Relatii la serviciu?(2)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns piticasigogosica spune:

Pana la urma tu faci ce simti si nu vei gresi ,sau daca vei gresi iti vei asuma riscul greselii,nu?
Spor la "treaba!"

IRI SI IRIS...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns melina34 spune:

adrienne12,acolo unde traiesti tu nu este absolut nici un fel de problema daca o femeie abordeaza prima barbatul; dk as fii si eu acolo te asigur ca m-as purta complet diferit, acolo lumea este intr-adevar libera in principii si comportament;
nu acelasi lucru se intimpla in Ro si asta o stie toata lumea, indiferent ca traieste sau nu aici, cred ca este suficient sa citesti ziarele;
totusi, corecteaza-ma daca gresesc-barbatul este vinatorul iar femeia este prada;cine vrea sa schimbe scara valorilor isi asuma si riscul de a fi perceput ca atare(o fi modern dar un barbat eticheteaza);
tot din cite stiu eu pina acum, parca lor le plac acelea care opun oarece rezistenta la inceput si fac pe indiferentele;

daniela este doar nerabdatoare sa stie alba sau neagra si asta ar putea sa o coste, eu una as tatona!!!

M.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Daisy spune:

Cum adica, Melina?!
Ca in bancul ala : "daca stau, sunt proasta, daca fug sunt ...usuratica, mai bine ma impiedic"???

Eu una sunt de parere ca daca actionezi (si o faci cum trebuie) ai toate sansele de reusita.
Eu una le-am avut si nu pe alte taramuri, ci la noi, in Romania.
Si nu tuturor barbatilor le place vanatoarea, unii mai merg si la pescuit...si daca ai momeala potrivita, l-ai cucerit definitiv!
Da-i inainte Dani, macar sa stii in ce ape "pescuieste" seful:))

Cea care spera

Mergi la inceput

Draga Daisy, eu nu-ti contest experientza de viatza la fel cum nu mi-o contest nici pe-a mea; eu cred ca sfatul meu este safe in timp ce daca ar trece la actiune(asa cum o sfatuiesti tu si altele) ar putea sa se aleaga cu sechele!!!

fac o paranteza:
(by the way, de cind e ok ca un sef sa aiba relatii extraprofesionale cu un subaltern???s-a auzit pina in Ro de cazuri din State si UK unde sefii descoperiti ca au avut relatii extraprofesionale cu colege-subalterne-au fost destituiti!!)

daniela draga, ai mare grija, nu orice barbat isi risca pozitia pt o femeie!

M.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piticasigogosica spune:

Mai fetelor,voi va dati replici iar Dana face oricum ce crede de cuviinta !
Hai sa vedem ce mai zice ea?!
M,pana la urma el e mare si vaccinat, stie ce vrea si nu cred ca e vorba de "hartuire" din nici o parte.Cred mai degraba ca el nu se gandeste pur si simplu la o relatie,acum!
Dar iarasi sunt supozitii !
Dana?

IRI SI IRIS...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SIMONABB spune:

quote:
Originally posted by melina34

daniela draga, ai mare grija, nu orice barbat isi risca pozitia pt o femeie!

M.

Pina la urma Sefu'[/b] asta, e patronul firmei sau e doar un sef intr-o ierarhie mult mai extinsa ?

Pt ca in primul caz, nu prea are cine sa-l destituie ...

http://community.webshots.com/user/simonabb

Mergi la inceput

intr-adevar pitico, ne dam replici pe un subiect postat de daniela, dk ne-a cerut parerea i-am dat-o!in ceea ce ma priveste, imi mentzin pozitia si sint constienta ca daniela face ce vrea,e doar hotarirea ei!

M.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniela_daneza spune:

Sef = Patron.

Dana

'Daca dragoste nu e, nimic nu e!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adi2003 spune:

Recunosc ca am rasfoit superficial cele 10 pagini ale subiectului. N-am citit tot, doar pe sarite.
Ce credeti ca mi-a trecut prin minte?
Ma gandeam,asa, ca poate trece timpul si Dana va reusi sa-si cucereasca seful si sa fie o relatie frumoasa intre ei. Si poate intr-o zi, el va intra pe acest forum si va da peste acest subiect. Si va citi...si cum va reactiona?
Ar fi interesant, nu? Cred ca se va amuza.
Niciodata nu faceti o incursiune in timp? Nu stiu de ce, personal nu imi place sa ma gandesc doar la prezent. Ma gandesc si la trecut si la viitor.

Bafta Dana!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula2003 spune:

Am relati de serviciu nu de prietenie cu colegii de munca.

paula2003 &
Alexandra

Mergi la inceput