Mamici de septembrie - octombrie 2005 (12)
Raspunsuri - Pagina 2
locca spune:
Neatza fetele
Uite, ma anunt si eu ca purtatoare de un baietel, ca sa echilibram balanta si sa nu fie Ioana motzata :)
Am fost azi la ecograf si am mai vorbit si de amnio, o s-o fac peste vreo 2 saptamani. Mihaela, pe tine te interesa subiectul, a zis dr. ca se face la spital si pe urma se trimite proba la geneticlab. O sa-ti mai spun cand mai aflu cate ceva.
Pupici si o saptamana buuuuna. Poate se mai potoleste naibii zapada asta ca m-am saturat de atata iarna.
ruxandra (13+)
Flavia_Hurducas spune:
Locca, cum ai aflat deja sexul copilului? Tot la eco morfologic?
Am uitat sa va spun ca vineri a putut sa imi calculeze DNP luand in vedere 2 aspecte: prima zi a ultimei menstruatii (asta facuse si data trecuta si rezultatul era 28 sep) si dimensiunile bebelului – si a iesit tot 28 sep. A spus ca mai rar cazuri in care sa se suprapuna cele doua date.
Flavia 9+
miflore spune:
Buna dimineata frumoase
!
Ieri a fost prima zi din ultima luna cand n-am
deloc! Poate ca organismul meu a inceput si el sa se obisnuiasca cu noul chirias! Oricum, sunt mult mai vesela, e minunat sa nu
! Pe de alta parte am reusit si-am racit...n-am temperatura, ieri am facut doar la un moment dat 37 cu 2 , in rest am avut pana in 37. Asa ca stau cuminte acasa (cand am vazut ce-i afara m-am hotarat rapid sa nu mai merg azi la servici) si beau ceaiuri cu miere. Am vb. cu doc. si mi-a zis ca daca fac cumva temperatura sa iau un paracetamol intreg prima data dupa care cate jumate la 8 ore; dar numai daca fac temperatura; sper sa nu. Paracetamol e voie, nu fetelor?
Flavia, nu te nelinisti cu triplul test, asta cred ca trebuie facut in general de toate gravidutele; si nu doare, parca se ia sange pt markerii serici si se masoara la eco pliul acela de la ceafa bebelusului si se mai ia in considerare varsta mamei si nu mai stiu mai departe!
Mihaela
9+
Flavia_Hurducas spune:
Mihaela, nu imi este frica de test. Mi s-a explicat in ce consta. Ma surpinde insa ca m-a considerat o mama cu anxietati, doar pt. Ca intrebat de listeria, de ce nu am simptome si …este drept i-am spus ca tot timpul am fost putin ipohondra si paranoica. Si chiar nu am stiut ca triplu test este recomandat si mamelor cu anxietati. Pai atunci, cred ca aproape toate trebuie sa facem acest test. ![]()
Ai gija de tine si nici sa nu te gandesti sa iesi din casa pana nu te faci bine!
Flavia 9+
miflore spune:
Locca, felicitari!Si multumesc pt. informatiile cu amniocenteza. Iti tinem pumnii! Si eu m-am saturat de zapada mocirloasa si de frig...
Monval, eu zic sa vorbesti cu doctorul! Am inteles eu bine, ai o scurgere mai deschisa la culoare? S-ar putea sa-ti dea si tie utrogestan, asta e pt. fixarea sarcinii. Dar, cel mai bine, suna doctorul si-o sa-ti spuna el cel mai bine daca e nevoie de tratament sau e normal.
Flavia, deci esti fix pe fix! 28 septembrie e balanta! Eu mai am destul pana la eco, inca o saptamana...ce de timp... sper sa fie totul in regula si sa-mi treaca pana atunci si raceala asta nesuferita...
Mihaela 9+
miflore spune:
Mersic Flavia!
Vorba ta, cred ca ajungem aproape toate la triplu test!![]()
Valen, ma bucur c-ai rezolvat problema cu injectiile pt. luna asta!
Mihaela 9+
Ioana75 spune:
Locca, sa-ti traiasca baietelul!!! Sa fie sanatos!
Si cu ocazia updatarii listei cu baietzelul tau, am trecut si numele printzesei mele
.
Ioana
LiaMia spune:
Salut, tuturor!
Locca - felicitari pentru baietel! Sa fie sanatos si sa va umple de fericire!
Flavia - ce ovule ti-a recomandat? Mie Macmiror si mi-au confirmat doi doctori ca sunt permise in sarcina.
Ioana - nici eu nu am ajuns azi la Cantacuzino. Nu a fost chip sa iesim cu masina din parcare. Am reusit dupa patru ore si ceva de asteptat in frigul din spital sa vorbesc 30 de secunde cu doctora si mi-a zis sa refac analiza de listeria inainte de a incepe tratamentul cu ampicilina si macmiror. Asa ca maine... Cantacuzino scrie pe mine. Cu ocazia asta m-am lecuit sa ma mai duc la consult fara s-o sun pe doctora inainte. Sau, solutia de rezerva, programare la cabinetul particular... Am sunat acum: 600.000 consultatia.
LiaMia
Ioana75 spune:
Lia, chiar ma gindeam la tine, dar am vazut ca esti off-line pe Messenger. Inseamna ca ne vedem miine la Cantacuzino! Vezi ca io am poze in album, daca ma vezi vino linga mine sa vorbim
.
Ioana