Miresele anului 2006 (2)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pisoi_turbat spune:

I'M back in the business!

hey, da' mi-ati simtit lipsa! mmmmm, sunt magulitaaaa si fericitaaaa

Deci, fetele, La multi b-ani, sa fiti iubite si fericite, va doresc voua ce-mi doresc si mie! Din tot sufletul!


Dragelor, imi cer scuze, da' perioada care urmeaza e tampita rau! Super aglomerata la birou, asa incat nu mai am timp sa respir nici macar seara... aSA mai eram si eu la curent cu ce ati mai facut, ce mai ziceti, va felicitam si eu pentru stelutze.... deh!

Partea proasta, pe care doream sa v-o impartasesc, este ca... m-am cam desumflat cu nunta! Mah, asa vi s-a intamplat si voua? Parca nu am nici un chef sa ma apuc sa caut restaurant, rochie, sa verific meniuri si alte alea.... pur si simplu nu mai sunt entuziasmata deloc, dar deloc! Ca ma marit sau nu.... se pare ca nu prea imi mai pasa! (si asta nu are nici o legatura cu sentimentele mele, pozitive dealtfel, fata de "dumnealui")

Cred ca am turbat, cu adevarat!

Uitati si voi, toata lumea se agita (mai mult sau mai putin), mah... dar face ceva! Eu? Eu, daca ma intrebi cum merge cu pregatirile de nunta.... ridic din umeri! In plus, ca sa ma eschivez, m-am agatat de chestia aia cu "Anul Cocosului" (nefast pentru nunti si nasteri - asa sustin chinezii, deh) si nu-i mai dau drumul! noroc ca programasem cununia religioasa pentru la anul! Da', intre timp, am mai gasit un fitil: trebuie sa ma duc la cineva sa verifice compatibilitatea d.p.d.v. numerologic!

Va vine sa credeti????
Sunt tembela rau, trec printr-o criza!

HELP!


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisoi_turbat spune:

REFERITOR LA TARG:

1. e clar, eu merg! (Vineri & sambata.)
2. Mai am loc in masina, asa ca... cine vrea sa mearga cu mine, daca nu face infarct pana acolo, traieste 100 de ani!
3. "Beutura" si "discutia nationala" are loc dupa ce obosim si ne dor picioarele (am experienta cu targurile astea, se intampla destul de repede daca ai tocuri!)
Cam pe la 4-5 p.m. .... zic eu!
In ceea ce va priveste pe voi, hai, spuneti-va parerea!

Care / cum terminati cu serviciul?
Va este mai usor sa ne intalnim sambata?
Si daca da, cam pe la ce ora, bre?

Hai, sa vedem, ne organizam sau ba?

Eu va pup si promit ca intru cat pot de des si repede sa vad ce mai spuneti!


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Va invidiez ca sunteti din Bucuresti si puteti merge la targ. Clau meu a vrut sa venim, dar i-am zis ca nu are rost de acum pt. la anul sa batem asa un drum lung. Dar de ce mi-era mai frica daca veneam....sa nu plec acasa cu vreo rochie, verighete, etc. Dupa cum ma cunosc eu, eram in stare. Asa ca voi auzi de la voi comentariile la adresa targului.

http://community.webshots.com/user/ioananemes

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns krelia spune:

Iaca-ta si revenirea mireselor intarziate (ca sa fiu finutza, nu de alta ...)

Bine ati revenit dragelor, ca tare dor ne-a fost de voi!!!


ralu, tu sa nu ne lasi in suspans..daca e cu okisori, sa ne spui ..si mai lasa cioco', ca nu-i buna! (auzi, daca e poiana cu cappucino, imi dai si mie, daaaa? )
si tu, pisoiule, rushinica, te-ai lasat atat asteptata!!! Ah, si bataitza! Ce "e" bre cu gandurile alea nefaste "pa" tine, huh? Cum adekatelea, bosumflat...deocamdata, eu cred ca nu e cazul sa ne ambalam atat de tare cu cautatul restaurantelor, stabilirea meniului..ca doar mai avem timp destul, vom fi destul de stresate atunci, asa ca...relaxeaza-te (vom da cel mai bun lapte )
Astenia de primavara, clar!!!
Eu mi-am propus ca de prin august-septembrie sa incep "studiul de piatza", astfel incat pana prin decembrie-ianuarie, sa am restaurantul rezervat. Aveti idee de biserica, cam cu cat timp inainte tre' sa te duci sa te treaca la "catastif"? Pisoi, tu ti-ai programat deja cununia religioasa la biserica, sau te gandesti cam cand ar vrea sa fie?
Oricum, esti tare....ai si tu o problema exisentiala la ora 10 dimineatza , apropos de potrivirea numerologica (am citit eu intr-o revista), ce parere ai: eu cu al meu, nu sunt compatibila, dar el cu mine, da.. ... ca sa nu mai zic, zodiacal...noroc cu ascendentul comun, pare-se..bey, cred ca am luat-o razna ....gata, m-am trezit!
Ref. la targ, ti-am zis ca vin, vin!! Sambata. Undeva in jur de 12. Ramane sa vad daca mai vine si prietena mea. In principiu, vine si ea, dar, eu stiu, pana sambata..? Problema cu tocurile, imi e tare cunoscuta, sa stii, drept pt care ma gandesc deja: blugi si adidasi (pardon, blue jeans si pantofi sport ) sau pantaloni si pantofi gen balerini (cu talpa dreapta)....uite aici problema serioasa!
4-5? Daca eu vin pe la 12, chiar crezi ca vom pierde atatea ore la "vizionari"? Hm, de fapt, am pierdut eu 2 ore la Sofitel, daramite la Marriott....asa o fi!
Hai ca eu abia astept "beuturica", yupiiii!!! Da' locu' de miting, unde va fi?
PS...din cercetarea mea de "peatza", de pana acum, rezulta ca numai noi doua vom veni, din miresicile de 2006...restul, la anul. Gio, sigur, de magdala, nu mai stiu nimic. Alo, Cta, mai bate alizeul pe la voi??

http://community.webshots.com/user/krelia7806

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns krelia spune:

Gio, ia uite ce am gasit:
Targ de Nunti Timisoara - Hotel Continental 1-3 Aprilie 2005
Bine ca la capitolul "tentatii" (de genul asta), m-am autoeducat, caci, sa stii, nu ai fi singura in stare sa plece acasa cu o rochie, cu 1 an inainte de nunta

http://community.webshots.com/user/krelia7806

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

mersi Krelia. i-am si zis la al meu. stii ce mi-a zis? ca e pacaleala de 1 aprilie, dar va venii cu mine. Abia astept!!! Iti dai seama ca va fi micutz, nu se compara cu cel de la Marriott, dar mai imi delectez si eu putin ochisorii.
De unde ai aflat de acest targ?

http://community.webshots.com/user/ioananemes

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns krelia spune:

ai si anuntat "creditorul"?
www.enunta.ro/targ_nunti.html este link-ul de pe care m-am inspirat. Oricum ar fi, iti mai clatesti ochii, iti mai formezi pareri, mai "furi" cate o idee, ceva...in final tot trebuie sa te alegi cu ceva!


http://community.webshots.com/user/krelia7806

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

mersi inca o data.l-am anuntat, doar lucram in acelasi birou, dar in camere diferite. Iti dai seama ce-ar iesi daca am fi in aceeasi incapere?

http://community.webshots.com/user/ioananemes

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns krelia spune:

Hehe, ce dragutz!
Tentant ..si totusi nu...imi inkipui la ce "abtineri" sunteti supusi, ca totusi, sunteti la serviciu, dom'le, nu-i asa? Nici nu vreau sa ma gandesc ce-ar iesi...

http://community.webshots.com/user/krelia7806

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralu_trancu spune:

acum am revenit eu si v-ati dat voi la fund? sau sunteti in pregatiri de targ?
pupici

Mergi la inceput