Relatii la serviciu?(2)
Raspunsuri - Pagina 13
![](images/user_woman.png)
adrienne12 spune:
Nu pot sa ma abtin sa nu va impartasesc experienta mea (acum rid dar atunci a fost groaznic) intr-o situatie aproximativ similara. Deci pe vremea aceea eram si eu ca Dana, incercind sa captez atentia sefului. Vine petrecerea de Craciun si m-am dat de ceasul mortii cu ce sa imbrac. In fine va dati seama ca mi-am cumparat 3 rochii negre, care mai de care mai dragute, ciorapi, pantofi, cercei...in fine, petrec o juma de zi cu masti cosmetice, coafor, unghii tot tacimul. Cind ajung la petrecere si ma apropii de el sa-mi vina rau. Tipul era imbracat impecabil intr-un costum negru (stofa f. buna), camasa visinie, cravata asortata si ... pantofi MARO!!! Am crezut ca mor.
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/daniela_daneza/daniela_daneza.jpg)
daniela_daneza spune:
Din pacate nu mai este cazul de plecat, nici separat ,nici impreuna.Am pierdut acel contract.Asta e ,pierzi, castigi negustor te numesti.
Dar azi l-am sunat dimineata cu niste chestii si m-a intrebat daca sunt la Showroom, i-am zis ca da, a intrebat "dar te simti bine?, raspuns 'nu' dar trebuia sa vin ca aveam treaba si plus ca s-a imbolnavit un alt coleg....Pe la pranz a trecut pe acolo....Era tare dragut.....
In alta ordine de idei cred ca nu o sa mai lungesc mult pelteaua , ca am impresia ca bat pasul pe loc, step by step! Asa ca ,cu prima ocazie il atac direct....II spun ca e dator cu o cafea si ii spun franc in fata....Ce o fi o fi..M-am saturat de atatea tatonari...Ma da afara, ca imi place de el??????????????
Dana
'Daca dragoste nu e, nimic nu e!"
Claudya spune:
!!!
Eu iti tin pumnii si-ti urez multa bafta!!!
Nu ,nu poate sa te dea afara pentru ca-l placi,insa in cazul unui refuz,sa zicem,cred ca te-ai simti nasol si nu ai mai veni cu atata drag la munca.Totusi sper sa nu fie asa.Si in fond cum te-ar putea refuza?Ar putea sa-ti spuna ca nu vrea sa aiba "relatii la serviciu"(apropo de titlul tau),iar tu ai sa-i spui frumos ca-ti dai demisia si cu el tot o sa fii
Mami si Emma cuculica
Maruta spune:
vai ce n-as da sa-l vad atunci ...
si mie mi se pare OK ... trebuie sa sti cum stai si daca ai si curaj ... multa bafta
multa sanatate
Aristotel Zamisar's - iubitul meu ... motanul
piticasigogosica spune:
Daca acum cateva zile te sfatuiam sa-i spui direct ce vrei,ce simti acum sunt de parere sa nu-l "somezi" in felul asta.Din cate inteleg de la tine e prins intr-o groza de treburi si nu-i sta mintea la o cafea in tihna si mai ales de un flirt.Mai lasa-l asa ,poate vine si caldura si va fi mai "topit"
Spor la treaba!
IRI SI IRIS...
gianina-alina spune:
eu i-as spune!!!!!!!!!
nu chiar direct, dar daca am ramine singuri (cum zici tu Dana-la o cafea) as intelege...sint sigura ca situ ai intelege ce-i in mintea lui!!!!!!!!
dar asa:du-te vino, esti, bine? suna ...profesional! cu toate ca ...
eu zic sa ....il inviti tu(adica sa-l faci pe el sa te invite undeva) si sint sigura ca acolo se vor mai lamuri din lucruri!
te pupacesc
giani
melina34 spune:
si eu sint de parare ca n-ar trebui sa-i spui;poate sint de moda veche, poate nu dar...niciodata n-am abordat prima un barbat;cred ca asta tine de clasa si apoi, daca esti nerabdatoare pot sa-ti garantez ca odata cu trecerea timpului te vei mai domoli, risti pe mina ta!
totusi, dk te refuza cum crezi ca il vei mai putea privi in ochi atunci?
M.
adrienne12 spune:
Melina e perfect ok ca tu nu ai abordat niciodata un barbat dar la fel de normal e si pt. cela care au facut-o. Poate tinea de clasa in anii 50 cind rolul femeilor era sa stea acasa si sa aiba grija de copii. Vremurile sint altele acum si femeile pot avea initiativa, ba mai mult, barbatii sint ok cu asta. O femeie poate avea clasa chiar cind abordeaza un barbat. Si eu cred ca o discutie sincera e mai buna decit orice, dar vezi cum o faci si ce spui ca sa cazi in picioare indiferent de "outcome". Succes.
nshiro spune:
quote:
Originally posted by adrienne12
Melina e perfect ok ca tu nu ai abordat niciodata un barbat dar la fel de normal e si pt. cela care au facut-o. Poate tinea de clasa in anii 50 cind rolul femeilor era sa stea acasa si sa aiba grija de copii. Vremurile sint altele acum si femeile pot avea initiativa, ba mai mult, barbatii sint ok cu asta. O femeie poate avea clasa chiar cind abordeaza un barbat. Si eu cred ca o discutie sincera e mai buna decit orice, dar vezi cum o faci si ce spui ca sa cazi in picioare indiferent de "outcome". Succes.
![](cool.gif)
![](icon_smile_wink.gif)
Dana, cu niste SMS-uri pe telefon ai incercat? De ex dimineata "buna dimineata sefu, tocmai te-am visat ca purtai cravata mov... mai departe e secret! " Sa vezi daca isi pune cravata mov in ziua respectiva sau daca iti scrie inapoi, sau daca te intreaba daca nu-i dezvalui tot visul pana la capat?!
rocsana