Bebelusi de noiembrie-decembrie 2004(26)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns fulguletz spune:

fetele..sunt ofticata!
David ma freaca toata ziua ...nu doarme decat juma de ora toata ziulica ...in schimb, le recupereaza seara la greu (cand e tacsu acasa si ar avea grija de el..dar el nu vrea sa doarma ziua si pace..iar seara cand incerc sa-l trezesc nu pot...mama ce oftica am..astept idei!
cum sa-l fac sa se trezeasca acu? am incercat cu suzeta scoasa cu tras de maneca, cu tat la taclale, cu pus la tzatza...nimic..

in alta ordine de idei, la mine in bucatarie e un haos ..imi trebuie o mama sa ma salveze..de doua zile ma chinuie o masea la care mi-a lucrat saptamana trecuta.....si aici sunt -20 de grade de era sa-mi inghete mana pe volanul masinii ...

Monica, mey,cuscritza, si eu am avut acu cateva sapt. o infectie la o unghie dar a trecut de la sine, in urma tratamentului cu rivanol...
ce mai face Ruxitza mey...poate mai pui si tu niste poze cu nora mea..
cate despre kilele in plus, rabdare si rabdare si infometare! ca si pe mine tot asta ma asteapta , dupa ce termin cu lactobarul(care oricum nu da deloc pe afara dar e mai bine ca sapt. trecuta).

Felis, si noi cu colicii..il apuca pe la pranz , cand as vrea sa-mi beau si eu cafeaua ...sa va fie de bine cu botezul! mi-a placut poz aia "ingerasul"

cand trec colicii stia mey fetelor? si vroiam sa va mai intreb: pana cand se tot screm copchii astia cand fac kk?

ionela-roxana, ..asa ma faci sa rad cand iti citesc postarile..

lui David voinicelu', tras ca prin inelu' (1 dec. 04)
pozitze

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by ad_rianna

Am intrat si eu acum putin, mai mult ca sa fac si altceva decat "zgaltait" copii si alte chestii de genul asta. Abia am reusit sa citesc si nu mai stiu ce si cui am vrut sa spun. Ideea e ca mai am putin si o iau razna. Puisorii mei isi fac de cap...pe rand...si mami nu mai poate. Pana acum macar noaptea erau cumintei. Azi noapte a fost crunt, dar nu o sa va plictisesc.

te cred! eu cu unul si simt ca o iau razna!
vreau sa vina mama !

pozitze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns try spune:

fulguletz, Alex s-a chinuit pana pe la 2 lun isi ceva sa zicem. Acum la aproape 4 luni deja nu mai are nici un chin cand face kk, adica se screme de mi-e un drag de el de nu mai pot, insa nu mai are starea aceea de agitatie caracteristica primelor 2 luni. Nu s-a intamplat dintr-o data, ci usor-usor am vazut ca nu se mai agita parca la fel de tare pana cand acum facem doar de vreo 2 ori (eventual de 3 ori)/zi kk si doar ne scremem, nu ne mai chinuim.
Ce inseamna ca-ti daorme seara? Adica el incepe sa creada ca e noapte de pe la ora 4-5 si doarme asa pana intrati in noapte? Se scoala inseamna mai devreme dimineata?

Alex doarme o ora juamte toata ziua impartita in 3: dimineata, pranz si dupa-amiaza, asa ca nu-i departe de printul tau.
Daca il iei in brate si-l pui pe verticala si-i vorbesti si-l mangai tot nu se trezeste? Daca prin siple trageri de maneca, scos suzeta nu se trezeste, atunci fii mai indrazneata in impunsaturi.

Alex - 5 Nov. 2004 ......... poze cu noi

Mergi la inceput

P.S. David e bine, de ieri nu ii mai punem bandajel la operatii ...sper ca in timp sa nu mai fie asa de vizibile...iar joi mergem cu el la control..
Ieri seara i-am facut baitza si a fost asa de fericit(ca in ultimele 10 zile nu a avut voie sa faca ) ..

pozitze

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by try
Ce inseamna ca-ti daorme seara? Adica el incepe sa creada ca e noapte de pe la ora 4-5 si doarme asa pana intrati in noapte? Se scoala inseamna mai devreme dimineata?

adica doarme incepnd cu ora 6 seara pana pe la 10 ...
pe la 10 seara il trezesc cu greu sa pape(in ultimul timp m-am muls si i-am dat masa de seara cu biberonul ca imi adormea la san si ma enerva ca mie imi e somn la ora aia si nici rabdare nu mai aveam si acum ii mai dau si completare si il satur bine) si il schimb si la culcarica..Din fericire inca doarme bine noaptea ..

quote:
Originally posted by try
Alex doarme o ora juamte toata ziua impartita in 3: dimineata, pranz si dupa-amiaza, asa ca nu-i departe de printul tau.
Daca il iei in brate si-l pui pe verticala si-i vorbesti si-l mangai tot nu se trezeste? Daca prin siple trageri de maneca, scos suzeta nu se trezeste, atunci fii mai indrazneata in impunsaturi.

eu insist cu trezitul asta ca mi-e frica ca nu va mai dormi noaptea..si ma oftic tare ca ziua nu doarme..vreau sa-i schimb un pic programul..
cu impunsaturile pai degeba..deschide un pic ochii si readoarme ..
pana acu a incercat sotzu sa-l trezeasca si nimic ..
pus pe vertical? adoarme pe peptul meu..nu stim ce sa-i mai facem..
de ! el o obosit dupa o zi in care nu vrea sa puna geana pe geana..
da maine ma ambitionez si il fac sa doarma ziua ...sper...

pozitze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danamunti spune:

fetelor!
Gata am terminat cu baita,Eric doarme dus si asa am apucat si eu sa citesc ce ati mai scris pe-aici.Azi am avut o mare surpriza de la Eric!A dormit pina la 11.45.S-a trezit azi-noapte la 3 sa manince,apoi la 6.50 si ultima oara la 9 dupa care pina la 11.45 n-am mai auzit nimic si am dormit si eu Cind m-am uitat la ceas sa nu-mi vina sa cred!Si apoi s-a trezit,i-a dat ta-su sa manince si ce credeti?L-am lasat in patut si a stat asa de cuminte ca-mi venea sa-l maninc.Da mai!Si a stat asa mult timp si tot ne duceam pe la el sa vedem de ce nu se aude nimic si el statea cuminte acolo.Ce ziceti de el?Si azi dupa-amiaza a dormit mai bine.Am fost si cu el afara si a dormit dus.Apoi cind s-a trezit l-am pus in carut si a stat cu mine la bucatarie si am facut amindoi si a vorbit cu mine si se tot vaita la mine si la jucaria lui ......ce sa mai imi vine sa-l pap.
La baita iar am stricat prietenia,in sensul ca iar a biziit la prosopel.Apoi s-a calmat,a mincat de parca ii lua cineva biberonul de la gura si gata .

Mamaluidavid pai cum sa nu fie bine la 2 luni 5,400 gr?E super bine.Noi la 2 luni am avut 6 kg in cap si doctora ne-a zis ca aceasta greutate trebuia s-o aiba cam pe la 3 luni.
Andreap si Eric se trezeste la zgomote,fie ele tari sau nu.Dar am observat ceva.Daca doarme ii pun paturica pe ureche si chiar daca noi mai facem zgomote prin casa el nu mai tresare.Asa ca eu tot ii aplic chestia cu paturica.
Felis si eu ii bag jucariile la masina de spalat dar doar cu dero si atit.Frumoase poze la botez si Mihaita e un scump!Si ce cuminte a stat el!Eu deja ma gindesc cum o sa faca Eric in iunie la botez.Cred ca n-o sa mai incapa in cazan daca o tine tot asa cu kg.
Pupici la toate si toti bebelusii!

http://es.pg.photos.yahoo.com/ph/munteanu_iuliana1979/my_photosEric Gabriel[url]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danamunti spune:

Am si eu o intrebare la fetele care au inceput diversificarea de ceva vreme.Voi la cit timp ii bagati un alt aliment?Ca eu am inceput sa-i bag gris in lapte si as vrea sa stiu cam cind pot sa-i bag si suc sau alte alimente.Vad ca de cind i-am bagat grisuletul n-are treaba,nu mai lasa nimic in biberon.

http://es.pg.photos.yahoo.com/ph/munteanu_iuliana1979/my_photosEric Gabriel[url]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionela roxana spune:

Bits, ptr. cele 4 lunisoare, muuulta sanatate si muuuult succes la fete; am vrut sa-ti raspund de aseara dar cu gradinita mea nu mai am timp nici sa merg la WC.; ba inca aseara am adormit cu Emy la tati, si la un moment dat m-am trezit buimaca si cautam copila, care si saracuta adormise cu tati in gura; sa stii ca aparitia dintisorilor determina putin deranjarea la stomac si un picut de febra, putina maraiala, nu prea are chef de papat, traziri mai dese, chiar daca ii este somn, si nu in ultimul rand saliva in cantitati maaaaaaaaaaaaari(eu la Arisa am patito, dar spre norocul meu nu prea a salivat asa de mult)
Fulguletz si ptr. David; sa fie sanatos si mult succes in viata la orice doreste el; Fulgule scuza-ma daca iti spun de azi, stiu ca de fapt maine este, dar nu stiu cand mai intrau pe-aici; deci in alta ordine de idei ; sanatate muuuulta(si rezolva mai repede cu maseaua ai, caci numai cand te-aud ma ia o durereeeeeeeeeeeeee!!!!), sa fii iubita si sa te bucuri din plin alaturi de printii tai

http://photos.yahoo.com/ionelarxn

Mergi la inceput

AndreeaP de obicei bebeii c-am pana la trei luni(nu toti!!!, cel putin ale mele asa au fost), nu prea inteleg ce este gandilat sau daca se lovesc(lovituri ceva mai usoare, nu si in cazul daca s-ar lovi de nu stiu ce copac), zgomoturi; c-am de-acum incolo incep sa reactioneze la tot ce se intampla in jurul lor(Arisa pana pe la un 1 an jumate se tot lovea mereu, mai ales cand a inceput sa mai si mearga teroare, dar nu plangea, de-am crezut ca este nesimtita, sau ca nu are simtul tactil inca ne-dezvoltat, de-ncepusem sa o ciupim sa vedem daca plange, iar acum numai daca se zgaraie putin plange cu niste lacrimi de crocodil si tipa de cred ca si mama din tara o aude, caci astia din jurul nostru sau saturat de noi; nici ale mele pana pe la trei luni nu se prea trezeau la zgomoturi, dar dupa sa te tii vere, caci numa` daca ma ridic in picioare si scartie putin dusumeaua, fac niste ochi ca doua felinare de mari si tup in doua picioruse(mamentan numai Arisa, caci Emily inca nu poate sa topaie inca, dar in rest incepe sa-si roada pumnii); hai ca te-am zapacit rau, dar sper sa fi inteles ceva; deci nu-i motiv de ingrijorare!!!OK!!!

Mergi la inceput

Ela2001 nu forta bebeul!!!; incearca altadata, peste o ora, o zi, dar nu-l forta da, caci fortandu-l isi va pierde pofta ptr. acel aliment si mai ales ptr. mancare!!!
Adriana cunosc situatia, dar nu intra in panica da(eu iti spun tie caci mie uneori imi vine sa ); dar lasa ca vor trece momentelea astea grele si va veni vremea sa te bucuri de puii tai, si sa vezi ce bine va fi; deci pana atunci FII TARE!!!
Fulgule , dar nu trezii copilu fortat; lasa-l sa se trezeasca el singur cand vrea el si atunci va manca sigur!!!

Mergi la inceput