Bebelusi de noiembrie-decembrie 2004(26)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns LuminitaB spune:

O intrebare pentru fetele care folosesc Libero:
Pina acum am folosit Libero Baby mini 3-6 kg pachet mov si as vrea sa trec la o marime mai mare dar in Carrefour de unde ma aprovizionez eu n-am vazut decit pachet Libero discovery 7-11kg maxi tot mov. Oare nu exista si ceva MIDI tot din gama asta? La pachetele verzi tot de Libero era si midi 5-9 kg.
Multu.

LuminitaB
mami lui Tudor 2.12.2004 si a lui Cri 24.12.1998
pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumbacel spune:

Neatza fetelor,
pe mine m-ati pierdut pe drum. Am de citi jumatate din cap.25 si ce ati scris pana acum la cap.26.
Fi'miu e un marait de vr'o saptamana. Nu-i place nimic, vrea doar in brate, noroc ca doarme noaptea. Sunt zombi rau de tot, am slabit ca un cal si's moarta de oboseala. Avem botezul duminica si am o gramada de treaba de facut..Offf. Gata cu vaietatul.
Felis, sa fie intr-un ceas bun botezul iar ingerasul lui Mihaita sa aiba grija de el ca tare frumusel mai e.
La multi ani bebelicilor sarbatoriti, Bits, Fulguletz, sa va traiasca minunile si voi alaturi de ele.
Roserbito si tie pentru dolofanelul Mihnea, chiar daca luna asta n-am avut 29...

bumbacel ingerasului Tudor (9.12.2004)
Poze

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=41659" target="_blank">ajutati-l pe mihaita!...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumbacel spune:

Ahhh, ce uituca sunt...
Fetelor cate un martisor si o floare pentru fiecare .
Si multi, multi pupici...o primavara frumoasa si linistita.
Doar e 1 Martie, nu?

bumbacel ingerasului Tudor (9.12.2004)
Poze

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=41659" target="_blank">ajutati-l pe mihaita!...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onitza spune:

SALUTARE, DRAGELE MELE SI LA MULTI ANI DE 1 MARTIE!!
Noi am saarbatorit aseara ziua martisorului, am iesit in oras si am mancat o pizza maaaaare de am avut mustrari de constiinta!!!
Adica eu vreau sa slabesc da' n-am vointa..pai ce nu puteam sa imi cpmand o salata????
In fine, adevarul e ca m-am simtit bine, dar de azi chiar vreau sa ma apuc de o dieta ca tot numai alaptez...
Paul merge din rau in mai rau...nu mai vrea sub nici o forma biberonul, nu stiu ce sa ma fac.
AURAS, ELIZA, multam de incurajari si raspunsuri...nici lui paul nu-i place sa-l curat la ochi.

Onitza-mami lui Paul
http://community.webshots.com/user/fix_indiferent

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns FELIS spune:

quote:
Originally posted by LuminitaB

O intrebare pentru fetele care folosesc Libero:
Pina acum am folosit Libero Baby mini 3-6 kg pachet mov si as vrea sa trec la o marime mai mare dar in Carrefour de unde ma aprovizionez eu n-am vazut decit pachet Libero discovery 7-11kg maxi tot mov. Oare nu exista si ceva MIDI tot din gama asta? La pachetele verzi tot de Libero era si midi 5-9 kg.
Multu.

LuminitaB
pozele noastre

LUMINITZA... pai este exact ce zici tu: pachet de 5-9 kg MIDI. Eu imi iau de la Mega (ca e langa mine). Acum folosesc si eu 3-6 kg, si m-am uitat sa vad la ce o sa trec si am vazut MIDI 5-9 kg. Acum nu mai tin minte ce culoare avea cel de 5-9 kg...

Felis si Mihai-Cristian (06.12.04)
Pozele noastre!
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=41659" target="_blank">Povestea noastra!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

MULTI ANI TRAIASCA, MULTI ANI TRAIASCA LAAAA MUUULTI ANI! DAVIDUTZ SI KENZO SA TRAIASCA LA MULTI ANI!

CUSCRITZA, BITS,LA MULTI ANI SA VA TRAIASCA BAIETZEII, SA FIE SANATOSI SI CUMINTEI.

un pupic dulce din partea lui ruxi pentru davidutz

monica

http://pg.photos.yahoo.com/ph/hapciu18/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns FELIS spune:

Multumesc Bumbacel!...

Mamicilor!... Pt 1 Martie, pt fiecare o si

Felis si Mihai-Cristian (06.12.04)
Pozele noastre!
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=41659" target="_blank">Povestea noastra!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

Buna dimineata fetelor, la multi ani de 1 martie, tuturor mamicilor si fetitzelor lor, sa aveti o primavara frumoasa nu numai afara ci si in suflete

monica

http://pg.photos.yahoo.com/ph/hapciu18/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LuminitaB spune:

quote:
Originally posted by FELIS
LUMINITZA... pai este exact ce zici tu: pachet de 5-9 kg MIDI. Eu imi iau de la Mega (ca e langa mine). Acum folosesc si eu 3-6 kg, si m-am uitat sa vad la ce o sa trec si am vazut MIDI 5-9 kg. Acum nu mai tin minte ce culoare avea cel de 5-9 kg...

Multumesc Felis, tre' sa mai caut si in alta parte.
Tudor a trecut deja de 6 kg, are 6.200 si inca ii mai sunt bune cele mini dar cred ca ar fi cazul sa trecem la un nr mai mare.

LuminitaB
pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ela2001 spune:

Dupa ce ca eu in 36 de ore (de sambata dimineatza pana duminica seara ora 24) nu am dormit decat aproape 4 ore si acelea pe bucatzele bb meu de sambata seara e tare plangacios... Niciodata n-a fost asa...

Felis si fetitza mea la fel a facut dupa botez; o saptamina a fost miriita de nu te mai intelegeai cu ea. O sa-si revina el. A mea a plins si la baie o saptamina dupa botez, dar i-a trecut.

Ela2001 - bebitzei Diana Andreea (22.10.2004)

http://f2.pg.photos.yahoo.com/mirelai2001

Mergi la inceput