Bebelusi de mai-iunie 2004 (37)
Raspunsuri - Pagina 9
Irinusha spune:
Madutzo, pe fuga ca acu' plec la petrecere :D ... (Carmen, saru'mana de urare, ne distram sigur fain! :))
Nu-ti face griji, mai ales ca Anuca mai bea si titi ... care-i mai buna decat papa. Ca sa-i faci mai multa foame, nu-i mai strecura nimic pe langa ... eu barem asa am vazut la Cris, daca nu papa ceva intre mese mananca mai mult ...acum nu stiu daca nu-i mai bine mai des si mai putin (pana si un biscuite e bun, nu?) decat de 3 ori si mult.
Pupici unei dulcete!!! Si tie un pupic sa treaca durerea de masea! Am auzit ca-i groaznica, asa ca ia-ti o mica pauza sa te refaci!
Irinusha & Cris (03.05.04) => "Demolition Boy" :)
poze si pozilici
mephala30 spune:
Nally, ai o frumusete de baiat!
Fac o pauza...si te-ntreb: pestele ala l-ati afumat? Cred c-a iesit tare bun!
Si imi place tare mult interiorul camerei (rosu si galben). E superb design-ul.
Carmen siIustin (5.06.2004)
Album Iustin
Nally spune:
Carmen multumim de aprecieri si... da ... pestele l-am afumat! O nebunie a iesit!
Iar poza din camera rosie cu galben e facuta la nana lui Sebi acasa (Sebi e la nana lui in brate)! Tot apartamenul e facut in ton de rosu - albastru - si roz in dormitor! E foarte frumos si tineresc! Si noua ne place!
Irinusha petrecere frumoasa!
Nally si Sebastian (14.04.2004)
Poze nou-noutze cu Sebastian!!!
Poze...Poze...Poze
monet spune:
dragele mele iubite si scumpe,
uite ce v-am scris eu acu' fro' doua zile, cind nu mergea dc-u:
e duminica si sper ca in sfirsit merg pe calea buna cu vindecarea din raceala asta. de vineri seara, lia e la ai mei - nu e bolnava, sa bat in lemn, sper ca nu s-a molipsit - asa ca am avut tihna sa nu fac nimic, sa lenevesc, cu tuse de magarita si nas mucos, si sa sper ca toate vor fi bine. in rest, ca si cu lia, cind ma spal pe dinti si merg la masele, fac ca si cind iti vine sa vomiti. dar nu se intimpla si trec la maseaua urmatoare cu periuta:). asta ar fi singurul simptom de bebe mic in burtic. ce sa zic, asa oi fi reactionind eu.....
am citit ultimele voastre mesaje.
christina, felicitari pentru cetatenie! si ce bine ca s-au obisnuit, bunica si victor!
irinel, ce dulcica esti tu, cum il pomenesti pe baietelul nasilor si ne spui de daniel ca, desi nu va lasa sa 'dormiti' asa bine, tot el e cel mai-cel mai! pai, normal! il pup pe puiu' mic.
multumim ca te gindesti asa cu drag la noi:).
dana, stefan umbla singur-singurel? uau, n-am fost pe faza cind ai anuntat asta, se vede ca-s aeriana rau zilele astea. ce fain, ce fain!
heron, eu cred ca daca vreun puiutz maninca la 9 seara, e doar laptic. lia il bea pe la 8-8:30 pm.
cristina_smn, da, uneori bebelucii nu au chef sa manince, am patit asta deja cu lia mea. nu-ti fa prea mari probleme. apropo, bine ai venit la noi si scuza-ma ca-ti spun asta cu asa intirziere...
irinusha, cris papa pita goala si se vede ca-i roman, :):):):), ce m-am distrat cind am citit! sa-l pup si sa-l scuip sa nu-l deochi, iubitu' de el!!!
madutza, vad ca nici ana nu vrea sa pape. noa, liutza si-a mai revenit, adica maninca muuuuult mai bine decit in zilele alea in care nici nu vroia sa deschida gura la nimic inafara de lapte.... imi pare rau ca nu v-a reusit iesirea la munte, hai, ca n-or intrat zilele-n sac.
va pup pe toate, miine in sfirsit ma duc la servici, nici nu m-as mira daca m-ar da afara ca asa in urma am ramas, plus cind le mai spun ca iara-s cu bebe, mama-mamaaaaaa..... o sa vedem, da' prea placut n-o fi. oricum, va tin eu la curent cu toate amanuntele astea enervante.
sean a pus poze noi, proaspete de martie la link-u' de mai jos. va pupa si el.
mona, lia (24.04.2004) si simburelu' mic (saptamina 5+)
www.seansimon.com/march2005.htm" target="_blank">PROASPETE DE MARTIE
site-ul nostru www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=31961" target="_blank">asa s-a nascut lia
monet spune:
la multi ani, irinel, pentru ieri - sa stii ca m-am gindit la tine!
la multi ani, alexandra si darius! sa cresteti mari si frumosi!
mona, lia (24.04.2004) si simburelu' mic (saptamina 5+)
www.seansimon.com/march2005.htm" target="_blank">PROASPETE DE MARTIE
site-ul nostru www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=31961" target="_blank">asa s-a nascut lia
pd spune:
La multi ani Alexandra!
La multi ani Darius!
La multi ani tuturor mamicilor de 8 Martie!
Paloma si Cristina-Maria(14 iunie 2004)
http://community.webshots.com/user/paloma297
http://community.webshots.com/user/cristina040614
Nally spune:
Am uitat sa va spun
Avem si noi o poza in concurs ! Ne votati si pe noi?
Aici :
http://www.ro-internet.com/modules.php?op=modload&name=PNHotorWhat&file=index&next=43
Multumim frumos!
Nally si Sebastian (14.04.2004)
Poze nou-noutze cu Sebastian!!!
Poze...Poze...Poze
Madisor spune:
Fetelor, abia astept sa va citeasca maine randurile Corina. O sa ii dea incredere mai mare in ea.
Irinusha, ma bucur ca te-ai relaxat un pic. Sa ne spui cum a fost...
Dat fiind ca in sfarsit Clara a adormit (pana acum nu am avut probleme, da' de 2 zile ii curge nasucu' si e taree maraita), va pup si mai vorbim maine.
Madalina
http://community.webshots.com/user/madalina160
DianaR spune:
Salut dragele mele, iata-ma si pe mine prezenta la datorie, ca azi dimineata am tras chiulul si deja m-ati dat disparuta (unii ).
Carmen acum ca merge dragul meu puiut in 4 labe, mi-e asa de drag de el ca stau cu el pe jos si-l tot momesc cu ce pot sa-l vad cum umbla . In plus se ridica pe tot ce apuca si tre sa stau pe faza ca deschide dulapuri, sertare, mai cade si trebuie sa-l prind.
Felicitari pentru slabit esti extraordinara, la mine situatia e in stationare. Nici nu am prea mai tinut eu nu's ce dieta...
N-am mai citi mare lucru din tratat, cand a adormit in sfarsit azi pe la 2 dupamasa s-a trezit dupa 30 min, deci am apucat sa iau cartea si s-o inchid .
Mona, ma bucur ca esti mai bine! Pupici Liutei celei dulci! Si binenteles la burtica. Si mie mi-era greata cand ma spalam pe dinti, mai ales dimineata dupa cafea!
Madutza, stai tu linistita ca exact la fel mananca si Vladut. Poate chiar mai rau la fructe si piure dar mai bine la iaurtul de fructe cu cereale. Pupici sa-ti treaca durerea de dinti!
Irinusha, cum a fost la petrecere? Pupici lui Cris cel vorbaret!
Lidia si tu ai puiut slabut, dar al tau s-a nascut cu mai putine kg decat al meu.
Dana si eu vreau primavara! La noi iara ninge. Stefa e chiar un copil precoce, sa-ti traiasca!
Grate am observat ca ai spus de Patric ca sta nesprijinit, eram curioasa la ceilalti. Apropo multumesc fetelor de raspunsuri!
Clau si Vladut se ridica noaptea in fundulet sau in picioare dar adoarme apoi in brate daca nu-i ora de papa sau la san, sau langa mine in pat ca ultima solutie.
Madisor, multumim de poezie !
Naly, Nicoleta, Anacami aveti puiuti dulci de numa! Sa va traiasca!
La multi ani sarbatoritilor de azi: Alexandra, Darius si bineinteles un la multi ani si o pentru voi toate mamicilor!
Diana & Vladut (16.05.2004)
Vladut 9 luni
DianaR spune:
Naly, votat DJ Sebi! Mai vrea careva? Ca si asa sunt inscrisa.
Diana & Vladut (16.05.2004)
Vladut 9 luni