar de borcanele, bun de stiut ca sunt facute in ungaria, chiar ma nelisnitea ideea ca-s facute prin ukraina pe linga cernobil si mai si scrie bio pe ele. Gasesc ceva sortimente la legume+carne pt 12 luni? de ex ala cu pui si bolognesele ar fi foarte bine. si noi mai luam si nestle, sunt si acasa? biscuitii bären taler se gasesc si ei? vreau sa stiu cam ce e neaparat necesar sa trimit prin posta inainte. de ex laptele ar fi absolut neaparat si ma gindeam sa pun si vreo 2 cutii de biscuiti, citeva früchteriegel care lui ii plac. ca asa mi-e fixat domnul de el numai pe niste chestii. Astept info de la tine plssss. de ex eu in galati cumpar de la metro si sensiblue, care au cam peste tot la fel.Elena super super sala ta cu baby care! vai ce n-as da si eu sa am asa ceva! pai nu poti sa tragi o fuga si la un suc scurt cit e alavro acoloDana ei lasa tu ca va fi si asta o experienta in plus in viata! dar cam cind ar trebui sa mergeti acolo? Ma gindeam ca Andrei ar trebui sa mearga la o gadinitia americana acolo, ii va prinde bine! Sa vezi ce american aduci acasa:)) Si mersi de info referitor la vama otopeni, stiam eu ca cei care au cetatenia sau macar resedinta stabila in alata tara au alte drepturi, eu inca nu am schimbat pasaportul vechi. Inca mai sunt cetateanca romancuta cu numele lu' mama si adresa la galati, tre sa fac pasaportul nou cu numele dupa casatorie si cu mentiunea "cetatean roman cu domiciliul in strainatate", ca cetatenia nu ma bate deloc gindul sa o schimb. daca o fi sa pot sa am doua, cine stie, dar nu vreau sa renunt la cea romanesca, nemtii te pun sa renunti la ea daca o vrei pe a lor si m-am gindit eu bine sa ma orientez la cea italiana ca a sotzlui ca ei accepta dubla cetatenie. Dar e ok la vama, bun ca am micul cetatean neamtz cu mine, pe domnu' printz:))) am sa zic ca toate-s jucariile lui personale si sa mor ca nu as mintzi.pup si noapte buna la cele mai frumoase mame si cei mai..cuminti copii(va placut)Vikinga& micul viking Aldo(15noi2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lena spune:

Salut fetelor cucuietelor,

Sper ca va mai aducetzi aminte de mine si de Freya bineinteles, care hai sa ma laud este ca o floricica si de mare si de cuminte...Eu n-am mai intrat de multicel pe aici, pe forum am mai intrat dar la Olanda, sa mai catch up cu fetele ce se mai intampla...dar nu ma caci sunt o mamica tare ocupata cu firma mai ales!!

Felicitari fetelor care mai vreti unul si deja va ocupatzi de situatie eu nu am curaj deocamdata...deoarece nu-mi vad capul de munca, si nu prea ma vad in postura de a alerga dupa un alt mic terorist...Freya e deajuns cat pentru altzii o suta, adica e ea cuminte, ca nu plange si doarme bine, si mananca satisfacator, cat pentru o silfidutza ca ea, dar alearga cat doau sute toata ziulica! Poate de-aia are o asa silueta, in schimb, avem 16 dintzi, uimitor pentru o kinderitza care bea lapte de soia, nu?

Vikinga, tu mi-ai deschis apetitul sa scriu si aici, ca am zis, hai sa vad ce mai fac fetele...sa stii ca si eu sunt dezastru la bicicleta, la noi sta in garaj, eu tot nu am chef sa ma sui pe ea, pentru ca mi-ar fi frica sa nu intru in altii, saracii!

O sa pun poze sa vedetzi ca n-o mai recunoasteti pe zanutza cat de mult s-a schimbat...Adameasca sa stii ca-mi pare tare rau sa aud de Luca ca are probleme, dar daca le iei din timp si nu le lasi asa se rezolva totul!!

Acum o sa mai intru seara macar sa mai scriu cateva randuri si la voi, pe toate celelalte fete le salut si la piticei,
Numai bine,
Lena si Freya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elenalove27 spune:

Dragelor de la inceput trebuie sa va spun la TOATE ca SYMPA va pupa tot timpul si va ureaza multa sanatate la puiuti si puiute.
Eu vb cu ea zilnic la telefon de vizitat 1 data pe sapt sau de 2 ori.
De cate ori vine pe la mine vorbim despre voi si ii povestesc care ce si cum a mai facut.
Ea nu are acces la net dar este la curent cu toate.
Deci salutari din Florida ...caldura mare aiciazi a batut putin vantul si mariana(sympa) a spus ca vai ce frig este si sa apucat sa o imbrace pe Andreea ca sa nu raceasca ...apai stai sa vezi ce te faci cand ajungi in CANADA...cat de curand se vor intoarce in CANADA.

Laura T , imi pare nespus de rau pentru cele intamplate lui ALEXva dorim multa sanatate si sa se faca bine si sa nu aibe probleme.

vikinga , da daaa asa misto este aici cu sala si daycare incluse in plata de GYM .Si cel mai bine este ca alerg la aparate sau ma dansez acolo si il pot vedea pe geam ce face.dar cand am fost prima data nu sa oprit din plans 30 de minute de am transpirat eu mai tare cand ma uitam la el cum se jelea si nicidecum de la alergat.
Am mai fost de 3 ori de atunci si vad ca sa obisnuit nu mai plange asa tare ca ma stramb eu la el de pe masinari ...sa ma vei cum stau cu capul sucit pe spate ca sa il vad si sa vezi ce se mai rade cand ma vede ca ma stramb la el ca o maimuta.
Si nu va mai spun mey ca erau niste tipi superbi "crapau tricourile pe ei" si eu faceam ca maimuta la copil sa nu il mai vad plangand iar "MACHO" se radeau de mine pe sub mustati si isi dadeau coate...acum am ratat ocazia sa merg la un suc cu ei dar data viitoare cine stie cate sucuri beau...hahaha Na mey vikinga ca daca vreau beau si suc

aaaa vikinga , si eu trebuie sa imi schimb pasaportul in 2006 si tot in 2006 depun actele pentru cetatenie SUA si vreau sa imi pastrez si eu cetatenia de ROMANCA.Sa vad ce trebuie si cum sa fac ca oricum la anul vreau sa merg si eu acasa sa o vad pe mama ca tare dor imi este de ea.
Pupici lui Aldo borcanarul si biberonarul

ven ,

lena, vrem sa vedem poze

ciuf, eu deja i-am cumparat PAT pentru bebe mici si mobila o are pe cea de dinainte.I-am refacut camera si doarme super bine singurel si chiar daca este sa cada din pat nu se loveste ca nu este decit o plama din pat la covor.
Intra la poze si vezi cum am aranjat.si sa imi arati si mie ce ii faci tu lui Luka in camera

p.s pe mama nu o pot chema ca mai mare cearta cu ea sa vina aici.este genul de femeie care sta numai pe langa casa ..rar sa paraseasca orasul Pitesti...iar daca ii spun ce si cum sa faca si unde sa se duca este ceva ce o intrece pe ea.Asa ca mi-am pus pofta in cui ca am tot incercat sa ma apuc de acte si degeaba nu o pot convinge sa vina.

adameasca, eu l-am invatat pe Alvaro sa faca ca MAGARUL si tacsu cand il aude lesina de ras ...pupam pe LUCa si il asteptam la cat mai multe nebunele

davidutza , sa iti traiasca pe-pe DADID

dpintilie, WEELLCOOOMEEEE to USA

paula , spor la si multa sanatate Alexandrei

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=37862" target="_blank">A fost odata...Fat-Frumos din LACRIMA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Zeeva spune:

Buna sa va fie inima,

O, Domne ca tare e greu cu nazdravanii astia mici care sunt ca argintul viu. Nu am avut nici o problema pana acum, lovituri, busituri, arsuri, si alte chestii din arsenal, da' mi-e teama mereu. Mai ales ca Maia e ca un soricel cu cheita. Scumpa de ea Degetica e peste tot.
Laura, tare rau imi pare pentru mititelul Alex. Mare durere trebuie sa fi avut puiutul de s-au ascuns dintisorii. Sa dea Domnul sa se refaca repede si fara complicatii. Pupici multi si dulci de la fetitelemele pentru el.
Dana, pupici la scumpelul tau ochios si bine ca nu a avut ramas cu nici un semn de la incident.
Paula2003, unde sunt pozele? Pune repede imagini sa ne inspiram. Eu nu reusesc sa ajung la coafor ca nu am cu cine lasa gangania asta mica. Asa de-un tuns ar mai merge dar vreau sa-mi fac si suvite si...e treaba multa.
Ileana, sanatate multa la bebe Luca. Totul va fi bine ai sa vezi ca smecherul tau e puternic si curajos.
Ciuf, pentru ce faci "sala" ? Adica tragi de parate sa intaresti muschii? Ca de slabit nu vad ca ai avea de unde ca esti subtirica? Oricum, succes plenar.
Vikinga, unde sunt pozicile cu printul tau ca vreau sa-i vad zulufii?
Lena, bine ai revenit. Asteptam poze cu floricica ta.
Davidutza, felicitari pentru vorbaret.
Elena, pe cand niste pozici noi cu "biberonarul"? Pupaturi de la fetitele mele pe obrajorii lui dulci si sa ne spui Cum ii plac schimbarile din camera.
Ven, cum se mai simte Markus cu dintisorii? Speram ca totul e bine la micut.
Pupici la toate bebelinele, baietei si fetite, si putere multa la mamici.
Z.
http://community.webshots.com/user/lmureseanu

Mergi la inceput