Bebelusi de mai-iunie 2004 (37)
Raspunsuri - Pagina 5
tnicoleta spune:
Heron uite programul nostru.
Bianca este un bb care doarme mult.
Ne trezim pe la 8-9 dim. ne jucam putin, papam, iar ne jucam.
Pela 11-12 nani cam 2-3 ore. Papa, joaca, apoi mai tragem un pui de somn pe la
17.30-18.00 de o ora. papam iar, ne jucam, facem baita si pe la 21.30-22.00 ne culcam.
tnicoleta
mephala30 spune:
Maria, felicitari pentru casa!
Dragelor, am pus cateva poze cu Iustin la 9 luni. Daca aveti timp, bagati un ochi!
Carmen siIustin (5.06.2004)
Album Iustin
pd spune:
La multi ani Petru Alexandru ! (pentru ieri)
La multi ani Cosmin Alexandru si Ecaterina Lavinia ! (pentru azi)
La multi ani mamica Irinel!
Maria, felicitari pentru casa, sa o stapaniti sanatosi!
A inceput si Cristina sa mearga tinuta de manute.
Cristina se culca seara pe la 9,30 - 10, asta in ultimul timp, ca mai inainte se culca si la 12 noaptea si trezeste dimineata pe 8 - 9. Peste zi mai doarme cam 2 ore, dar nu legate, asa mai cu pauze de joaca.
Bertha, esti binevenita in clubul nostru!
Paloma si Cristina-Maria(14 iunie 2004)
http://community.webshots.com/user/paloma297
http://community.webshots.com/user/cristina040614
cristina_smn spune:
Carmen, tare dragalas este Iustin. Sa-ti traiasca!
Liliana, dupa cum l-ai prezentat pe Adrian, mi-am dat seama ce mult seamana cu Mihaita al meu. Noi avem in timpul zilei 2 etape de somn (10-12) si dupa-amiaza inca 2 ore. El ar mai fi vrut si seara sa doarma, dar nu-l mai las, il culc mai tarziu dupa-amiaza. Culcarea de noapte este dupa 9,30, dar se mai trezeste noaptea si vrea la tzitzi.
Maria felicitari pentru casa.
Mihaita are de astazi partea lui de dulap in care isi tine toate obiectele lui: jucarii, castronele si multe alte obiecte de interes major, dar tot mai atenteaza la dulapurile lui mami si tati. A descoperit cat sunt de buni de ros bocancii lui tati (erau noi, nu-i incaltase inca).
Astazi vreau sa-i dau dovleac copt, din acela din care se face placinta. Nu i-am mai dat pana acum, cunoasteti vreo contraindicatie?
Cristina si bebelusul Mihaita (11.05.2004)
http://community.webshots.com/user/cristina_smn
ankgratiela spune:
Buna fetelor,
eu intru mai rar( sut o mamica singura, de fapt cu tatic de duminica)
de citit mai citesc , dar nu imi mai ajunge timpul si de scris.
Felicitari pentru casa noua, felicitari pentru bb2, felicitari pentru primele cuvinte.
Noi nu prea avem cu ce ne lauda. Dar oare ni se intampla numai noua?
-a spus acum o luna intr-o pauza de supt din biberon, pe la 5 dimineata "tata", dar atunci mi s-a parut ca sa s-au nimerit silabele, pentru ca de atunci tot vorbeste cate 2-3 reprize de juma de ora , dar numai a-pa, ba-ba, pa-pa,da-da si foarte multa intonatie paca recita din Eminescu
-merge cu premergatorul de a dat kilometrajul peste cap,dar nu are nici cea mai mica intentie sa incerce sa se ridice singur, sa se traga de patut sau de tarc, dar daca ii intind mainile se apuca si se chinuie sa se salte, reuseste
- nu are nici un dinte, parca s-ar zari acum ceva, dar cred ca e mai mult iluzie optica, ma uit in gura lui eu si tot neamul care se pricepe la copii sau nu din ora in ora si nimic
- are 9 luni si 3 saptamani, 11,5 kg si 80 cm
-este fie vesel, rade ,fie tare serios nu stie cale de mijloc
- mananca orice di ce are voie, pentru ca e cel mai mare constipat din zona
A mai ramas cineva fara un dinte? Eu sunt ingrijorata.
Va pupam
Anca s Teodor (15 mai)
Grate spune:
La multi ani tuturor sarbatoritilor!
Sa va creasca puii mari si voinici!
Am ramas si eu un pic debusolata din cauza disparitiei paginilor, dar nu-i bai, mergem inainte.
Fetelor, Patricutz a zis intr-un sfirsit MAMA, dar asa mai mult in a scrematura, chiar ma intrebam zilele trecute cind imi va spune si el acel cuvint dulce si-l intrebam "Patrick cind vei zice si tu mama?", el raspundea "Tata!"!Podoaba rara! Mai nou face din manutza Bye Bye lui taica-sau cind pleaca de acasa si sta in picioare nesprijinit 1-2 secunde. Zice "dii!" cind ii arat dintele si ma tine de picior la bucatarie cind fac de mincare. Uitati asa, aventurile prin casa cu el nu se termina niciodata!
Maria, felicitari pentru casa noua. Sa va tina un secol!
Bine ai venit Bertha, vrem sa stim mai multe despre Darius!
La multi ani fetelor cu ocazia minunatei sarbatori de
8 martie!
Sa fiti mereu tinere, frumoase, sanatoase!
Revin rapid!
http://photos.yahoo.com/gratepeter
Nally spune:
La multi ani Irinel!!!
Sa fii fericita si iubita!
Nally si Sebastian (14.04.2004)
Poze nou-noutze cu Sebastian!!!
Poze...Poze...Poze
danaA spune:
Ioi fetele, ce debusolata am fost ieri ca nu puteam trimite mesaje, dar nici citi.
Bine ca s-a rezolvat.
LA MULTI ANI !!! IRINEL!!! sa fii fericita, iubita si sanatoasa si sa te bucuri de mandreat ta de baiat!!!
Maria, asta da veste. Bravo!! Hai povesteste-ne un pic de noua locuinta.
Diana, ai apucat sa citesti ultimul mesaj--adica cel care nu mai exista ca s-a sters? In care iti explicat de ce te-am intrebat de steroizi? daca nu, iti mai scriu o data.Mai spune-ne de Vladut cel smecheras.
Monet, stai sa=ti spun ceva. aseara am fost la prietenii nostri si din vorba in vorba ma intreaba daca mai intru pe foruumul ala al meusi daca stiu pe cineva din State pe nume Mona si are o fetita Lia. Eu sar ca arsa ca Da---Monet!!!Si-mi spune ca de fapt ati fost colege de liceu. Deci Ioana si Tinu sunt prietenii nostri si am inteles ca si voi corespondati. Eii, ce mica-i lumea!!!!
Heron, eu ti-am raspuns chiar dupa ce ai postat mesajul trecut, dar nu stiu daca ai apucat sa-l citesti. Deci, la mine e simplu sa-l tin pe Stefan treaz poana la ora 9 seara ca lui nu-i prea place somnul si la ora aia parca are un motor in fund asa umbla prin casa. Deci se culca la 10-10 jumate si se trezeste pe la 8. In timpul noptii nu se stie de cate ori se trezeste. In timpul zilei doarme in 2 reprize a cate jumate de ora si mananca de trei ori pe zi--solide si de 2 de la san sau biscuiti sau rontaie ceva.
Irinel, multumim frumos pentru cuvintele frumoase. esti draguta. Si voi sunteti o famile foarte frummoasa. Pe cand al patrulea membru?
Irinusha, ce mai faci.? Iti scriam in ultimul mesaj--care s-a sters si nu mai exista---ca ma gandeam la tine noaptea cand ma trezeam la Stefa de n-spe mii de ori ca si tu cu Cris tot asa sunteti(stii tu cu capra vecinului), dar se pare ca voi v-ati facut copii cuminti si se pare ca a mai ramas si Irinel pe baricade.Deci tot nu sunt singura
danaA spune:
Grate, felicitari pentru Patrik !!! Bravo vorbaretului. Stiu ca este emotionant cand spune pentru prima data mama. Felicitari !!!
carmen, merg sa ma uit pe poze!!
mephala30 spune:
Grate, felicitari pentru "mama". De acum va spune duios, iar tu-i vei raspunde gales.
Carmen siIustin (5.06.2004)
Album Iustin