Bebelusi de mai-iunie 2004 (37)
Raspunsuri - Pagina 8
Irinusha spune:
De duminica ma tot chinui sa postez ceva ... au disparut pagini si tot asa ... era sa intru in panica ;) Am avut norocul sa fac intai copy, asa ca tot nu scapati, uitati aici mesajul meu, vechi binenteles:
Buna fetelor si pupici la bb-ici!
Nu rezist sa nu ma dau mare asa ca va innebunesc pe voi:
"Vorbeste" fi-miu de nu-mi vine sa cred, asa dintr-o data si-a dat
drumul ... sa nu va ganditi ca se intelege ceva - ar fi si culmea ;) -
dar are "cuvintele" noi, nu ne mai zapaceste cu ba-ba-ba. Eu tot aud:
"uite asa" si "asa-asa" si ce-o mai zice, ca din pacate suntem prea
prosti sa-l intelegem :) ... acum zice "mama" si cand ma vede ... deci
e un inceput bun :)
Sta in picioare fara sa-l sustinem cateva secunde bune, dar e un mare
fricos de nu vrea sa paseasca netinut deloc ... asa pe langa canapea
sau mobila in general merge, dar numai cand ii trebuie ceva neaparat,
altfel ii e frica si asa ... cu cine o semana asa fricosel nu
inteleg?!
Gata, ca m-am laudat destul :)
Azi mi-a papat bine, dar nu fara sa faca nazuri ... cum m-a vazut ca-l
pregatesc de masa a inceput chitaiala si intorcea capul sa nu-i bag in
gurita ... l-am tinut si i-am bagat prima lingurita cu forta, i-a
placut si mi-a mancat tot castronelul ... seamana cu ta-su ca zice
"nu-mi place" fara sa guste ... si chiar a fost ciorbita de la noi, cu
afumatura si multe-multe legume ... buna foc!:)
Dana, sunt "alaturi de tine" sa stii ... ultimile nopti le-a
dormit cu Oma, deci nu prea stiu ce si cum, dar cica s-a foit si nu a
dormit prea bine ... si si atunci cand doarme bine, se trezeste
baiatul meu la 6 dimineata, deci tot nu-i fain :) Deci nu te lasam
noi singurica asa usor! :)
Maria, sa-ti traiasca baiatul! Alex, sa cresti mare, sanatos si
voios si sa-ti bucuri parintii. Pupici dulci de la Cris! :)
Gata, va las ca mai am de scris cateva mail-uri si acum se intorc
barbatii mei de la plimbare. VA pupic si va doresc o zi faina ca voi.
Maine e Baba mea, deci pregatiti-va de ninsori si ger!
Irinusha & Cris (03.05.04) => "Demolition Boy" :)
poze si pozilici
Irinusha spune:
Irinel, surioara de nume, sa ne traiesti si sa infloresti!!! Numai sanatate si bucurii iti doresc! Vise implinite si mult soare in viata ta!!! Pupici dulci!
Te-as fi felicitat de ieri, dar nu m-a lasat tehnica :)
Fetelor, ptr. 8 Martie un LA MULTI ANI din partea "barbatilor" mei si a mea binenteles! Va pup si va iubesc pe toate!!!!
Pupici bb-lusilor sarbatoriti: Isabella, Alexandra, Darius! Sa cresteti mari si sanatosi![/b]
poze si pozilici
Irinusha spune:
Asa, sa trec la treaba:
Carmen, eu zic ca-ti seamana feciorul :) Frumusel foc ... de ochi nu mai vorbesc. Si cum papa el pufuleti, vorba Danei, mi-ai facut o pofta. Cand mergem in tara trebuie sa-mi aduc multe pungi, sa tina :)
Maria, felicitari si s-o stapaniti sanatosi! Sa traiti fericiti in ea!!! Bravo! Cand va mutati? Mai faceti schimbari, ceva?
Cuminte rau Alex. Eu daca l-as trezi pe Cris pe la 9, mai m-ar tine vreo 3-4 ore treaza ... ca daca nu ii e somn nu doarme nici sa-l bati :)
Bertha, bine ai venit! Sa-ti traiasca baiatul!
Anacami, cam asa-i si Cris ... nu sta locului deloc, iar de plictisit tot asa, unu-doi ...
Sa mai treci pe la noi :)
Madisor, pupici Corinei ptr. versurile minunate! Mi-au placut tare mult!
Dana, vreau si eu primavara! Ce fain ptr. voi! Si ce fain de Stefa ca are un fratior asa iubitor!!! Cred ca i-ar place si lui Cris ... vad cum se tine dupa Christian (un baietel de la grupa de bb, dar de 3 anisori) si chiuie cand il vede :)
Azi m-a "rasfatat" si pe mine tati, sta el cu Cris si eu ma relaxez la munca. In seara asta merg cu fetele de la grupa de bb-i la restaurant ... asa ca intre femei, ne sarbatorim. De abia astept! :) Normal trebuia sa vin eu toata ziua la servici, dar m-am gandit ca nu pot sa-l chinui pe tati toata ziua cu Cris, asa ca am stat eu de dimineata cu el, iar restul tati.
Mi-a facut o surpriza Boby cu o super felicitare facuta de el, iar ptr. Cris mi-a trimis un mesaj ca ma iubeste. Am bocit putin :)
Cam atat ... va pupic si va doresc o zi faina ca voi!
PS: Spre surprinderea mea ieri a fost chiar soare (cu dinti, dar aici e inca iarna cu ger) ... as fi crezut ca am o baba mai urata! ;)
poze si pozilici
madutza spune:
Buna mamici cu bb-ici,
Vad ca sunteti toate bine, sanatoase, voinici, voioase. Va urez un "La multi ani" de ziua noastra!
Eu am sarbatorit prin extragerea unei masele de minte . Ce sa fac, daca am lasat-o pana in ultimul moment...
Nu avem noutati. Ana e bine, se joaca, e cuminte, se alearga cu copii (ea cu premergatorul), pt ca stiti ca avem prieteni. Merge de o manutza, dar nu sta nesustinuta. In patutz se ridica foarte bine si se lasa, isi face mereu de lucru acolo.
Cu mancatul stam prost, nu e deloc mancacioasa. Sa va zic ce papa: dimineatza 1/2 banana, la pranz 100 mg sau mancarica, seara 100mg iaurt cu cereale/banana/miere....Intre mese ii mai strecor putina portocala, biscuite, banana. Cateodata papa branzica, unt, rosi de la mine cand mananc. Mi se pare totusi ca sunt cantitatile f mici. Voi ce ziceti? Cum vi se pare? Sa o las in pace?
Acum ma intorc sa vad ce ati mai scris si sa va raspund. Pupici
Madutza si Mariuca (17 Mai 2004)
ANA
tnicoleta spune:
Gata!
Pt. ca azi nu avem de lucru la servici am pus si eu niste poze cu Bianca
Va invit sa le zivionati.
http://community.webshots.com/user/tnicoleta
tnicoleta
clau07 spune:
La multi ani tuturor mamicilor!
La Multi Ani sarbatoriltilor : Alexandra, Darius si Issabela
Multumim tuturor pentru urari. Eu era sa uit ca face fata mea 9 luni azi, ma gandeam ca e 8 martie si e primul an in care e ziua mea ca mama nu doar ca femeie.
Madisor , foarte frumoasa poezia. M-a emotionat la lacrimi.
Cristina , mi-au mai spus si altii ca seamana cu tata leit. Ce sa fac, eu am fost doar "purtator".
Bertha, Alexandra a avut par din prima zi. Am tuns-o deja de cateva ori ca se usca greu dupa baita. Sa-ti traiasca baiatul.
AnaCami, Si Alexandra ma prinde uneori si ma mozoleste pe obraz. Imi place sa cred ca vrea sa ma pupe asa cum o pup eu. Dar cu ocazia asta ma trage si de par.
Madutza, nici Alexandra nu mananca foarte mult, dar in greutate a luat bine pana acum. Poate din cauza ca am suplimentat cu lapte de la san. NU este foarte plinuta pentru ca e o lungana. Eu cred ca un copil mananca atat cat are nevoie. Pe langa ce ai scris mai bea si lapte, nu?
Claudia si Alexandra ( 8 iunie 2004)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/claudiafilipescu/my_photos
mephala30 spune:
Nicoleta, sa-ti traiasca ingerasul si sa-ti aduca numai bucurii! Tare-i ochioasa!
Madutza, si Iustin mananca la fel de putin ca Anuca, poate ca lapte bea mai mult. Nu pot face o comparatie, ca Ana inca papa san.
Te astept si la celalalt subiect, la raport...ai uitat?
Irinusha, distractie faina diseara! lui Cris vorbaretu'
Diana, unde esti?
Carmen siIustin (5.06.2004)
Album Iustin
Nally spune:
La multi ani scumpe mamici! Sa fiti sanatoase si fericite alaturi de cei dragi voua!
La multi ani puilor mici care au mai pus o luna la bratara!
Am pus si noi poze noi! In rest suntem bine si ne chinuim in continuare cu intii!!
Va pupic!
Nally si Sebastian (14.04.2004)
Poze nou-noutze cu Sebastian!!!
Poze...Poze...Poze