Bebelusi de noiembrie-decembrie 2004(26)
Raspunsuri - Pagina 4
bits spune:
ROXY arigatou
FULGU lu` voinicu,sa creasca mare,frumos si sanatos.si al meu nu doarme ziua met,reprize de 30 min ca ALEX,in schimb pe la 21-21.30 i se trag obloanele.cu greu reusesc sa-l tin treaz pana ii fac baita,si apoi avem un chin la culcat de la oboseala acumulata.noi nu mai avem colici de cand am implinit 3 luni si vreau sa-ti spun ca eu halesc orice,mi-a fost pofta de fasole(aici e sarbatoare cand mananc fasole caci nu se gasesc)si nu a avut dolofi nik.stii ca se spune ca e de la mancare treaba cu colicile dar cei alimentati artificial de ce le mai fac?
ELA da bun lucru ai mai spus cu diversificarea,sa stii ca si eu stiu o fetitza aici care nu manca nimic inafara de laptic pana la 1 an,acum are 1an si 6 luni si are 9 kg.in cazul ei s-a inceput diversificarea la 6 luni cu toate ca era alaptata mixt.eu prin carti am citit ca e bine sa se inceapa diversificarea cand copilul se arata interesat de mancarea parintilor.eu una m-am hotarat sa incep la 5luni pt ca deja KEN se uita pofticios cand mancam noi,si am sa incep cu supitza caci el deja e marisor si e indicata la bebeii mai grasuti.
octy,KEN(1nov 2004)
dolofi
bits spune:
paxela te-am scufundat,sorry
fetele cred ca mi s-au asezat tare bine matzele in burta dupa nastere ca nu ma mai constip,ies afara zilnic
octy,KEN(1nov 2004)
dolofi
try spune:
Ela, tu ziceai ca i-ai dat suculet de morcovi si ca nu a fost incantat? Nu e obligatoriu sa ii placa din prima. Stii cu se spune, pofta vine mancand. De multe ori se intampla sa manifeste placere de a manca acel aliment nou de-abia dupa cateva incercari repetate. Nu te descuraja din prima. Faptul ca l-a refuzat prima data nu inseamna ca nu o sa ii placa mai tarziu. Insista, nu in sensul sa-l indopi, ci in sensul ca fii consecventa si incearca in repetate randuri sa-i dai sa guste, exact cum iti spunea si Ionela.
Fulguletz, pupici lui Davidutul tras ca prin inel.
Acum 10 minute il pupam repetat pe Alex pe gat, Doaaamne, nu se misca, statea asa cu capul intr-o parte si nu se misca in timp ce-l pupam, ii place la nebunie sa-l pup, deja stie ca e vorba de afectiune la mijloc
Alex - 5 Nov. 2004 ......... poze cu noi
bits spune:
`neata ROXY!
STEFANIA dormi mama?la JAPONICA bate soarele asa ca trezireaaaa
mai si mie mi-e frica sa culc copilul pe burta dar cand am incercat nu prea i-a placut asa ca ne limitam la pozitiile de pe lateral si pe spate.
octy,KEN(1nov 2004)
dolofi
bits spune:
iata ca si TRY e pe metereze seara buna la CANADICA
TRY si la al meu ii place sa fie pupacit mai ales pe barbita,radeeeee de mor dupa el,iar cand doarme langa mine ii place sa-l pup pe frunte,se intinde ca un motanel.
octy,KEN(1nov 2004)
dolofi
bits spune:
fetele intrebare:la botez bebe trebuie sa bea toata lingurita de vin ca eu sunt total impotriva?in primul rand ca o baga in gura la toata lumea si in al doilea rand ca e bautura alcoolica
octy,KEN(1nov 2004)
dolofi
bits spune:
TRY eu intrebam daca kk la copii isi modifica consistenata in timpul eruptiei dentare pt ca d.p.v al culorii e perfect compatibil cu poza
octy,KEN(1nov 2004)
dolofi
mamaluidavid spune:
Abia ce ne-am trezit si noi hihihi
Kenzulica sa cresti mare,sa fii sanatos si sa le aduci numai bucurii parintzilor!
Stefania si David 24.12.2004
www.babiesonline.com/babies/d/davidel" target="_blank">DAVID
Poze noi
auras_80 spune:
Draga ONITZA,
Legat de ochisori, si eu cu Medeea am avut problema asta, adica o secretie purulenta care se usca dupa somn si devenea o scoarta in jurul ochilor, mai ales la ochiul drept. Dar ochiul drept al Medeei si lacrima mai mult ca stangul. Am incercat cu gentamicina si spalaturi cu ser fiziologic dar nu a tinut figura, inca mai exista seretia, ce-i drept nu asa de multa si ochiul lacrima in continuare. Noi am avut canalul lacrimal infundat si dupa desfundarea lui au diparut si secretia si lacrimarea excesiva. Acum zilnic ii pun o picatura doua de ser fiziologic in ochisori si totul e ok.
Am o gripa... de toata frumusetea. Am luat augmentin, ce altceva as mai putea lua sa-mi treaca mai repede, in afara de ceai si iar ceai?
Inca Medeea nu are nimic, ma rog lui D-zeu sa nu o imbolnavesc si pe ea
Va rog sfaturi !!!