Copilasi de oct-noi-dec 2003 (53)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Elenalove27 spune:

Despre Alvaro va pot spune ca de ieri doarme singur singurel in camera lui NOU NOUTA cu PAT nou mic pentru copilashi
Am crezut ca nu va rezista fara sa doarma in patut sau langa noi dar nu imi vine sa cred nici acum ca doarme dus si ne-intors in patul lui.Aseara dupa ce a plans 10-15 minute dupa patut sa dus in noul pat si a adormit de nu imi venea sa cred ca nu este asa de greu sa ii schimb patutul cu patul.
cand a vazut ca tati demoleaza patutul vai vai ce a mai plans dupa el si se dadea cu fundul de pamant ca el vrea nani nani si tragea sa puna capul pe lemnele de la patut.
Dar cand a vazut ca tati monteaza noul lui PAT vai ce mai sarea in sus de bucurie si alerga pe langa tati si striga Pooh poohhh...
A adormit de la ora 9 seara pana pe la 2 sa trezit la biberon fara sa planga a spus Am-ma de 2 ori (il aud si cand respira cu mirofoanle astea)a baut lapticul si dupa somn de voie pana la 7:30 de dimineata cand sa trezit si a strigat pe Da-da(eu sunt buna doar la adus biberonul, dimineata vrea sa il vada pe tacsu) Deci este biberonar si borcanar dar in comparatie cu Andrea lui sympa va spun ca Alvaro este un ingeras de copil.Andreea face nebunele cat Luca si Alvaro la un loc.Na ca mi-a scapt

deci cine vrea sa vizioneze poze noi va invitam la albumul nou.

Multa sanatate si o noapte furtunoasa

Zeeva , acum vin si pozele

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=37862" target="_blank">A fost odata...Fat-Frumos din LACRIMA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula2003 spune:

Zevva, am stat 5 ore numai pt. cap. Daca ai cu cine sa lasi copilul chiar te rog sa te duci ca si tu te vei simti mai bine cand vezi schimbarea.
Elenalova27, mi-au placut iconitele care imi sugerau...chiar ma gandeam in ce momente poti sa postezi si asa ceva dar nu m-am gandit ca am sa le primesc chiar eu. Super.
Azi ma trage sotul in poza si o pun in album.
Pupici multi tuturor.

paula2003 & alexandra
http://pg.photos.yahoo.com/ph/alexa13tinta/

Mergi la inceput

Elenalova27, cum ai facut "A fost odata" si cand apesi se deschide pagina cu poze? Te rog sa-mi spui ca sa stiu si eu.

paula2003 & alexandra

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by paula2003

Elenalova27, cum ai facut "A fost odata" si cand apesi se deschide pagina cu poze? Te rog sa-mi spui ca sa stiu si eu.

paula2003 & alexandra

Stiu ca este un subiect care explica pe inteles dar sper sa intelegi de la mine

scriu separat ca sa poti pricepeeu m-am chinuit 2 sapt sa pricep

[ url = " tu sa scri fara pauza intre ele eu daca le scriu ca exemplu fara pauza nu apare

dupa ghilimele pune pagina ta cu pozele

inchizi ghilimele si ]

aici scri ce titlu vrei la album

dupa inchizi cu [/url]

da click pe numele frumoaseiAlexandradeci asa trebuie sa apara si la tine.

...acum sa vad cat de bine ai inteles daca nu stai linistita ca iti mai explic pana reusesti

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=37862" target="_blank">A fost odata...Fat-Frumos din LACRIMA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ven spune:

Nici nu stiu cu ce sa-ncep.

Lena, welcome back. Noi am intrebat mereu de tine...asteptam poze cu frumoasa Freya.

Laura, sorry pt. patania voastra. Bietul puiutz! Pupam la Alex, sa coboare dintzosii la loc!

Laura/vikinga, soacra-mea imi trimite pachet cu borcanele cu autocarul, prin sifer. E cel mai convenabil, ii da aluia vreo 10 Euro (cred) si n-are treaba cu vama etc. Si acum mi-a trimis un colet mare de tot. Prin Posta nu stiu, nu am primit asa borcanele, doar un cadou de la o prietena din Germania si mi l-au desfacut in fata mea, sa vada ce contine
Acuma, in Ro se gasesc meniuri pt. amiaza cam asa:
- pui cu cartofi si legume
- pui cu paste si legume
- curcan cu legume
- vitel cu legume
- vita cu legume
De peste nu stiu, mie mi le aduce Cristi prin farmacie si in oferta lui nu este peste. Dar banuiesc ca la Metro sau Sensiblu oferta e mai mare. Din pacate nu sunt combinatiile italiene deloc (spaghetti, rigatoni napoli, pasta reclama - reclama mascata , cele cu spanac si parmeggiano etc.) Si lui Markus ii plac mult alea. Si nu sunt nici meniurile alea de incalzit in micro, "So gross".
Asa ca eu zic sa trimiti inainte borcanele care nu se gasesc aici, laptele si dulciurile lui preferate. De biscuiti iar nu stiu, eu la Metro am vazut doar biscuiti de la Hero speciali pt. copii, dar Hero a fost preluata in Romania de turcii de la Ulker, deci din punctul meu de vedere nu mai prezinta garantii, fiind facute in Ro.

Noi suntem singurei we asta, tati tocmai a plecat la Oradea la un examen. E prima data cand ramanen doar noi 2 acasa

Copilu' a inceput sa doarma mai bine, pesemne il mai lasa durerea o vreme, a dormit ieri chiar toata noaptea fara sa se trezeasca deloc!
Urmarim la greu Tom si Jerry, deja stie in unele episoade ce urmeaza (ex. Jerry face cu mana la un moment dat, ceva in genul "tai-tai" si Markus, stiind ce urmeaza, face si el "tai-tai" inaintea lui Jerry! M-a distrat faza asta!

In rest, la Bistrita ninge si acum, si eu sunt bolnava de stat in casa, nu mai rezist! Vreau vara sa ma plimb n-shpe ore pe zi!
Elena, sa nu mai pui poze de la insorita Florida, ca te bat! Ma ia cu rau cand va vad in pantaloni scurti si pe Alvaro in labutele goale!

Gata! Ma duc sa beau cafeaua pana nu se trezeste printzul!
V-am pupat!

Venera, mama lui Markus (10 dec.2003)
Poze - si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ven spune:

Elena, e superba camera lui Alvaro! Eu ma tot minunez ce maturi sunt unii copii pe langa Markus!
Adica el sigur cred c-ar cadea din patul ala fara margini, plus ca nu doarme nici in ruptul capului invelit cu ceva. Asa ca doarme, ca tzaranul , imbracat, ca altfel se trezeste inghetat tot.
Ah, si cu paiul n-am incercat sa-i dau, dar domnul nu vrea nici din cana cu cioc sa bea, desi mi-a dovedit ca stie.......
Si Markus sterge praful prin toata casa cand prinde o carpa, si da cu mopul la greu...... Te prapadesti de ras daca il vezi cu cata seriozitate isi face treaba!

Venera, mama lui Markus (10 dec.2003)
Poze - si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns uki spune:

Buna la toate fetele!

Am intrat repede sa va pupacim si sa va mai spunem chestii...

Pentru Mariuca, mesele sunt un adevarat circ, se scalambaie mami ca toate maimutele si clovnii, si ea se distreaza copios...mey ,mey, dar merita...papa fata tot: cam 280 g la o masa de fructe - cam o banana intreaga, niste piersici de borcan si 1/2 mar, plus 1 lingura de branzica Fagaras - ceea ce pt ea e o noutate...
De cateva zile mutam lucruri prin casa si amenajam a.i sa cream cat mai mult spatiu pt Maria...asa ca ea s-a obisnuit de-acum cu bormasini, fierastraie(pt ca tati face si niste mobila) - patut nou pt fetita...ne pregatim sa o mutam in camera ei...

No, si afara cam bate vantul (pe Ven o inteleg perfect cu n-shpe ore de plimbare, noi am iesit, ca s-a topit zapada...sper sa se opreasca naibii, si la voi la Bistrita...Ven!

N-am citit din urma, ca am fost cu treburi...da ma pun la curent. Si eu vreau sa stiu cum se face adresa de poze mai simpla..., Elena, mai explica si pt mine...fac cinste, ca s nu mai scriu toata chastia aia (uneori o si uit!)

Hai ca va las...sa fiti cuminti!

Gabriela si Mariuca

Ce bine ca esti...ce mirare ca sunt!

Mergi la inceput

Am reusit.

paula2003 &
Alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ciuf spune:

Salutare, dragele
Noi ieri am fost la doctor cu bubitele lui Luca. Ne-a dat tratament cu cortizon. Mititelul are pielea patata peste tot. Mi-a zis ca este predispus la eczeme din astea din cauza aerului uscat si sa am grija sa-l ung cu crema de 3 ori pe zi.
Zeeva, mi-era dor de voi. Pupicei pentru Maia.
La sala ma duc ca sa nu fiu sedentara. Mai lucrez si eu muschii. Trag tare pentru brate si piept (ooooops mic rau), popou si abdomen. Am ramas cu cativa mici colacei.
Aseara cand ne-am dus, iar l-am sculat pe Luca, ca parca are un ceas in el cum se face 5.30 e frant de somn. Cum ajuns acolo, in camera aia nu era nici un copil, iar supraveghetoarele erau doua negrese. Bau. A inceput sa planga, nu vroia sa stea acolo, m-am jucat un pic cu el si apoi mi-a zis una dintre fete sa-l las si in cazul in care plange rau ma va striga prin statie.
Dau puternic pe aparatele de cardio ca sa ard grasimile.
Cum ti-au iesit perdelele? Pune si tu poze cu ele. Am si eu nevoie de inspiratie.
Elena, super camera lui Alvarica. Dar de pat nu stiu ce sa zic. Al meu nu ar sta in asa ceva. S-ar da jos din el si s-ar juca, ar innebuni de plans la usa. Deci scot din ecuatie un patut ca asta. Sau mai astept un pic sa mai creasca si apoi ii remodelez camera.
Ven, si fiu-meu e tare harnic. Ah, ieri l-am vazut pe Cezar mai agitat, dar nu l-am luat in seamaca doar eram pe DC. La ceva timp il vad pe Luca stergand pervazul, semineul cu un servetel din acela umed.
Ma duc la el, analizez servetelul, hmmm, cam galben. Intru la idei. Ma speriasem ca ma gandisem ca poate am lasat dulapul deschis sub chiuveta unde tin toti detergentii. No, era inchis. Si inspectez casa, banuindu-l pe Cezar. Intradevar la usa disnpre terasa, pe parchet, facuse pisulica, iar Luca curatase o mica parte din pata. Si apoi cu servetelul ala a mai sters si prin alta parte. Doamne, ce harnic e!
Pe cuvant, in fiecare zi imi face cate ceva.
Ieri dim. spalam vasele, el era in spatele meu si cand ma uit la putin timp, plodul era pe masa, se urcase pe scaun, tzop pe masa si bea din cafeaua mea. A fost mortal.
Dragele, va las ca azi vreau sa fac ardei umpluti cu carne.
Paula, asteptam pozele cu tine. Oricum eu le vazui pe ale tale si pot sa spun ca Alexa e o dulceata in caciulita aia de blana si vestuta. Pupicei pe obrajei.
Laura, Doamne cata suferinta pe bietul pui. Bine macar ca nu trebuie sa ii scoateti dintisorii. Sanatate multa.
WE placut la toate,
Ciuf si Luca
http://community.webshots.com/user/ciufa

Mergi la inceput

ciuf, si noi am avut ceva de genul lui Luka cu bubite pe picioruse is pe manutze si la fel ne-a spus DR. de 3 ori pe zi creme pe corp.O sa vezi diferenta la cateva zile.

Paula , felicitari

uki , iti explic iubita , este la fel ca la paula doar ca tu pui adresa ta cu poze.
Daca zici de semnatura de la sfarsit , trebuie sa intri la profilul tau si acolo o scri ca sa nu stai mereu sa o scri.

ven , da si ieri a fost frig sa sti ca imi inghetase picioarele in papuci...imi pare rau de voi ca trebuie sa indurati frigul dar lasa ca acum apare si la voi vara Eu urasc vara aici ca este foooaaaarte cald

Despre PATUL lui ALvaro sa va spun cum am crezut eu ca va fi.
Deci el a dormit la el in patut de cand era mititel dar patutul lui era lipit de patul nostru si dormeam cu el in camera dar se ridica din patut si cadea in pat si din pat jos.Am dormit cu el in camera tot timpul fara sa imi treaca prin cap ca el va dormi si singurel si in pat.
Cand eram doar eu cu el si tati era la servici seara eu il puneam in pat sa doarma cu mine dar era prin tot patul
Daca adorma in patul mare si inalt eu stateam mereu cu grija sa nu cada din pat.Era peste tot prin pat. mergeam la el din 5 in 5 minute.
A cazut de 2 ori din pat asta cand avea 6 luni si a mai cazut acum 2 luni cand sarea in pat si a sarit pe o margine.

...sunt tare socata sa il vad ca doarme singurel si nu se misca delco.Eu credeam ca imediat ce se va misca din pat va fi jos.
Dar nu a fost asa cum ma gandeam eu.
Doarme neintors si fara probleme.Daca se trezeste se da jos singurel si striga pe mine sau pe tati.
Este tare cumintel in unele privinte.

gata ma striga la datorie

Mergi la inceput