Bebelusi de mai-iunie 2004 (37)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anacami spune:

La multi ani sarbatoritilor de zilele astea.
LA multi ani Irinel!
Cred ca exista o problema cu subiectul nostru, nu vad decat 2 pagini...

http://community.webshots.com/user/anacami (pana la 8 luni)
http://community.webshots.com/user/sebymatei ( >8 luni)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina_smn spune:

Buna, fetelor!
Cred ca a fost o problema tehnica, peste tot nu se mai vad mesaje din 03.03.
acris, felicitari pentru primul dintisor!

Cristina si bebelusul Mihaita (11.05.2004)
http://community.webshots.com/user/cristina_smn

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns heron spune:

Buna fetelor si bebelusilor,

Eu am scris exact in paginile care lipsesc la subiect si multumeam fetelor care il felicitau pe Adisor la implinirea celor 10 luni (D.N. 5 Mai 2004). Totodata doream si eu tuturor bebelusilor sa creasca mari si voinici si mai ales sanatosi si toate cele bune.

Eu nu mai scrisesem de mult timp fiindca din pacate nu sunt suficiente ore intr-o zi pentru cite am de facut, dar acum am un pocket pc (IPAQ) si mi-e mai usor cind am o secunda sa citesc si eventual sa scriu mai des. Trebuie sa recunosc ca nu prea stiu ce s-a mai scris, dar mi-a sarit in ochi faptul ca cel putin unele din voi va culcati bebelusii chiar dupa ora 21.

Adisor efectiv cade la 7 pm, asta imi face noptile mie mai grele. V-as ruga daca se poate sa-mi dati si mie exemple de programe ale bebelusilor vostrii ca sa stiu cum reusiti sa-i tineti trezi si fericiti pina asa tirziu. Cit dorm puiutii vostrii in timpul zilei si cam ce fac de nu sunt obositi? V-as fi recunoscatoare sa-mi raspundeti la aceste intrebari.

Altfel, Adi la cele 10 luni are 9 kg dar este extrem de lung (la 8 luni a fost masurat de asa numita health visitor si a avut 76 cm). Inca il alaptez mai ales noaptea, dar maninca cam orice ii dau insa in cantitati mici (se plictiseste repede). Sta in picioare dar nu umbla inca. Spune "mama" si "apa", "papa", "a-ba-ba". Avem doar un dintisor care a aparut la 9 luni si parca vrea sa iasa si al doilea. Cam asta despre noi in mare.

Sa nu uit. Am mai citit ceva, in fuga ce-i drept. Felicitari Mona pentru "simburel"! Numai bine! Esti o curajoasa si spun asta pentru ca stiu cit de greu este cu 2 copii, iar Marcus al meu are 9 ani. Este adevarat ca eu nu am nici un ajutor aici. Nu am familia linga mine iar sotul meu lucreaza in deplasare si in general nu ma prea ajuta.

M-am cam lungit. Sper ca nu v-am plictisit prea tare. Am facut si eu pauza, dar acum inapoi la lucru.

Numai bine si pe curind,

Liliana, Marcus (9 ani) si Adrian (10 luni)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns heron spune:

Buna fetelor si bebelusilor,

Eu am scris exact in paginile care lipsesc la subiect si multumeam fetelor care il felicitau pe Adisor la implinirea celor 10 luni (D.N. 5 Mai 2004). Totodata doream si eu tuturor bebelusilor sa creasca mari si voinici si mai ales sanatosi si toate cele bune.

Eu nu mai scrisesem de mult timp fiindca din pacate nu sunt suficiente ore intr-o zi pentru cite am de facut, dar acum am un pocket pc (IPAQ) si mi-e mai usor cind am o secunda sa citesc si eventual sa scriu mai des. Trebuie sa recunosc ca nu prea stiu ce s-a mai scris, dar mi-a sarit in ochi faptul ca cel putin unele din voi va culcati bebelusii chiar dupa ora 21.

Adisor efectiv cade la 7 pm, asta imi face noptile mie mai grele. V-as ruga daca se poate sa-mi dati si mie exemple de programe ale bebelusilor vostrii ca sa stiu cum reusiti sa-i tineti trezi si fericiti pina asa tirziu. Cit dorm puiutii vostrii in timpul zilei si cam ce fac de nu sunt obositi? V-as fi recunoscatoare sa-mi raspundeti la aceste intrebari.

Altfel, Adi la cele 10 luni are 9 kg dar este extrem de lung (la 8 luni a fost masurat de asa numita health visitor si a avut 76 cm). Inca il alaptez mai ales noaptea, dar maninca cam orice ii dau insa in cantitati mici (se plictiseste repede). Sta in picioare dar nu umbla inca. Spune "mama" si "apa", "papa", "a-ba-ba". Avem doar un dintisor care a aparut la 9 luni si parca vrea sa iasa si al doilea. Cam asta despre noi in mare.

Sa nu uit. Am mai citit ceva, in fuga ce-i drept. Felicitari Mona pentru "simburel"! Numai bine! Esti o curajoasa si spun asta pentru ca stiu cit de greu este cu 2 copii, iar Marcus al meu are 9 ani. Este adevarat ca eu nu am nici un ajutor aici. Nu am familia linga mine iar sotul meu lucreaza in deplasare si in general nu ma prea ajuta.

M-am cam lungit. Sper ca nu v-am plictisit prea tare. Am facut si eu pauza, dar acum inapoi la lucru.

Numai bine si pe curind,

Liliana, Marcus (9 ani) si Adrian (10 luni)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

Da, a fost o problema tehnica.
Multumim pentru urarile adresate lui Iustin.

La multi ani sarbatoritilor de azi!

La multi ani Irinel! Sanatate si fericire!

Carmen siIustin (5.06.2004)
Album Iustin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madisor spune:

Buna la toata lumea!

Nici eu nu am putut sa trimit nici un mesaj de pe 3 incoace....da' bine ca s-a remediat problema.

La Multzi Ani, Cosmin Alexandru si Ecaterina Lavinia!
La Mutzi Ani, Irinel! Sa fii sanatoasa, fericita, sa itzi traiasca puiutzul si sa te bucuri de el!

Acris, felicitari pentru "Mama" si cat mai putzine probleme la servici. Nu pot sa te sfatuiesc, tu esti cea care stii ce si cum.
Cristina, Cand ne-ai spus de cum s-a dat jos din pat Mihaitza al tau, mi-am adus aminte de Corina mea... asa facea si ea. Amintiri, acum e mare, 11 ani, avem alte bucurii si mai multe...griji.

Va pup, va doresc o saptamana buna. Ma duc sa ii dau sa manance lui Vlad, ca a venit de la scoala.

Madalina
http://community.webshots.com/user/madalina160

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madisor spune:

Buna la toata lumea!

Nici eu nu am putut sa trimit nici un mesaj de pe 3 incoace....da' bine ca s-a remediat problema.

La Multzi Ani, Cosmin Alexandru si Ecaterina Lavinia!
La Mutzi Ani, Irinel! Sa fii sanatoasa, fericita, sa itzi traiasca puiutzul si sa te bucuri de el!

Acris, felicitari pentru "Mama" si cat mai putzine probleme la servici. Nu pot sa te sfatuiesc, tu esti cea care stii ce si cum.
Cristina, Cand ne-ai spus de cum s-a dat jos din pat Mihaitza al tau, mi-am adus aminte de Corina mea... asa facea si ea. Amintiri, acum e mare, 11 ani, avem alte bucurii si mai multe...griji.

Va pup, va doresc o saptamana buna. Ma duc sa ii dau sa manance lui Vlad, ca a venit de la scoala.

Madalina
http://community.webshots.com/user/madalina160

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MariaG spune:

mai da' ieri erau 5 pagini
heron: la 7 pica si Alex mic da' eu sunt smecherea si il scol la 9 din nou (cu greu) ca sa-l spal si sa-si bea laptele si apoi doarme pana la 5-6 dimineata. Cand vede ca e rost de baie e tot numa' un chef si un chiot, deci se mai oboseste putin si facand ture de pat
eu sunt tare mirata: ieri ii iesise lui Alex un dintisor, da' nu se vedea tot numa' jumatate (canin de sus, dreapta) si azi a disparut fara urme.....
va multumesc de urari si, Diana, am transmis pupicii sotului
Am si o veste buna: ne-am cumparat casa
de abia astept sa ne mutam la noi acasa
va pup
intrati si cititi azi ca maine nu se stie ce mai gasiti :)

Maria (01.08.1978) si Alex(06.05.2004)
poze iara poze poze din nou
intalneala

Mai am un rest: am uitat sa zic ca Alex face pa-pa cu manuta, se da jos din pat singur (ma tot pune sa-l urc pe canapea ca sa exerseze), merge tinut de maini si ma pupa de ma albeste

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bertha spune:

Daca mai aveti locuri, ne insciem si noi in clubul bebeilor de mai-iunie 2004!

Bertha si Darius - frumusete rara (DN 08-06-2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tnicoleta spune:

Eu sunt noua pe aici si prea prea va cunosc sper cu timpul sa ne cunoastem mai bine.
Felicitari pentru bbi care au inceput sa vorbeasca. MAMA si TATA sunt cele mai dulci cuvinte.
Dar sa va povestesc cum a spus Bianca mea mama prima data.
Inainte de Craciun, Bibi avea 6 luni jumate, am venit de la servici, ne-am iubit putin apoi am dat fuga la bucatarie sa pregatesc macare pt noi. Vine tati cu bb in brate la bucatarie si cand ma vede zice mama, dar ata de incet incat abia am auzit-o. Am inghetat, am zis ca nu am auzit bine, ca a bolborosit altceva. Ma intorc, ma iut la ea ii spun: da mama cei? si ea un zambet toata. ii spun sotului ca poate mi s-a parut dar el a zis ca nu a zis mama.
Apoi dupa ce am macat, eu am iesit in balcon sa string rufele. cand am intrat in casa Bibi zice iar mama. Asa ca sa imi confirme ca la bucatarie tot mama spusese.
Iar de atunci spune mama, dar nu tot timpul ci doar cand vrea ceva de la mine.
De ex: se joaca frumos in premergator si deodata isi aduce aminte ca are mama. Vine langa mine ma trage de pantoloni si zice ma-ma-ma.
Mai spune si nei-nei la suzeta cand se joaca cu ea, lui mamaie ii spune ba-ba, si na-na.

tnicoleta

Mergi la inceput