Relatii la serviciu?(2)
Raspunsuri - Pagina 14
![](images/user_woman.png)
piticasigogosica spune:
Pana la urma tu faci ce simti si nu vei gresi ,sau daca vei gresi iti vei asuma riscul greselii,nu?
Spor la "treaba!"
IRI SI IRIS...
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
melina34 spune:
adrienne12,acolo unde traiesti tu nu este absolut nici un fel de problema daca o femeie abordeaza prima barbatul; dk as fii si eu acolo te asigur ca m-as purta complet diferit, acolo lumea este intr-adevar libera in principii si comportament;
nu acelasi lucru se intimpla in Ro si asta o stie toata lumea, indiferent ca traieste sau nu aici, cred ca este suficient sa citesti ziarele;
totusi, corecteaza-ma daca gresesc-barbatul este vinatorul iar femeia este prada;cine vrea sa schimbe scara valorilor isi asuma si riscul de a fi perceput ca atare(o fi modern dar un barbat eticheteaza);
tot din cite stiu eu pina acum, parca lor le plac acelea care opun oarece rezistenta la inceput si fac pe indiferentele;
daniela este doar nerabdatoare sa stie alba sau neagra si asta ar putea sa o coste, eu una as tatona!!!
M.
Daisy spune:
Cum adica, Melina?!
Ca in bancul ala : "daca stau, sunt proasta, daca fug sunt ...usuratica, mai bine ma impiedic"???
Eu una sunt de parere ca daca actionezi (si o faci cum trebuie) ai toate sansele de reusita.
Eu una le-am avut si nu pe alte taramuri, ci la noi, in Romania.
Si nu tuturor barbatilor le place vanatoarea, unii mai merg si la pescuit...si daca ai momeala potrivita, l-ai cucerit definitiv!
Da-i inainte Dani, macar sa stii in ce ape "pescuieste" seful:))
Cea care spera
melina34 spune:
Draga Daisy, eu nu-ti contest experientza de viatza la fel cum nu mi-o contest nici pe-a mea; eu cred ca sfatul meu este safe in timp ce daca ar trece la actiune(asa cum o sfatuiesti tu si altele) ar putea sa se aleaga cu sechele!!!
fac o paranteza:
(by the way, de cind e ok ca un sef sa aiba relatii extraprofesionale cu un subaltern???s-a auzit pina in Ro de cazuri din State si UK unde sefii descoperiti ca au avut relatii extraprofesionale cu colege-subalterne-au fost destituiti!!)
daniela draga, ai mare grija, nu orice barbat isi risca pozitia pt o femeie!
M.
piticasigogosica spune:
Mai fetelor,voi va dati replici iar Dana face oricum ce crede de cuviinta !
Hai sa vedem ce mai zice ea?!
M,pana la urma el e mare si vaccinat, stie ce vrea si nu cred ca e vorba de "hartuire" din nici o parte.Cred mai degraba ca el nu se gandeste pur si simplu la o relatie,acum!
Dar iarasi sunt supozitii !
Dana?
IRI SI IRIS...
SIMONABB spune:
quote:
Originally posted by melina34
daniela draga, ai mare grija, nu orice barbat isi risca pozitia pt o femeie!
M.
Pina la urma Sefu'[/b] asta, e patronul firmei sau e doar un sef intr-o ierarhie mult mai extinsa ?
Pt ca in primul caz, nu prea are cine sa-l destituie ...
http://community.webshots.com/user/simonabb
melina34 spune:
intr-adevar pitico, ne dam replici pe un subiect postat de daniela, dk ne-a cerut parerea i-am dat-o!in ceea ce ma priveste, imi mentzin pozitia si sint constienta ca daniela face ce vrea,e doar hotarirea ei!
M.
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/adi2003/adi2003.jpg)
adi2003 spune:
Recunosc ca am rasfoit superficial cele 10 pagini ale subiectului. N-am citit tot, doar pe sarite.
Ce credeti ca mi-a trecut prin minte?
Ma gandeam,asa, ca poate trece timpul si Dana va reusi sa-si cucereasca seful si sa fie o relatie frumoasa intre ei. Si poate intr-o zi, el va intra pe acest forum si va da peste acest subiect. Si va citi...si cum va reactiona?
Ar fi interesant, nu? Cred ca se va amuza.
Niciodata nu faceti o incursiune in timp? Nu stiu de ce, personal nu imi place sa ma gandesc doar la prezent. Ma gandesc si la trecut si la viitor.
Bafta Dana!