Mamici de martie-aprilie 2005(17)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns teodora racz spune:

Clara ce bine ca iti poti tine bb.in brate!Cred ca te simti in al 9-lea cer!Banuiesc cat esti de obosita dar ce nu poate face o mama?
Ellinia ce bine ca esti "incapatanata"cu alaptatul!Asta il va face pe bb.tau mare si voinic.
Imi pare bine ca s-a rezolvat problema cu site-ul pt.ca drept sa va spun am cam intrat in panica.

Teodora si bb.33sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ligia13 spune:

buna fetelor!

Hai ca ne inmultim pe zi ce trece. F frumos. Felicitari.

Eu vreau sa va intreb urmatorul lucru , ca tare sunt derutata. Am citit 2 variante, ca bebe se spala in baitza imediat ce vine de la spital (asta e varianta 1) si a doua ca in primele 2 saptamani pana ii cade buricul se sterge numa cu un burete ud si nu se baga in caditza.
Voi cum stiti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanamc spune:

Ellinia, felicitari!!!!!
Multa sanatate, numai impliniri si bucurii alaturi de bebelinul vostru!

Si eu voi naste tot cu cezariana, cand mai ai vreme poate ne dai mai multe detalii.Ce tip de anestezie ti-au facut?

Oana si bb Letitia Medeea(sapt 35+)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinatwo spune:

Clara, felicitari pentru bebelus si pentru calmul cu care ai trecut peste "micile probleme".
Cat despre maternitatea Cantacuzino ma bucur sa aud de bine, mai ales ca sunt si putin subiectiva(am lucrat acolo cateva luni). Si inca din perioada in care am lucrat la ei am hotarat ca acolo voi merge sa nasc.
Ar fi o idee buna sa-ti postezi opiniile la "nasterea pe glob" in topicul "maternitatea Cantacuzino".

Mergi la inceput

Fetelor, eu joi merg la control.Ar putea sa fie penultimul pana la nastere.Ce ar trebui sa intreb medicul? Ar trebui sa mai fac un rand de analize, nu? Si sa stabilesc cum vom face cu nasterea....? Voi parea deplasata daca il pun sa imi zica ce se va intampla, pas cu pas?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns an-k spune:

felicitari elinia, si sa va bucurati de STefanel
oana eu cred ca ar trebui sa-ti intrebi dr despre tot ceea ce vrei sa stii, sau te nelinisteste, daca nu-i convine e problema lui important e ca tu sa stai linistita si sa ai raspuns la cea mai mare parte a intrebarilor, oricum mie mi se pare important sa vorbesti despre nastere daca nu ai facut-o deja, despre bagajul de spital, epidurala etc
ligia aici bb se baga in cadita cu buric cu tot, eu stiam varianta fara buric din romania, dar aici cand am intrebat au zis ca nu au auzit de asa ceva, asa ca eu o sa-i fac baita cu totul
deabia astept sa-i fac baita, sa-i dau sa pape

am intrat in saptamana39
Anca si Bianca din burtica

Mergi la inceput

Anca, doctorul meu e super simpatic, nu e vorba ca il vor enerva intrebarile mele, eu voiam sa stiu ce ar trebui sa il intreb, sa merg cu temele facute.Am vorbit data trecuta despre nastere, acum trebuie sa imi dea mai multe detalii si, bine ca mi-ai zis, il voi intreba despre bagajul de spital.Depinde de la un spital la altul ce trebuie sa duci....
In rest,nu ma nelinisteste nimic.Sunt inconstienta oare?Parca nu imi e frica deloc de nastere, ci dimpotriva, abia astept sa se intample, sa imi vad bebelina si sa o tin in brate.
Vreau sa va mai intreb ceva(il voi intreba si pe medic, joi): daca eu imi programez cezariana si ma apuca durerile si mi se rupe apa inainte de data respectiva, cat timp mai am sa ajung la spital? Mai poate sa imi faca cezariana?E cineva care a patit-o?

Mergi la inceput

Am uitat sa va spun, azi mi-au amortit degetele de la mana stanga...de cateva ori cam 5-10 minute...Din ce cauza????

Mergi la inceput

Tot eu!!!Cred ca recuperez fapul ca n-am putut sa scriu ieri.
Daca sunt in saptamana 35-36,la control trebuie sa imi verifice colul? Daca da, poate sa vada la eco sau ma urca pe capra...?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabrielaveres spune:

Ceau fetelor,ma bucur nespus ca s-au rezolvat problemele tehnice si ca putem din nou comunica. Eu nu am reusit sa intru la sfarsitul sapt pe net(si din pacate nu stiu ce s-a mai intamplat cu voi ca am observat ca au disparut paginile),iar azi dimineata cand am dat drumul la calc si am vazut ca sunt numai 5 pagini si nici nu reusesc sa postez nimic m-am speriat am crezut ca iara a luat-o razna calc meu.
Eu azi am fost la control,pare ca totul e ok cu micutzul meu care ca de obicei a fost tare neastamparat,miscand intruna. Din pacate eu nu ma simt prea bine,cred ca ma prins gripa.Am fost sa imi cumpar o lamaie mare si o sa incerc sa previn agravarea sitotiei cu ceai cu lamaie si miere.Tineti-mi pumni sa reusesc in cu aceasta gripa. A colac peste pupaza azi am si cazut in camera(am alunecat) si m-am lovit la picior de nu mai pot. Norocul meu ca nu m-am lovit la burtica si ca micutzul meu e bine,dar sa nu va spun ce sperietura am tras.

Felicitari Ellinia pentru micutul tau Stefanal,sa va traiasca, sa va aduca numai fericire,si zile insorite.

Clara - ma bucur nespus ca ai reusit sa scapi de dureri si ca viata ta a luat un curs normal,imi pare rau numai pt momentele grele prin care a trebuit sa treci
Oana - in legatura cu intrebarile tale nu pot sa iti raspund la toate dar cu cateva o sa incerc sa te ajut. Mie colul mi-l controleaza la fiecare control(pe patul ginecologic) si din cate am inteles azi o sa mil controleze si la ultimul control care va fi pe 8.04(aici nu conteaza in cate sapt esti dc totul e normal controalele se fac tot la o luna ,a si eu azi am 34 sapt+4 zile).
In legatura cu nasterea dc ti se rupe apa pana sa nasti poate trece de la 1 minut chiar pana la cateva ore bune,e subiectiv.Depinde de fiecare persoana. Nu vreau sa te sperii dar am avut o prietena care avea programata cezariana si a ajuns sa nasca natural, a avut un travaliu doar de 3 ore asa ca pe cand a ajuns la spital au urcat-o pe patul ginecologic si a si nascut.In legetura cu amortirea degetelor nu pot sa te ajut pt ca nu stiu ce se putea intampla.
Pana pe data viitore,care sper sa fie cat mai curand va pup dulce pe toate.

Gabriela cu 14 aprilie2005
Noi

Mergi la inceput