Mamici de septembrie - octombrie 2005 (12)
Raspunsuri - Pagina 3
Flavia_Hurducas spune:
Lia,pentru candida mia mi-a prescris Gynozol ovule (1 la 3 seri) ºi Femigin B (pentru spalaturi – de 3 ori pe saptamana). Am citit ambele prospecte si scrie ca pot fi luate si in timpul sarcinii fara nici o probelma
Flavia 9+
locca spune:
Va multumesc fetelor. Noi ne gandeam ca va fi fetita, nu stiu de ce ni se pusese pata pe chestia asta, dar ne-am obisnuit repede cu ideea ca o sa avem un mic golan :). Inca nu ne-am hotarat asupra numelui, mai avem timp.
Flavia, am facut eco morfologica, masurat tot, dar nu la Iosup ci la ecograful din spital. N-am mai reusit sa fac programare la Iosup, asa ca ma multumesc cu asta deocamdata. Mi-a spus si mie ca e nitel mai mare decat rezulta dupa UM si mi-a mutat dpn-ul pe 29 august, dar eu raman aici cu voi.
Valen, ma bucur ca ti-ai procurat medicamentul.
De cateva zile nu mai am nici o greata ... e tare bine, nici nu mai stiam cum e sa nu iti fie greatza. Insa tot nu pot sa suport diferite mirosuri, printre care si propriul meu parfum cumparat inainte sa raman gravida si de care eram indragostita.
Apropos de mirosuri, spuneti-mi si mie daca stiti ceva creme de fata si de corp care sa nu miroasa. Nu mai suport nici nivea si trebuie neaparat sa folosesc ceva ca am pielea super uscata.
ruxandra (13+)
Ioana75 spune:
Valen, felicitari pentru injectii (baba de mine, uitai sa te felicit de dimineatza
)! Sanatate maxima!
ruxandra, si mie mi-a mutat DPN de e acum 30.08 - 05.09. Dar nici io nu plec de aici
. Soacra-mea zicea ca, fiind fata, s-ar putea sa se nasca mai repede, la 38 de saptamini. Ar fi o chestie, io imi doream copil Leu. Dar de cind cu analizele astea rele, poa' sa fie (aproape) orice zodie, numai sa fie sanatos!!! Ceea ce va doresc si voua
.
De mirosuri ce sa va zic ... acum mi se pare ca pina si sotzul miroase intr-un fel

. I-am si zis, se uita la mine ca la avioane dar nu indrazneste sa comenteze nimic
.
Ioana
LiaMia spune:
Am si eu o intrebare pentru fetele care au facut analizele la Cantacuzino: unde este locatia? Eroilor?
Merci de raspuns, ca de altfel m-au abramburit colegii ...
LiaMia
locca spune:
Da, LiaMia, la Eroilor este. De fapt este pe chei, cum mergi dinspre eroilor spre izvor pe partea dreapta.
ruxandra (13+)
LiaMia spune:
Valen, ma bucur mult ca te-ai asigurat de injectii pe urmatoarea luna!
si daca e nevoie de ceva fond de ten pentru 'urme', zi-ne, ca gasim noi! ![]()
LiaMia
Flavia_Hurducas spune:
Locca iti recomand cremele, de fapt toate produsele cosmetice Avene sau Sensi Bio. Sunt produse care se gasesc numai in farmacii (mai ales la Sensiblu), sunt medicinale, recomandate pentru ten sensibil, nu au nici un miros, pentru ca nu contin parfum, alcool si sunt relativ scumpe. Dar foarte bune.
Flavia 9+
LiaMia spune:
Merci, Locca!
Pe vremea asta si dupa peripetiile de azi din metrou si autobuze, n-as prea vrea sa dau gres!!!
LiaMia
locca spune:
Merci frumos, Flavia. Acum ca mi-ai zis mi-am adus aminte de Avene, ii recomandase un dr. sora-mii cand avea o sensibilitate mare a pielii. O sa fac un drum pana la ea sa testez daca suport sau nu, ca stiu ca sunt destul de scumpute.
ruxandra (13+)
valen spune:
Merci frumos LiaMia
.Deocamdata sunt bine pt. ca port pulovere; o sa fie mai greu la vara ca nu voi putea purta maieuri. Vad ca nu trec repede vanataile astea. Cea de joi inca nu a trecut si oricum, de la vanat cred ca va deveni visinie, apoi verzulie, apoi galbena, apoi crem
.Sotul meu, care este un dulce si jumatate,vrea sa invete sa-mi faca el injectia si sa evitam drumurile zilnice si obligatiile.Asadar, diseara o sa ma INTEPE EL. Am cel putin 2 nunti in vara asta si chiar ma intrebam cum o sa ma imbrac, cu rochie cu maneci scurte?!
Ei, sunt o gramada de solutii, dar mai fac si haz de necaz.