Bebelusi de iulie-august 2004 (48)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns polux spune:

quote:
Originally posted by Marcelle

Mitzura, nu vrea mai nimic. Cateva lingurite de fructe, mai nimic nu imi mamanca toata ziua.
Dar a mea nu mai vrea nici piureul de legume.
Dar ce ma fac daca nu mananca nici macar lapte cum trebuie????

Marcela la fel am fost si noi o perioada. Brusc a inceput sa refuze mancarea solida, si nici lapte nu mai voia deloc.Si a tinut parioada asta cam o luna. Sincer, eu suplineam cu lapte noaptea la greu. Desi mata mea nu a mancat niciodata mai mult de 70-80ml lapte. Asa ca noaptea din 2 in 2 ore,de fapt cand vedeam ca incepe sa-si suga degetele ii dadeam biberonul.
Nu-ti face probleme caci cu 500ml , cat am inteles ca mamanca Bia(200ml peste zi si 300 noaptea) nu moare de foame. Eu cred ca ii cresc dintii.La noi asa a fost desi nu se vedea nimic pe gingie.
Pupici la Bia cea cuminte.

Liliana si Adeluta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anka M spune:

ina32 eu stiu ca se numeste cianoza (coloratia albastruie a extremitatilor si a buzelor). Am gasit un link, poate-ti e de folos (la "Nitratul este asa de problematic?" )

www.formula-as.ro/articolprint.php?id=6023 - 13k

Anca si Danut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rain spune:

Aliceeeeeeeee, cum bre, e ziua ta si nu zici nimic????? nu dai o bere aici la fete ...
LA MULTI ANI , sa fiti sanatosi si tot ce va doriti voi !!!

Irina, am vrut azi sa-ti raspund si am uitat ...sa stii ca asa se invineteste si moata pe langa gurita dar asta se intampla din cauza frigului, atunci cand o scot din cadita ea nu suporta sa stea infasurata in prosop si il da la o parte, dar asta nu de fiecare data, depinde cate grade sint in camera atunci cand ii fac baita!

Danule ...ce bine cand mai treci pe la noi! mango trebuie sa fie copt (moale), daca nu e moale cand il cumperi il mai lasi 2-3 zile in camara si sigur se coace, la ananas nu stiu cum sa-ti dai seama daca e copt, cred ca trebuie sa fie coaja aia mai galbuie, eu i-am dat ananas si de fiecare data am nimerit sa fie copt!

Oana, am vazut pozele cu Daria, vai ce scumpa si dulce e, o frumusete, iar de codite nu mai zic ...pare o fetita de un an! animalu' de casa l-am primit, moatei ii place s-o plimb in el, oricum eu nu vreau s-o pun in premergator ...asa ca ceva pe 4 roti ne prinde bine!!!

Anca, nu stiu ce sa-ti zic de aspirator, cred ca ii va trece ...mai ales cand va incepe sa mearga si va sta numai in picioarele voastre cand aspirati! vrem si noi poze cu Danut ...

pupici

Nicole & Andreea Alexandra (26.07.2004)
Poze cu mamici, burtici, pitici, Andreea 1-4 luni
Andreea de la 4 luni
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=40285" target="_blank">Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns melanie spune:

Marcela, te rog, abia astept sa dea soarele sa ne intalnim. Am ramas fara cuvinte...ce poze frumoase stii sa faci....iar cea cu Alexandra nud...este o minunatie. Trebuie sa studiezi mult ca sa ajungi la asa performante foto sau te ajuta mult aparatul?

Oana si Daria Andreea (17.07.2004)
http://community.webshots.com/user/dariaandreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BLUE ANGEL spune:

Anca , eu am patit asa cu Luca atunci cand am pus in functiune blenderul .. a inceput sa planga rau de tot ... i-am aratat ce fac cu el si apoi s-a mai obisnuit ...
Melania , fetita ta parca este Veronica in pozele cu coditze .. este dulce foc !!!!

Simona si bb Luca
http://photos.yahoo.com/ionel_dinu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anka M spune:

Gata! Am pus si noi poze cu bebeu! Nu-s asa de reusite ca ale voastre, dar promitem sa ne straduim mai mult data viitoare!

Anca si Danut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rain spune:

Anca, e un scump si un dulce Danut !!! si ce infometat eeeee ...hai ca m-am distrat

Nicole & Andreea Alexandra (26.07.2004)
Poze cu mamici, burtici, pitici, Andreea 1-4 luni
Andreea de la 4 luni
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=40285" target="_blank">Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

Da, da, chiar seamana!

quote:
Originally posted by vrabiuta

da, oana, suntem 3 mamici din dr taberei si planuim o intalneala la soare . deocamdata eu, diana (diana21) si ramona (ramses). te trec pe lista?
carmen - m-am uitat peste pozele voastre. mie mi se pare ca alexandra si ilinca seamana foarte bine. mi se pare?

marcela si alexandra lia

pozele noastre
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=37669" target="_blank">cum s-a nascut alexandra lia

Carmen,Ilinca&Ionut
http://photos.yahoo.com/m_costin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

La multi ani, Alice, multa sanatate si noroc in viata!

Carmen,Ilinca&Ionut
http://photos.yahoo.com/m_costin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gongutza spune:

Am avut ceva timp la dispozitie si m-am uitat la pozici...parca bebeii nostrii sunt cei mai frumosi.Abia astept sa ne intalnim la primavara prin parcuri.
Si am mai pus si noi niste pozici de azi:http://community.webshots.com/user/gongutza101

Noapte buna mamici si bebei

Mergi la inceput