Bebelusi de iulie-august 2004 (48)
Raspunsuri - Pagina 4
Dorsilia spune:
Papadié, poate puii de acolo or fi mai silueti, astia de aci de la curte sunt mai taranei asa, cu piele galbena de grasime.
mitzura spune:
Neata de la niste somnorosi!
Noi am avut o noapte chinuita si nici macar nu stim de ce. A adormit aseara la opt si s-a trezit la 12 noaptea plangand. L-am schimbat ca era cam ud pe bluzita, dar n-a mai vrut sa adoarma. Tare ciudat se manifesta. Adica isi baga degetul in gurita si se intorcea pe o parte, cum face el cand vrea sa adoarma, statea linistit vreo 2-3 minute (timp in care eu ziceam ca gata, a adormit) si dintr-o data se treazea plangand, aproape urland. Si tot asa am tinut-o pana pe la 2 jumate noaptea. I-am dat si sa manance, crezand ca o fi de foame, a mancat, dar fara sa adoarma. Pe la 2 noaptea -dupa cateva reprize de urlat- l-am dezbracat ca sa cautam cauza plansului, ne gandeam ca o fi iritat la fundulet, sau are vreo bubulita ceva pe undeva. Nimic. L-am pipait pe la urechi, pe burtica, dar nu dadea semne ca il doare si nici febra nu avea. Intr-un final a adormit, cand incepusem sa-mi fac ganduri sa merg cu el la urgenta. Nici acum nu stiu ce a avut, ca el nu face faze de astea noaptea, asa gratuit. Ceva l-a durut. Si dintii tocmai au iesit. Acum e vesel nevoie mare iar eu sunt chioara de somn .
Vestea buna e ca exerseaza la greu ridicarea in patut. Pana acum a reusit sa se ridice in genunchi, dar mi-e tot frica ca da cu nasucul de gratiile patului.
Mihaela, azi vorbesc cu doctorita lui legat de examenul de scaun, o s-o intreb si de analiza de care ziceai tu. Mi se pare ca si el are toate semnele care ar putea indica o giardia (n-a luat in greutate, n-are pofta de mancare, si de catva timp face scaune mai moi - doar azi a facut mai tare). Tu i-ai dat Zentel din cate am inteles. E voie la copii asa mici, ca eu am inteles ca nu e tocmai bun pentru ficat?
Gabriela, ca sa vezi ce chestie! Si noi la suntem la fel cu greutatea, adica pe loc. Hm...Bravo lui ca a papat un borcanel intreg. Noi n-am vazut din astea. Pe la noi, mofturi mari...
mitzura cu bebe Tudor Codrin
roxanaz spune:
pupe tuturor.
hahaha am iesit afara super viteji si e un friiiiggggg!!!!!!!!!! de mi-a inghetzat si nasu si picioarele! norok ca individu mik a dormit si el vreo 20 de minute asa ca tot am rezolvat ceva.
Lia io una nu i-am facut nimik...chiar stii ca eram printre cei mai lenesi. eu zik ca nu trebuie sa te ingrijorezi. voi parintii ati fost agili? adica ati mers repede, ati vorbit repede? ca si asta se mosteneste. de constipatia de la afine da-i azi mar sau para crude lui Danutz si se regleaza. asa face si Patrick la afine dar se repara a doua zi, de aia eu alternez la prinz si dupa amiaza fructe mai "tari" cu cele mai "moi". nu ii mai pune supozitor imediat ca se obisnuieste asa.
Kamy bine ai reveniiit!!!! multi!!!! ce bine ca vorbim zilele astea!!!!!!
Mitzu uf ce urit cu noptile astea nedormite. cred ca a avut el o perioada mai proasta....daca acusi zici ca e vesel si voios. poate doarme mai bine dupa-amiaza si recuprezi si tu!
pupi ca mergem sa mincam (azi avem a doua zi de peste....ieri a fost peste cu cartof si broccoli, azi il fac cu dovlecel)
Dorsilia spune:
Mitzura, poate il durea burtica de la paraziti in caz ca are Tudor, nu? sau pur si simplu visa urat
kamiska spune:
fetele !
Voi ati scos mesele de noaptea la BBii vostri? Ca eu de 2 saptamani am scos mesele de noaptea si bebelina mea nu se obisnuieste fara papa si se scoala de 4 ori pe noapte, ii dau ceai si adoarme la loc, dar m-a chiauniti cu sculatul asta de 4 ori pe noapte......cate mese aveti voi in 24 ore ?
kamiska spune:
Mai am o rugaminte, desi cred ca deja voi ati tot discutat despre asta, dar eu nu am intrat pe forum de cand am nascut si.....deh
Ce le dati de mancare puilor vostri ca eu nu mai am idei.
mitzura spune:
Lia, nu stim inca daca are paraziti, eu sper sa nu, sa ma insel eu. Dar da, e posibil sa fi fost burtica. Sa viseze urat, ca sa zic, inteleg o data, dar sa se trezeasca de atatea ori...Eu zic ca poti sa-i dai din legumele acelea. Si in Caprari zice ca de pe la 6 luni poti sa-i fierbi carnea impreuna cu legumele. Ma bucur ca va simtiti mai bine!
Kami, bine ai revenit! Si la noi, dupa ce nu i-am mai dat sa suga noaptea, s-a lasat cu trezit des. Si acum, se trezeste la 2-3 si pana nu ii dau un biberon de lapte nu adoarme la loc. Asta e. El are inca 6 mese pe zi, din care vreo patru sunt de lapte. Depinde si de zi.
Si la noi azi e prima zi de peste, i-am luat merluciu file sa vedem ce succes am cu el.
mitzura cu bebe Tudor Codrin
Dorsilia spune:
Eu una sunt debusolata..nu mai stiu cum sa ma descurc domle, nu e posibil ca un copil sa urle atata daca nu e luat in brate, imi face efectiv nervicale, da din picioare si urla pana se inroseste tot. Nu pot sa misc in front de langa el. Pai e posibil asa ceva? Ai vostri sunt tot asa sau se mai joaca si ei acolo cu ce le dati? Nu ma ASTEPT la ore intregi dar macar cate 15 -20 de minute acolo cat sa-mi fac si eu treaba sau sa bag ceva in gura fara sa inghit cu noduri de la graba. L-am lasat sa urle si nu am obtinut cum zicea sotul ca daca-l las o sa vada ca nu castiga nimic si se opreste, pe naiba ! urla mai tare
Dorsilia spune:
Roxa, draga mea, nu stiu sotul cum a fost de agil ca nu-si aduce nimeni aminte cum era...pt ca a fost crescut de mic de bunici, in varfu muntelui, iar bunica lui e atata de batrana ca nu-si mai aminteste nici cati ani are ea insasi.
Eu am fost supersubtirica si agila, la 8 luni topaiam de zor deja. Nici la un an n-aveam insa 10 kg. de vorbit am vorbit repede
Dorsilia spune:
Mitzura, pai la 6 mese pe zi Tudorel ar trebui sa ia in greutate. Danut papa numai 4 mese dintre care 2 lapte chior. aCU incerc sa bag un iaurt pe la 5 dupamasa ca sa mai aiba o masa