Bebelusi de iulie-august 2004 (48)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roller025 spune:

Buna, buna!

Io am crezut azi ca mi-au taiat astia accesul la net, ca io citisem 48 de capitole pana sambata si ramasesem la 49, da' nu-l mai gaseam... Si ma intrebam ca proasta de ce mi-au taiat netu la jumatate Nu puteau macar sa mi-l taie de tot? Acu' m-am dumirit. Am zis sa mai incerc o data si uite ca merge!!!!
Sa nu ma dati lipsa la apel. Am stat sambata sa citesc tot ce nu am citit o saptamana. Si ieri nu am putut sa intru sa scriu. Asa ca:

LA MULTI ANI , PAPADIE!!
LA MULTI ANI, ANDREEA!!

La multi ani la fetitze de 1 Martie!
La multi ani la mamici, de 8 Martie!

La multi ani tuturor bebicilor care au facut lunisoare!

Victor e bine, mersi, alearga prin toata casa in 4 labe, nu poti sa te duci nicaieri fara sa fie dupa tine. De mancat mananca bine (de-a Domnul sa il tina asa) si orice: legume, fructe, carnitza de pui, de vita, ficatel si outz, bineinteles in diverse combinatii.
Fetili, luminati o mama muncitoare: cum aleg io mango si ananas din magazine? Ca as vrea sa iau pentru noi si pitik, da' nu stiu cum sa iau...

In rest io's suparata ca astia de la agentia de babysitting m-au lasat balta, ca a plecat tipa care se ocupa de mine. Asa ca azi am scos o lista luuunga de agentii si daca nu imi dau nici un raspuns pana joi caut in alta parte!

Cam atat. Mai incerc sa intru, dar nu pot sa promit. Oricum, va citesc in w/e si cand ma lasa Vicu mai si raspund!

Pupe!

Dana si Victor Mihai (10.07.2004)pozici mai vechi si mai noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns melanie spune:

LA MULTI ANI, ALICE!!!!! Sanatate, fericire si tot ce-ti doresti sa se indeplineasca! Petrecere frumoasa!

Simona, am apucat sa ma uit pe poze...super! cred ca v-ati simtit nemapomenit. Mi-ati facut pofta de o iesire!

Oana si Daria Andreea (17.07.2004)
http://community.webshots.com/user/dariaandreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vrabiuta spune:

da, oana, suntem 3 mamici din dr taberei si planuim o intalneala la soare . deocamdata eu, diana (diana21) si ramona (ramses). te trec pe lista?
carmen - m-am uitat peste pozele voastre. mie mi se pare ca alexandra si ilinca seamana foarte bine. mi se pare?

marcela si alexandra lia

pozele noastre
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=37669" target="_blank">cum s-a nascut alexandra lia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BLUE ANGEL spune:

draga Lia , si Luca papa cam tot atat lapte /zi .. si dr. mi-a zis ca este ok !!!
dimineata o masa de lapte -150ml
pranz -supa+piure legume si carnitza sau galbenus sau ficatel
la ora 15-16 -piure fructe +branzica sau iaurt
la ora 18 -masa de lapte 120ml
seara -masa de lapte 180ml

am scris ml de apa .. lapte efectiv iese mai mult dar tot pe acolo
eu zic ca este ok , sa nu te ingrijorezi

eu cand am cumparat mango m-am uitat sa fie mai copt .. alt criteriu habar nu am !!!! ca sa nu mai vorbim ca mai intai m-am uitat la eticheta sa vad care este ca eu nu mai mancasem niciodata

pupici

Simona si bb Luca
http://photos.yahoo.com/ionel_dinu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pako spune:

ha,ha Simona...io ma refeream la poza, dar intradevar ati avut curaj si cu muntele...cu aerul ala tare, diferit de buc...Eu recunosc ca nu prea am iesit iarna asta dn casa...dar-mi-te la munte.

Dana nici io nu prea ma pricep sa aleg fructele....mai mult la noroc.La ananas ma uit ca partea opusa motului sa fie cat de cat galbena, iar la mango sa fie cat mai moale.

Felicia si Andreea

Mergi la inceput

Nicole , este asa scumpa Andreea .. cum mosmondeste ea la telefonul ala ... si faza cu adrenalina e maxima !!!!
pe motz il atrag etichetele .. parca am ami citit asta pe aici .. sta si se uita asa atent la ele si le pipaie si le smotoceste ...
pup

Simona si bb Luca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ina32 spune:

Alice - La multi ani cu multa sanatate!!
Fetele, chiar n-aveti nici o idee de la ce s-ar putea invineti buzele copilului? O idee ceva...ca nici nu stiu la ce sa ma gandesc...

Ina32 & Raducu (14.07.2004)
poze Raducu
poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anka M spune:

Salutari mamici!
Deocamdata noi nu avem probleme cu mancarica, altceva ne preocupa tare-tare: cum ati obisnuit voi bebelushii cu aspiratorul? Mititelul nostru se sperie f tare ori de cate ori punem asiratorul si trebuie tinut in brate. Asta n-ar fi asa o greutate in weekend, cand da tati cu aspiratorul si mama sta cu bebeul agatat de gat precum puiul de maimuta, dar in cursul saptamanii ... ?
pupicuti

Anca si Danut

Mergi la inceput

Ina , probabil atunci cand ii este frig ...
si Luca patea asa cand era mai mic dar acum nu am mai observat
pup

Simona si bb Luca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mitzura spune:

Ina, eu tot pe aici pe forum parca am citit ca poate aparea chestia asta dar fara o semnificatie deosebita, si trece cu timpul...mai bine discuta cu medicul.

mitzura cu bebe Tudor Codrin

Mergi la inceput