Mamici de martie-aprilie 2005(17)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adrianafedorca spune:

se vede ca n-a mers forumul , ca abia mai apuc sa citesc ce postati, eu am fost la dr de familie si normal, am uitat s-o intreb care e treaba cu supozitoarele, era pre amare balamuc acolo si cum sunt si eu zapacita...am uitat, oricum eu nu pot trai fara ele asa ca pana pe 1 martie cand ajung la dr n-am ce face

Adriana si bebelinul 32+

http://community.webshots.com/user/adrianafedorca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamacita spune:

rrox3,iti doresc multa sanatate!Sunt tot felul de medicamente care se pot lua acum,Mucosolvan,Stodal(homeopatic)etc.ca antitusive si mucolitice.Nu stiu ce sa-ti spun,prospectele le dau de sigure in trim.3,mie mi-ar fi teama(poate am prea multe pasarele).Am zis sa ti le mentionez,poate tu totusi ai dori sa le iei.coral cred ca e si ea in recuperari dupa gripa.
cristinatwo,multumesc de recomandari,dar ce-ai patit?Sau doar ptr.ca e gemelara ti-au recomandat repaus la pat?
mamanati,si bb meu a inceput program de discoteca de vreo trei zile,dar nu mi s-a parut ceva iesit din comun;cred ca mai degraba m-as speria sa nu miste deloc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinatwo spune:

Adriana, pana acum nu am auzit de contraindicatia administrarii supozitoarelor cu glicerina in ultima perioada a sarcinii. Ceea ce stiu este faptul ca au efect prin stimularea chimica a peristaltismului astfel ca determina iritarea mucoasei. Utilizate timp indelungat pot aparea mici eroziuni la nivelul mucoasei. Incerc sa ma documentez mai bine si maine poate reusesc sa revin cu amanunte.
Ai incercat Lactuloza? Aceasta se poate administra in sarcina penntru ca nu se absoarbe din intestin.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinatwo spune:

]Mamacita, situatia inca este sub control. Repausul la pat mi-a fost recomandat mai mult din precautie: domnisoarele au crescut binisor(1600 si 1800g), dar si pentru faptul ca am colul un pic cam scurt 2,5cm.
M-am uitat la ceas si am vazut ca m-a luat valul.
Va spun tuturor noapte buna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hiroral spune:

LA MULTI ANI!!
Cu acazia zilei de 8 Martie va doresc sa aveti o primavara frumoasa,senina,plina de dragoste alaturi de cei dragi si de "floricelele"pe care le asteptam cu toatele sau care unele dintre noi le-au si primit!
Aici astazi este foarte frumos afara cum ar trebui sa fie o zi de rimavara insorita si cred ca am sa merg la o plimbare ca nu am stare in casa.
Ocrainic ti-am trimis un PM.
fetelor ca tot veni vorba de bebelusi cum vom proceda cu baita...eu vroiam sa va intreb cu pampers-ii la ct timp trebuie schimbati?Eu am fost de curand in vizita la pritena mea cea care a nascut de curand si mi-a zis ca foloseste cam 20buc pe zi cred ca la 24 de ore se referea...Mi-a zis ca imiediat plange cere schimbata bebelusa ei. A Asa o fi??Hai ca pun intrebari stupide de dimineata...
Va las acum si intru mai tarziu

Raluca&bebelusa 36 saptamani http://community.webshots.com/user/hiroral

Mergi la inceput

iar n-am somn, oricum trebuia sa ma trezesc la 7 , sa merg la analize, si am zis sa ma trezesc mai devreme sa vad ce au mai scris fetele mele,

hiroral, eu stiu de la prietena mea care are o fetita de 2 ani ca o schimba inainte de fiecare masa , daca era uda binenteles, ca dupa ce papa sa doarma linistita si sa n-o mai trezeasca, acum depinde cat de des papa bebelinul, dar ced c ala 3 ore, parca asa stiam eu

cristinatwo, am incercat tot ce se putea pt a scapa de , in primele luni de sarcina am luat duphalac, degeaba, o singura data a functionat cu ulei de parafina , parca, dar e groaznic, mai bine mor decat sa mai beau chestia aia, asa ca m-am facut frate cu supozitorul, si o fata aici pe forum mi-a spus ca nu ar fi indicat in ultimile luni de sarcina, dar mie dr ginecolog nu mi-a zis nimic in sensul asta

mey a pus cineva poze cu bebelinii? ca tare sunt curioasa, oare lorelai si fetitele ei ce mai fac?

fetelor nu stiu cum sunteti voi dar eu am niste emotii ...ma gandesc doar la momentul cand mi-l arata pe bebelin, mi se zbarleste pielea pe mine, cred ca n-o sa ma mai satur privind, ah de-ar trece mai repede timpul...

Adriana si bebelinul 32+

Mergi la inceput

tot eu am uitat ce era mai important...

LA MULTI ANI !!!! pentru toate mamaicile si pentru toate burticile, sa avem parte numai de bucurii si sa fim fericite alaturi de cei dragi

Mergi la inceput

eee...memoria asta....mai fetelor voi ati facut mucenici? ca m-a innebunit sotul sa-i fac iar eu habar nu am, daca stie cineva reteta , dar din aia cu zeama, sa-mi spuna si mie va rog,

apropo azi e baba mea...sper sa fie frumos afara ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ocrainic spune:

Salutare fete si iar LA MULTI ANI si o primavara minunata si plina de bucuria noilor copilasi!!!
Sa va spun ce am facut eu azi!!!
Eram tot gindita despre minunea ca bebele meu sa fie in pelviana. Si cum nu am faost tare ocupata la servici, am facut ceva ce pe aici nu se face! Aici toti, medici, zugravi, vinzatori, constructori...toti au acelasi acces la ingrijirea medicala prin medicul de familie. Asa ca medic fiind, nu te duci asa cu una cu doua in spital sa-ti faci analize, sau ecografii, sau...orice iti trece prin cap. Dar eu azi nu mai puteam, imi venea sa ma duc de una singura la eco si sa-mi pun transductorul pe burtica, ca e doar asade simplu sa vezi daca e caputul sus! Zis si facut, mi-am luat inima in dinti si am mers la fetele tehniciene de acolo si am rugat-o mult de tot pe una dintre ele sa se uite. A fost tare draguta si ne-a luat in total 5 sec sa vedem ca bebele este cu capul...in jos! Asa ca, multu mult hiroral pt PM, dar am scapat de exercitii si ingrijorare! Doamne ajuta!

mamanati - zau nu te ingrijora ca se misca asa de tare bebelusa ta, si bb meu este destul de miscaret, e un semn bun nu unul rau!

adrianafedorca - si cind te gindesti ca eu nici macar nu stiu ce sunt aia mucenici!!!

elinia - ne bucuram sa auzim vestile tale bune, felicitari si sa ai o viata frumoasa alaturi de bebele tau drag

rox, gabi sper sa fiti bine cit de repede cu raceala asta rebela!

Mai fete ce o mai fi cu danna_J, ca era ingrijorata data trecuta, sper sa fie bine toate prin Belgia

Va pupicesc pe toate si o zi minunata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andira spune:

Adriana, eu am mancat mucenici de la inceputul lunii martie, cand am vazut ca au aparut pe piata . Sunt mare amatoare, si socrul meu (ca el gateste acasa la ei) face niste mucenici de nu se poate!! O sa-i cer reteta si ti-o dau, pana acum am mancat de 3 ori mucenici.

Mergi la inceput