Raspunsuri - Pagina 2
gen68 spune:
quote:
Originally posted by ruxi
Unde se gaseste aceasta henna?
Ruxi si Clara pisicuta, 19 aug 2002
Implinirea cea mai mare pentru o femeie este acea de a fi MAMA
Povestea nasterii
stiu ca se gaseste in farmacii, dar poti sa incerci si la plafar.
mey, ce idee buna, uitasem de henna. vreu si io sa ma fac putin roscata, si parca nu voiam sa ma dau cu vopsea.
gen, mamica doar de
marius
Yasmin spune:
fetelor, eu am henna in gradina, face flori frumusele. veniti in vizita si dau la toata lumea![]()
nu m-am vopsit nicodata, dar femeile pe aici se vopsesc in general cu ea. depinde de parul fiecareia, nu am vazut inca par care sa arate la fel. in trecut isi vopseau si unghiile cu ea, ca nu era oja pe vremea aia. nu iese din unghii pana ce cresc si le tai. nici chiar din piele nu iese mai devreme de 2-3 luni, de aceea fiti atente sa nu va patati in timp ce va vopsiti.
Loma spune:
Fetele din Buc.,
eu in 2001 - 2002 cumparam Henna de la Carrefour, era cea mai buna din cate feluri de Henna incercasem eu pana atunci, si era aceeasi cutie pe care o vazusem si in Franta la magazinele Pierre, insa era mai scumpa bineinteles.
Cipcipcip
o sa incerc la magazinele arabesti, multumesc frumos ca mi-ai spus.
Deci zici tu ca e varsata, adica in saci, si iti cumperi ce cantitati vrei.
Loma
Smerenia este regina virtutilor.
Elise spune:
he he... eu am avut o maaare surpriza cu henna: am luat direct de la sursa (din India) si m-am vospit, foarte fericita ca e absolut naturala. Rezultatul? Mi-a cazut imediat FOARTE mult par (in unele portiuni... nu mai aveam deloc), a trebuit sa ma tund periutza, si in urma unor controale am descoperit ca, de fapt, eram alergica la Henna, alergie de gradul I sau ceva de genul asta....
Asa ca aveti grija!
Elise
Elise spune:
![]()
![]()
![]()
daaaa.... Pentru ca nu mi-au vandut-o, am luat-o de la o colega (indianca) care a cumparat un kg... si am vrut si eu sa incerc.
Tipa deja se vopsise cu ea, era sigur henna - ca si eu mi-am pus problema.
Elise
oana0204 spune:
quote:
Originally posted by ruxi
Unde se gaseste aceasta henna?
Ruxi si Clara pisicuta, 19 aug 2002
Implinirea cea mai mare pentru o femeie este acea de a fi MAMA
Povestea nasterii
Eu nu am gasit niciodata Henna la farmacie sau plafar, am luat numai din magazinele de cosmetice. In Craiova am gasit numai la 3 magazine Henna de care imi place-frantuzeasca. Am mai incercat mai demult una, ambalata de romani, dar nici nu s-a prins f bine si nici culoarea nu era ceea ce imi doream.
Oana D - 12+ saptamani
Foto
cipcipcip spune:
quote:
Originally posted by Loma
Fetele din Buc.,
eu in 2001 - 2002 cumparam Henna de la Carrefour, era cea mai buna din cate feluri de Henna incercasem eu pana atunci, si era aceeasi cutie pe care o vazusem si in Franta la magazinele Pierre, insa era mai scumpa bineinteles.
Cipcipcipo sa incerc la magazinele arabesti, multumesc frumos ca mi-ai spus.
Deci zici tu ca e varsata, adica in saci, si iti cumperi ce cantitati vrei.Loma
Smerenia este regina virtutilor.
Nu e varsata, dar ambalata in saculeti cam de un kg, cel putin asa era de unde luam eu. Si arabii mai vind henna imbuteliata/impachetata industrial in cutii, dar henna asta are adaosuri intotdeauna, daca gasesti de cea la saculeti, este din cea pura, adica frunzele de planta uscate si pisate.
Cipcipcip si bebe in burta 16 sapt
adimercedes spune:
Si eu m-am facut cu henna in vremuri antice si de demult, in clasa a 9-a. Si a iesit tare frumos. Imi placea la nebunie cum miroase si cum a facut parul. Apoi am luat-o pe ulei si am inceput sa ma vopsesc cu chimicale. Insa cred ca o sa revin la henna, ca bine a fost. Eu am parul un saten inchis si iesise un roscat inchis, mai degraba ciocalatiu-roscat. Dar mirosea super - mniaaaam
"Where there's a will, there's a way!!!"
liris spune:
henna blonda ati folosit? care au fost rezultatele? ma tenteaza si pe mine. parul meu natural e blond-miere si l-as vrea mai deschis.
ooooo....aceste cuvinte ne doare!
http://community.webshots.com/user/s_b2702