Bebelusi de iulie-august 2004 (47)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roberta04 spune:

LA MULTI ANI, BOGDAN SI UN PUPIC DE LA MATEI!!!

Vreau sa va intreb ceva, ca m-au stresat toti in ultimul timp, de cand a fost o stire despre cuptoarele cu microunde - voi le folositi pentru a incalzi mancarea la puiuti?


http://pg.photos.yahoo.com/ph/gabrielab_ro/album?.dir=/a949
Mamica super fericita + MATEI-GEORGE (23.08.2004)
Povestea nasterii: http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=36243

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corianai spune:

Eu folosesc cuptorul cu microunde. Stiu ca sunt pareri impartite, cu ani in urma auzisem ca mancarea devine cancerigena... Vad ca aici se foloseste pe scara larga, daca era ceva ar fi renuntat si ei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simona R. spune:

La multi ani de martisor!

Eu vroiam sa va spun ca pana acum credeam ca astora mici le este indiferent daca se afla la ei acasa sau in alta parte,dar ieri m-am convins de contrariul.Am fost la ai mei ieri toata ziua si bebe al meu a fost ...cumintel,ce sa spun,a fost ..normal,nu s-a manifestat in vreun fel anume...Dar cand am ajuns seara acasa....si l-am pus in patut era asa de fericit.....chiuia si tipa ....sa mai zic eu ca n-ar stii ca acolo e casa lui...!!

Altceva..David se ridica in patru labe dar nu stie sa inainteze ,isi face vant si plonjeaza pe burta!Si ma distreaza!!!Cred ca nu mai dureaza mult pana pleaca singur!

Asta a fost de bine, ca daca vreau sa va zic de rau va povestesc despre somnul de noapte

http://community.webshots.com/user/simonarida

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doamna Bibi spune:

Deja am intrat la idei cu asta mic, ma baga in sperieti cu funduletul rosu si deranjamentul la stomacel. Cand ma laudam ca s-a mai dus roseatza de unde,iar e o rana...Iar azi a facut rau de tot kakutza, numai mancare nedigerata,se vede clar ce a mancat... Nu mai stiu ce sa-i fac si ce sa-i dau. Cred ca mergem la doctor sa nu fie ceva mai grav (Roxana mi-ai dat idei...). E si destul de agitat, cred ca-l doare. Nu pun pe seama dintilor ca nu e cazul, nu dau astfel de reactii.

Multumim pentru urari.

Monica si bebe Bogdan (01.09.2004)
http://community.webshots.com/user/monicaotelea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doamna Bibi spune:

Se vede ca e 1 Martie, cred ca sunteti pe la restaurante sa sarbatoriti. Noi acasa... cu piticu meu bolnavior.

Nu stiu de ce dar azi m-a apucat o depresie sora cu moartea, sa fie astenia? sau sa fie durerea mea...ca nu s-a rezolvat mare lucru...ma rog,ne chinuim sa vedem ce se poate face ... Iar ieri am "sarbatorit" si 7 ani de la casatorie...

Apropo de asta,chiar ma gandeam, stie cineva ceva de Iriunuca,la un moment dat a zis ceva nasol ca ramane copilul fara tata. Ce sa fie oare? Sper ca nu e mai nasol decat imi inchipui eu...

Dar hai ca iar m-a luat valu' cu depresiile mele, trebe sa fim optimiste,nu ca doar e luna noastra a femeilor. Si ca semn de protest ma voi duce la cosmetica, coafor, solar, masaj. Na...asa in ciuda.

Monica si bebe Bogdan (01.09.2004)
http://community.webshots.com/user/monicaotelea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simona R. spune:

Doamna Bibi,incearca sa prepari la farmacie unguentul despre care am scis eu la pagina 5 :este super eficient fata de toata astea care se gasesc in farmacie deja preparate!O sa ii treaca iritatia cu el.Si pt. deranjamentul la stomac da-i smecta,ceai de menta,supa de morcovi si mucilagiu de orez.Sa vezi daca in doua zile nu se rezolva!!!!!

http://community.webshots.com/user/simonarida

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ANDREEABANICA spune:

Monica si pitica mea a facut kk moale ieri si i-am dat ceai de menta,iar azi era ok.lui Bogdanel,pe curu'rosu de maimutica.

Andreea mami de ingeras Alexia Elena
http://community.webshots.com/user/andreeabanica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mitzura spune:

Na, de data asta sunt multumita cum am iesit de la coafor. Mi-am refacut culoarea mea obisnuita (adica blond auriu) si in plus si niste suvite rosu/aramiu, asa pentru variatie (am stat trei ore la coafor). Suna cam ciudat probabil dar arata bine. Mie, cel putin imi place, si si sotului. O sa pun si niste poze cand gasesc cine sa mi le faca. Ca acum seara nu ies bine cu aparatu nostru...

Monica, sa stii ca pana nu trece treaba cu scaunul moale, nu-i trece nici iritatia, cu orice crema l-ai da. Se amelioreaza putin, dar la urmatorul scaun se face la loc. Mergi la doctor sa eliminati cauza mai intai. La noi e mai bine, dar nu mai face asa des si e mai tare.

mitzura cu bebe Tudor Codrin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana_Filipescu spune:

Multumim Rain. Intr-adevar Bubu este un grasun..dar si lungan....
Eu i-am rezolvat problemele de scaun moale ( asa am patit noi cand am intrat in clubul iepurasilor) cu smecta, ceai de menta, mucilagiu de orez...si o noapte aproape nedormita.
Va uram noapte linistita si frumoasa

Ioana si Bubu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amironeanu spune:

Buna seara!
la bebelusii care implinesc lunile (sau le-au implinit de ieri pana azi )
Multumim la toata lumea pentru martisoare si noi dorim la toti piticii si toate mamicile o primavara frumoasa si insorita.
AndreeaBanica, multumim foarte mult pentru martisor, a fost superb.
Felicia, nici eu nu vad pozele . Si am facut download-ul si il am. Trebuie instalat?
Monica (d-an bibi), ce restaurant?! Ca suntem varza de oboseala amindoi, nici macar sa cumparam martisoare la familie nu am avut timp. Multi pupici la Bobo, sa ii treaca funduletul repede, iar mami lui sa se insenineze, ca doar a venit primavara!
Roberta, si eu folosesc cuptorul cu microunde. Nu ma speria, eu nu am citit nimic.
Am citit tot, dar nu mai tin minte. neuronul s-a dus la culcare.
Daria, pe unde esti? Iar ai disparut?
Azi Stefi a fost foarte maraita, a trecut foarte usor de la o stare la alta. Cred ca o supara gingiile, dar daca asta este o sa dureze pana avem si noi un iepuras ca nu se vede nimic. Si tati ei a avut un vis foarte urat cu ea (o aruca intr-o fantana) si a fost super ingrijorat toata ziua. Bine ca a trecut cu bine totusi.
Si eu am scris o poveste in acest week-end, daca aveti timp si chef o puteti citi maine dimineata la o cafea http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=44241

Pupici,
Andrea si Stefania (13.08.2004)

Stefania - printesa mea

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=44241" target="_blank"> O poveste despre o raza de soare

Mergi la inceput